preveritev resničnih km pri svojem avtu kako sploh ?
Kako se lahko ugotovi pri svojem avtu ali so kilometri realni ali ne.
Vem, da se to piše na vsakem tehničnem pregledu te km, ampak to se zapiše, kar prikazuje trenutno števec v avtu vsako leto.
Ne vidiš pa kako se je pisalo recimo 5 let nazaj ali več, to pa nima nuben vpogleda koliko je bilo km par let nazaj in kako se je tam pisalo.
Kako se lahko pri avtu sploh ugotovi, da je bilo kdaj kaj prevrteno ali je to sploh možno.
Potem pa pravijo kakšna je kazen za prevrtene km pa ne vem kaj.
Kakšna kazen le, če pa nuben ne zna objasnit kako se km lahko sploh preveri za nazaj in ali so resnični.
Potem lahko vsak, ko proda avto priklopi gor tester sam označi koliko km hoče imeti in je zadeva rešena in ne bo nuben tega ugotovil.
Tega je na avtu netu ogromno ampak si ljudje zatiskajo oči, servisne knjižice so pa tudi danes marsikatere ponarejene in neresnične
Zakaj imajo po večini novi 10 let stari avti 200.000km in stari ravno toliko po večini vsi okoli 200.000km ?
Pač glavno vprašanje je pa samo to kako se lahko kilometre preveri kje obstaja kakšna ustanova za to.
hvala
Odvisno od znamke avta. Obstajajo programi / free ali večinoma plačljiivi, s katerimi serviserji ali (kakšni maherji) delajo tuning, preverjajo nastavitve. Št. km se vidi na več mestih v spominu avtomobilskega računalnika. Sedaj je pa odvisno koliko znanja ima tisti, ki km prevrti ali nastavlja.
V glavnem znamk aavta, google, posebni kabli za tip avta in software. Pa seveda computer (no večinoma)
Tudi centrani spomin računalnika se da brisat kot je meni znano tako da se preko računalnika ne da nič ugotovit.
Sama logika ti da vedet da avtomobile z večimi lastniki se ne kupuje ali pa za minimalno ceno.
Glede večjega št. km se da ugotoviti na več načinov :
obrabljenost volana in prestavne ročice ,sedežev zunanji rob pri vstopu v avto,obraba zavornih kolutov,natolčenost prednjega dela vozila in stekla ,gledano proti soncu, pregled servisnih intervalov v enakomernem obdobju glede na km obraba ključa pri zagonu ……
Edini trenutno možen način nakupa rabljenega avtomobila z realnimi kilometri je: nakup od znanega, zanesljivega človeka.
Alternativno: od starejših ljudi, za katere se ve, da ne delajo veliko km.
Že pred leti je bil članek v nemškem Auto Bildu, kjer so ugotavljali, da ima v Nemčiji vsako 4 vozilo “prevrtene” kilometre. Spreminjanje prikaza števila km namreč ni kaznivo dejanje.
Glede na to, da smo tu bližje Balkanu in deloma celo v njem.. je verjetno odstotek prevrtenih vozil vsaj enak, če ne že večji
Kakšne tovrstne goljufe so dobili v vozilih z vgrajenimi GPS sistemi, ki neodvisno beležijo km. Tudi sicer proizvajalci beležijo km in delovne ure na različnih koncih vozila, a je to pač igra mačke in miši.
Centralno beleženje v serverjih proizvajalca ob vsakem servisu se tudi ni obneslo, ker taksisti in ostali, ki veliko vozijo, preskočijo po en interval rednega servisa.. na koncu ima vozilo “uradno” kilometrino še enkrat nižjo od dejanske.
Tehnično je sicer proizvajalcem dostopna možnost realnega nadzora prevoženih kilometrov. Enako kot lahko Google ve na 4minute točno, kje smo se nahajali v svojem življenju s svojim pametnim telefonom, tudi proizvajalci avtomobilov lahko na daljavo beležijo parametre vozila.
Vendar, tako kot so naši pametni telefoni ranljivi za hackerski vdor, bi potem bili tudi avtomobili. In prav to se je tudi vsem “on-line” vozilom tudi zgodilo.
Proizvajalcem avtomobilov sicer zelo ustreza, da bi lahko spremljali čim več parametrov vozila v realnem času in s tem tudi navade voznikov, ker je tako kot pri Googlu: metapodatki so zelo donosen vir zaslužka.
Vedeli bi: kje se uporabnik vozi, kje toči gorivo, kje parkira, kako vozi itd. Vsi ti podatki so koristni proizvajalcu samemu, kot seveda reklamarjem (katera lokacija za reklame, kakšna vsebina itd.) in ostalim nebodigatreba, ki bi nas radi profilirali (politika).
Google in ostali sicer zbirajo meta podatke “anonimno”, a je neverjetno enostavno iz njih izluščiti posameznika oz. dotično osebo.
George Orwell se ne, da se obrača v grobu, temveč vrti!
Zadnjic je bil na nemski TV, programa se ne spomnim vec, prispevek o tej problematiki. In so povedali, da je en tip v Münchnu razvil nek app, da se da to preverit na vsakem avtu. So tudi pokazali kako deluje, samo nisem spremljala prav 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in imam v spominu, da je imel tudi neke kablje, ki jih je nekam levo pod volanom prikljucil. Nisem cisto prepricana, pogugljaj in mogoce najdes kaj o tem na spletu.
Joj tole bi blo pa pametno zvedit, kje se tak program in take kable res lahko dobi.
Pol pa, da ti en reče pri nakupu, da ima avto toliko km.
Me zanima kaj bi rekel, če lahko preverim to s posebnim sistemom za preveritev resničnih km, če je res kar govori
Drugače pa je trenutno en najzanesljivejših strani na trgu CARFAX, kjer lahko preveriš svoje vozilo, že ko ga imaš v lasti, potem se pa vidi kaj in kako, seveda, če je zabeleženo vse.
Joj tole bi blo pa pametno zvedit, kje se tak program in take kable res lahko dobi.
Pol pa, da ti en reče pri nakupu, da ima avto toliko km.
Me zanima kaj bi rekel, če lahko preverim to s posebnim sistemom za preveritev resničnih km, če je res kar govori
Drugače pa je trenutno en najzanesljivejših strani na trgu CARFAX, kjer lahko preveriš svoje vozilo, že ko ga imaš v lasti, potem se pa vidi kaj in kako, seveda, če je zabeleženo vse.[/quote]
ampak bolk kot razmisljam kje so to prikazali, manj se spomnim. Kaksen mesec nazaj je bilo to na TV. Bom preverla potem malo, ce najdem ti javim.
http://www.mycarly.com/de/ ne vem, mogoce je to. Res nisem prepricana. Precekiraj.
tebe zdaj pravzaprav zanima kako bi na svojem avtu zbil kilometre in da te ne dobijo?
pri nakupu rabljenega avta je osnovna stvar, da ima avto urejeno in preverljivo servisno dokumentacijo ( pa nima veze ali je bil avto vzdrževan na pooblaščenem servisu ali pri neodvisnih serviserjih), lahko da je bil avto vzdrževan pri kakem mehaniku ki dela pod kozolcem pa ima vseeno dokazila o vzdrževanju, drugo je to, da se da na vsakem sodobnem avti z ustreznim znanjem in opremo preveriti ali je bil števec za km zmanipuliran, kako in kaj ne bom razlagal se pa da, nazadnje pa tole, avte kupujte pri preverjenih trgovcih, ki vam dajo utrezna jamstva na stanje vozila prevožene km, servsine pdoatke in samo vozilo, ne pa samo gledati kje boste dobili avto za kak evro ceneje….
tebe zdaj pravzaprav zanima kako bi na svojem avtu zbil kilometre in da te ne dobijo?
pri nakupu rabljenega avta je osnovna stvar, da ima avto urejeno in preverljivo servisno dokumentacijo ( pa nima veze ali je bil avto vzdrževan na pooblaščenem servisu ali pri neodvisnih serviserjih), lahko da je bil avto vzdrževan pri kakem mehaniku ki dela pod kozolcem pa ima vseeno dokazila o vzdrževanju, drugo je to, da se da na vsakem sodobnem avti z ustreznim znanjem in opremo preveriti ali je bil števec za km zmanipuliran, kako in kaj ne bom razlagal se pa da, nazadnje pa tole, avte kupujte pri preverjenih trgovcih, ki vam dajo utrezna jamstva na stanje vozila prevožene km, servsine pdoatke in samo vozilo, ne pa samo gledati kje boste dobili avto za kak evro ceneje….[/quote]
Ne zanima me zato, da bi pri svojem avtu spreminjal kilometre in ga potem prodal nikakor ne.
Zanima me samo, če je bilo mogoče na mojem avtu kaj privrteno kdaj mogoče pa da jaz tega ne vem.
Moj avto je bil leta 2006 kupljen v nemčiji čisto nov in bil pripeljan v slovenijo leta 2007 ko ga je kupilo neko podjetje za lastne potrebe.
Avto ima tudi servisno knjižico, ki je potrjena in še preverjena ali so žigi pravi in ja mehanik iz servisne knjižice pozna avto.
Avto imam malo manj kot eno leto in dela tako kot mora avto ni slovenski ampak nemškega porekla tako tovarna kot nakup novega vozila v nemčiji.
Če sem iskren sem 3 lastnik
Prvi je bil nemec ko je avto bil nov ga je imel eno leto nemec
Po enem letu ga je kupilo slovensko podjetje in je bil uvožen v slovenijo
Nato sem kupil avto jaz.
Pač kilometri po servisni knjigi so realni tako z ujemanjem vseh kartončkov od servisov in servisna knjižica se ujemata, tako, da se mi zdi da je to realno ampak vseeno me mogoče kaj muči
Ta APP ima smisel samo, če so zavrteli nazaj zgolj tahometer.
Glede na to, da se ljudje profesionalno ukvarjajo s poneverjanjem prevožene kilometrine, pa seveda le to profesionalno ponastavijo v vseh delih avtomobila, kjer se tovrstne informacije hranijo (od kilometrov, do različnih statistik.).
Tako tudi ob nakupu takšne aplikacije ali še bolje preverbi pri AMZS ali ustreznemu serviserju s potrebno programsko opremo, vemo toliko kot prej: nič.
Ujameš samo najbolj lene prevarante, ki samo zavrtijo števec nazaj.
Aja, je pa v video prispevkih na podani povezavi rečeno, da je v Nemčiji sedaj po ADACu že 1/3 vseh vozil manipulirana glede kilometrov!!
Prevedeno na Balkan: verjetno vsak drugi, če ne že več.
Še primer iz realnosti: Sorodnica je prodala svoj rabljeni Renault Clio uradnemu prodajalcu (ob nakupu novega). Čez čas jo je kontaktiral kupec njenega starega vozila, ki je “čudežno” imel sedaj polovico km manj. Kupcu je namreč uspelo slikati staro dokumentacijo vozila, da je izvedel, kdo je bil prejšnji lastnik. In je bila seveda potem štala.
Tudi sodelavci, ki se veliko vozijo, redno vrtijo km nazaj ob menjavi. Tako, da poštenost na slovenskem je zgolj v tem, da radi drug drugega pošteno nategnemo.
Ja tudi jaz sem že slišal podoben primer in to isto od pooblaščenega prodajalca nekega vozila.
Človek proda avto v avto hišo potem pa, ko greš gledat v avto hišo svoj avto če seveda ni še bil prodan pa pogledaš na števec in je gor kar čudežno manj kilometrov kot je bilo prej
To od pooblaščenega trgovca nebi pričakoval, ampak je resnica
Potem pa govorijo, da treba avto kupovat pri pooblaščenih trgovcih.
seveda pooblaščenega ne bo noben posumil, ker bo mislil ja te so pa pošteni pa te realni km, “fotr ga je imel samo za k maši v nedeljo ane” in vsak bo nasedel ker je pooblaščen “pošten ane”
Tko, da veste danes niti pooblaščencu ni za zaupati, če ne preveriš čisto vsega sam.
ali sploh kdo v sloveniji ve, ko nakupuje rabljen avto ali ima avto res toliko km kot prikazuje števec
mogoče ve samo tisti, ko kupi avto iz salona in ga ima prvi lastnik 10 let on ve koliko je naredil km od takrat naprej, ko je drugi lastnik ne veš več nič.
In po večini ali kar velika večina avtov na našem avtu netu ima 200.000km ali malo čez, recimo 230.000km velika večina, pa naj bo skorej novi ali star 20 let ali ni že to preveč sumljivo.
Km se ne mora pogledat po obrabljenosti notranjosti, ker se to da vse danes zamenjati.
od preoblačenja sedežev v usnje od zamenjav kakšnih pragov pri vratih in še in še bi se našlo.
tudi od pedalov za plin in sklopko se da menjat ali vsaj zamenjat gumico.
Kaj bo tukaj lahko kdo ugotovil, popolnoma nič!
Na spletni strani Vaš link lahko preverite kilometre, ki so bili vpisani na tehničnih pregledih. Če graf pada, potem je problem
Kaj pa vem. Jaz pa mislim, da je tega manj, kot je bilo. Včasih ni šans, da si pri nas našel avto z 250.000 km. Danes je takih avtov polno.
Mi smo ga kupili iz tujine pred 10 leti, pa ni imel prevrtenih km. Vse je štimalo (potrdil naš mehanik). Tako da mislim, da tako hudo stanje tudi ni. Goljufe se pa seveda najde.
In si seveda ne bodo šli menjat ničesar, ker si s tem zmanjšujejo dobiček. Tako da še vedno velja, da se približno ohranjenost avtomobila da ugotovit po notranjosti.
Kaj pa vem. ko malo gledam zgodovino iskanj ni tako malo prevrtenih. Npr tale je kar solski primer – v 2 letih je naredil 100k minusa.