Prevare raznih kripto-menjalnic in platform; CEX.IO, itd…
Edini, ki so zagotovo na dobičku pri vsem tem so menjalnice in platforme za kriptovalute, ki v mnogih primerih načrtno kradejo denar…Sam sem bi ob denar na CEX.IO in sem zadevo predal kriminalistom…(na tujih forumih je ogromno pisanj oškodovancev in njihovih izkušenj). Prosim sporočite če je še kdo imel podobne izkušnje in da se o teh stvareh začne javno govoriti in se sprožijo organi pregona; da ne bo še več ljudi ob svoje prihranke…
To da imajo dobiček je normalno, saj zato so ustvarili menjalnico, da bodo zaslužili. Mi pa lahko zaslužimo z njihovimi menjalnicami (vsak se prostovoljno odloči).Koliko imam jaz do sedaj izkušenj so mi zaračunali samo provizijo za svoje delo. Ko pa primerjam to provizijo z našimi bankami, lahko trdim, da so naše banke bolj oderuške. Mislim, da bi bilo potrebnih še več menjalnic, saj je gužva že zelo velika in vsak dan je več folka, ki sili gor. Nekater menjalnice pa že zapirajo vrata za nove stranke. Če si pa ti kako drugače oškodovan, nas lahko opozoriš!