Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu preveč mokra postanem

preveč mokra postanem

Tako da partner ne čuti več takega trenja in manj uživa. Je kaj za pomagat, razen tega da se kar naprej brišem..?

Pa zanimivo, samo tazadnjega moti, pa nima najmanjšega…

Mogoče se ti bo zdelo smešno, ampak preverjeno deluje! Partner si naj ga malo popopra, pa bo pomagalo, trenje bo večje, občutljvost in užitek pa tudi! Lahko enkrat z navadnim, drugič pa s kajenskim poprom, da bo malo spremembe!

Hehehe, če je že moker ga naj v mivko povala, bo ribalo kot šmergel papir 😉

s prsti mu ga stiskaj

Kakšen je*beni egoističen nasvet…

Gasilca si najdi, on ve, kako s poplavo. :)))

Če te moti samo ta zadnji pa pokliči še predzadnjega, da ti ga oba istočasno noter ftakneta!

Zakaj pa predzadnjega, če se že oglašaš s takimi vulgarizmi se lahko sam javiš in prideš njemu r i t nastavit….

Še morda vzrok in rešitev:

koliko si stara ( že odrodila), imaš morda močne menstruacije? Pretirana vlažnost je povezana z močnimi menstruacijami, zadebelitvijo nožnične sluznice…..

Razlog je v zadebelitvi nožnične sluznice, preveč izločanja estrogena, pomanjkanje progesterona, prenizke vrednosti androgenov, …… Ponavadi, če je hormonsko, rešuejo hormonsko s 4. generacijo gestagenov. jaz osebno neželim jemati oralnih kontraceptivov, ker sem nagnjena k nastanku krvnih strdkov, tako da to ne pride v poštev.

Ginekološka rešitev problema prevlažne nožnice brez hormonske terapije, je tudi delna ablacija ali abrazija nožnične sluznice, ( postrgajo zgornjo ppreveč razraslo plast sluznice, ki se vlaži, vendar to pride v poštev le, če si že rodila oziroma nekako ne boš imela več potomcev) samo potem spet ščasoma nastane ( nekatere so bolj nagnjene k temu razrastu, ki se potem ob vzburjenosti pretirano vlaži. Enako, tudi kot nekateri naprimer so nagnjeni k pretiranemu zadebeljevanju kože na podplatih- bolj ko odstranjuješ, bolj nastaja – ker je to naravna zaščita in obramba organizma).

Manj invaziven je pa poseg z laserjem ( samoplačniško), kot pomlajevanje nožnice, vendar zelo dobri rezultati so tudi pri pretirani vlažnosti – izgine potem in je kar dolgotrajna.

Hvala za odgovor.

Stara sem 30, menstrucije nimam posebej močne…
Ne vem, če bi se odločila za kakršen koli poseg. Se mi zdi preveč invazivno.
Otrok pa še nimam.

Bom razmislila…

In jest to zvem pri 38 letih. Tudi meni je tip rekel, da ne čuti dovolj, pa vem tudi sama.

Naši ginekologi so podenj… res podenj…. z nami delajo kot z majmuni…. “šuti bre i nastavi jednom majmunu ko nema mozga”…. kot z žvalmi… boli jih kurrrr*ac za nas in naše zdravje. Važno je da je tisti majmun, ki po nas skače srečen…. prekleta turška muslička mentaliteta, ko je samo alfa majmun nekaj vreden….

In jest to zvem pri 38 letih. Tudi meni je tip rekel, da ne čuti dovolj, pa vem tudi sama.

Naši ginekologi so podenj… res podenj…. z nami delajo kot z majmuni…. “šuti bre i nastavi jednom majmunu ko nema mozga”…. kot z žvalmi… boli jih kurrrr*ac za nas in naše zdravje. Važno je da je tisti majmun, ki po nas skače srečen…. prekleta turška muslička mentaliteta, ko je samo alfa majmun nekaj vreden….[/quote]

Bolj je mokra, bolj mi je všeč.
S tem pa misliji pa turki nimajo nič, ima pa veliko nepripravljenost prilagajanja in egoistično sledenje lasti zadovoljitvi.

Naši ginekologi so podenj… res podenj…. z nami delajo kot z majmuni…. “šuti bre i nastavi jednom majmunu ko nema mozga”…. kot z žvalmi… boli jih kurrrr*ac za nas in naše zdravje. Važno je da je tisti majmun, ki po nas skače srečen…. prekleta turška muslička mentaliteta, ko je samo alfa majmun nekaj vreden….[/quote]

S tem pa misliji pa turki nimajo nič, ima pa veliko nepripravljenost prilagajanja in egoistično sledenje lasti zadovoljitvi.[/quote]

Noben ekstrem ni dober. Ravno tako kot pri suhi ne gre, tudi pri preveč mokri ne gre. Gre se za dva ekstrema, ki nista kul. Seveda pa, nekateri nočejo razumeti kaj pomeni preveč mokra, zelo dobro pa razumejo kaj pomeni suha. Če imaš suho, si naneseš kremo, a kaj narediš, če imaš preveč mokro? Prekinjaš seks na vsako minuto, da se obrišeš, da bolj čutiš?

In ja, je kriva je južnjaška mentaliteta (majmunska iz neke kamene dobe, kjer se je pojavil šele zametek zavedanja), sicer bi imeli take ginekologe, kot jih imajo na severu, bolj picajzlaste… Ker bi imeli ginekologi na razpolago več denarja, bi lahko naredili tudi več testov, da bi ti točno povedali, kaj v tebi ni v ravnovesju, da bi potem vedel, da rabiš npr. tabletke s takimi in takimi lastnostmi, hormoni…. ne pa tko, kot je pri nas… nič od nič… In potem imaš 38 let in niti en problem ni rešen, brez otrok, partnerja, seksa…. zaradi majmunov na oblasti in še povsod drugje….

Kako je bilo pa pred 20 leti, ko si jo prvič dala v uporabo?

Prvič? Zanič da bolj zanič ne bi moglo biti, sem mislala da bom bruhala, da o bolečini ne govorim, zgodilo se ja pa tko “slučajno” po kozarčku preveč… sploh ni vedel, da sem devica in pol je bila tista kri po brisačah, ker je bilo na morju… To je bilo na morju….

Obnašal se je po kot kre*ten vseh kre*tnov….. Drugi ni bil nič boljši… Tko da mislim, da sem brez razloga brez tipa… itak jih sovražim, bedaki na kubik… majmuni….

S tem pa misliji pa turki nimajo nič, ima pa veliko nepripravljenost prilagajanja in egoistično sledenje lasti zadovoljitvi.[/quote]

Noben ekstrem ni dober. Ravno tako kot pri suhi ne gre, tudi pri preveč mokri ne gre. Gre se za dva ekstrema, ki nista kul. Seveda pa, nekateri nočejo razumeti kaj pomeni preveč mokra, zelo dobro pa razumejo kaj pomeni suha. Če imaš suho, si naneseš kremo, a kaj narediš, če imaš preveč mokro? Prekinjaš seks na vsako minuto, da se obrišeš, da bolj čutiš?

In ja, je kriva je južnjaška mentaliteta (majmunska iz neke kamene dobe, kjer se je pojavil šele zametek zavedanja), sicer bi imeli take ginekologe, kot jih imajo na severu, bolj picajzlaste… Ker bi imeli ginekologi na razpolago več denarja, bi lahko naredili tudi več testov, da bi ti točno povedali, kaj v tebi ni v ravnovesju, da bi potem vedel, da rabiš npr. tabletke s takimi in takimi lastnostmi, hormoni…. ne pa tko, kot je pri nas… nič od nič… In potem imaš 38 let in niti en problem ni rešen, brez otrok, partnerja, seksa…. zaradi majmunov na oblasti in še povsod drugje….[/quote]
To sem pa z veseljem prebrala! Pri meni je isto..preveč sem mokra..:( Lepo si napisala.
Lp

In ja, je kriva je južnjaška mentaliteta (majmunska iz neke kamene dobe, kjer se je pojavil šele zametek zavedanja), sicer bi imeli take ginekologe, kot jih imajo na severu, bolj picajzlaste… Ker bi imeli ginekologi na razpolago več denarja, bi lahko naredili tudi več testov, da bi ti točno povedali, kaj v tebi ni v ravnovesju, da bi potem vedel, da rabiš npr. tabletke s takimi in takimi lastnostmi, hormoni…. ne pa tko, kot je pri nas… nič od nič… In potem imaš 38 let in niti en problem ni rešen, brez otrok, partnerja, seksa…. zaradi majmunov na oblasti in še povsod drugje.…[/quote]
Si prepričana, da so majmuni(da te citiram) na oblasti krivi za to, da ti nimaš ne partnerja, ne sexa ne otrok?
Ni ta manjko v tvojem lajfu čisto nič vezan z tvojim karakterjem in tvojimi odzivi na stvari?
Kdo pa misliš, da se bo začopatil z takim človekom, ki ima tak pogled na stvari?
Iz tvojih besed veje zamera, jeza, agresija, prostaškost.
In to je zelo odbijajoče.
Zato si brez partnerja, sexa, otrok.

več vesela bi moral imet če vidi da ti je fajn

Dedec je kriv, da imaš ti med nogami izvir Save Vaginke. Seveda, seveda. Med seksom začni mislt na stanjena svojem TR, pa boš takoj suha ratala. Če si pa gejzirasto napaljena na svojega majmuna, ga pa zamenjaj z enim grdim, debelim, lenim, kratkokurčnim, hitroizlivnim SDS-ovcem, ki se ti bo ob orgazmičnem tretjem vtiku začel dret na uho:”Jaaaaaaaaa-nnnnnnn-šaaaaaaaaaaaaa … tooooooooooooooooooo!”

Zdaj pa zlez nazaj na drevo in pejt svojemu trenutnemu majmunu uši obirat.

New Report

Close