“Preveč si mišičast, fuj”
Koliko pa je bil star? Sinovih let? :))) Jasno, da se takšne zveze ne obdržijo, ker on, mlajši moški, si je verjetno tudi zaželel starejšo “natrenirano gospo” za DOLOČEN ČAS. ;)[/quote]
Hahaha Matjazko. Sploh ni slo za zvezo ampak prijetno druzenje.Ce je clovek realen se da vse. Pa glih prej sva debatirala o tem, da bo treba it na kako kavo spet.Lej z moj zadnji nisem mislila partner.Sem samska ze 10 let.Aja leta pa tko,vec kot 10 je mlajsi.In?[/quote]
Ja ne vem, če je precej mlajši, lahko udarijo na plano materinski občutki… Ali pa si skoz na trnih, da se ne zmoti in te nagovori z mama? 😀
10 let samska, potem se pa gotovo hraniš za pravega? 😀 haha
Hahaha Matjazko. Sploh ni slo za zvezo ampak prijetno druzenje.Ce je clovek realen se da vse. Pa glih prej sva debatirala o tem, da bo treba it na kako kavo spet.Lej z moj zadnji nisem mislila partner.Sem samska ze 10 let.Aja leta pa tko,vec kot 10 je mlajsi.In?[/quote]
Ja ne vem, če je precej mlajši, lahko udarijo na plano materinski občutki… Ali pa si skoz na trnih, da se ne zmoti in te nagovori z mama? 😀
10 let samska, potem se pa gotovo hraniš za pravega? 😀 haha[/quote]
Obcutki planejo samo ne materinski 😀 Haha kake mas. Vizuelno sploh ni ta razlika med nama opazna.
Ja se hranim in zato sem sama 😀
Mah, ni neke velike razlike med vama, oba streljata v prazno.
10 let samska, potem se pa gotovo hraniš za pravega? 😀 haha[/quote]
Obcutki planejo samo ne materinski 😀 Haha kake mas. Vizuelno sploh ni ta razlika med nama opazna.
Ja se hranim in zato sem sama :D[/quote]
Ženske ljubite majhne laži:
– videti si precej mlajša kot dejansko kažeš let
– drugačna si od drugih
– nekaj posebnega si, imaš globino
:))) Pa ne da tebe kot zrelo in modro žensko malo ne nafarbajo 10 let mlajši ‘ciljno orientirani’ pubeci? 😀
10 let se fajn pozna, če primerjamo ‘istokategornika’ (ohranjenost, podoben življenjski stil…), ker moški po naturi zgledamo mlajši.
Mislim ej… tolk sem lep, pa tolk se mi dogaja zaradi te moje lepote…
[b]Mac Davis – It’s Hard To Be Humble[/b]
Tko sedaj pa grem nekaj položit… vsaj laminat pri kolegu. :-))
Ja starejša je od tebe in kaj zdej ? Tu špilaš enga komedianta na forumu, pa se norčuješ iz starejših, verjetno glih zato, ker te v najboljših letih ni nobena od njih šmirglala. Zdej, ko so se postarale se pa tolažš, da si ne morjo deca dobit. Patetično.
Aja, in tako kot ti čisto preveč časa zabije za ogledovanje golih naoljenih mišičastih moških teles. Resno, katera pri zdravi bo takega gledala doma?
V bistvu ne morem verjet, da se sploh pogovarjam z nečim takim.
Ja se hranim in zato sem sama :D[/quote]
Ženske ljubite majhne laži:
– videti si precej mlajša kot dejansko kažeš let
– drugačna si od drugih
– nekaj posebnega si, imaš globino
:))) Pa ne da tebe kot zrelo in modro žensko malo ne nafarbajo 10 let mlajši ‘ciljno orientirani’ pubeci? 😀
10 let se fajn pozna, če primerjamo ‘istokategornika’ (ohranjenost, podoben življenjski stil…), ker moški po naturi zgledamo mlajši.[/quote]
Ahh Matjazko nimas ti pojma kako to gre, skoda besed. Ne da se mi s tabo tuki neki debatirat k ne obvladas te scene.Ves ne smes verjet vsemu kar preberes na netu.Je treba zivet.Tuki me ma kolikor toliko nastudirano kulturnez no pa mogoce se kdo.Pa predno zacnes nabijat, da si iscem tuki tipa, ga ne. Lahko mogoce prijatelja/ico za kaksen online chat in to je vse.
Dovolj bo
Osebno niso neke mišice všeč…ta na posnetku ,mi jih ima že preveč in ni niti v obraz ni moj tip moškega. Hb imamo različen okus. Toliko kot jih ima take na sliki, mi je top.
Forum je zaprt za komentiranje.