Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prevec seksa?

Prevec seksa?

Sem ze 6 mesecev v vezi s cudovito punco. Vse stima, se posebej seks. Ljubiva se tudi po 6,7 ur skupaj. Na zacetku sm mislil, da je to le zatreskanost, strast ali pozelenje. Vendar nikakor ne mine. Drug drugega si zeliva se bolj. Zal je prislo vse tako dalec, da je punca na meji kronicne izcrpanosti. Odlicila sva se, da se videvava po 3 dni in potem 2 dni pavze. Dogovorila sva se, da bova drug drugega varovala in ne podlegla strastem. Sam se lahko kontroliram(ignoriram erekcijo), ona se veliko tezje. Bojim se, da ce jo bom zavrnil ali odrinil, ko zacne plazit po meni, da mi bo zamerila, se pocutila neptivlacno itd. Ceprav je ona to predlagala in se tudi strinjala. Ce se ne bova znala kontrolirat je najina veza obsojena na propad. Noro se ljubiva, jaz imam ob njej konstantno erekcijo. Stvari so sle tako dalec, da si ne upava zaspat objeta, ker temu neizogibno sledi seks. Sam sem popolnoma zgubljen, ker tlacim moje obcutke in strasti. Pomislil sem, da sva nimfomana. Ampak po moj ne. Ima se kdo podobne izkusnje, kaksen nasvet, mnenje?

Hope Is Wasted On The Hopeless

a ti si spet tisti Srb,ona pa seveda lahka slovenceljka

Kaksen nasvet, izkusnjo?

Pridružita se najbližji skupini anonimnih seksoholikov in obvezno oba redno hodita na njihove, pardon – na vaše mitinge.

Tisti Rugljev naslednik je npr. dober, Andrej Perko.

Če jo zares ljubiš, ti bo privlačna vedno. Tudi moj možek je vedno za, visiva eden na drugem ves čas, razen ko sva v službi..pa sva že starejša in 20 let skupaj 🙂 Kaj naj ti rečem… očitno si našel pravo 😉 uživajta

Hvala. Tudi sam tako mislim. Zase lahko recem, da zaenkrat se mi se ne pozna na energiji, ampak njo pa jemlje. Kako se umirita, ko je prevec?

Hvala. Tudi sam tako mislim. Zase lahko recem, da zaenkrat se mi se ne pozna na energiji, ampak njo pa jemlje. Kako se umirita, ko je prevec?
[/quote]

Če jo imaš rad, boš poskrbel za njeno zdravje kajne? Kar je preveč za njo, se bo na dolgi rok maščevalo. Vlagajta v odnos, čustva, počnita še kaj drugega skupaj, trenirajta… zamotita se še s čim drugim in tako uravnovesita energijo.

Tantra. Karezza. Poguglaj…

Te zadeve, če traja predolgo, znajo biti toksične za razmerje, zato bodita pozorna na to čez čas.. na začetku se itak vsem trže 🙂 Lahko preide v odvisnost kot je vsaka druga in se slabo konča. Zato po pameti 😉

New Report

Close