Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek preverjanje ljubimca

preverjanje ljubimca

Moj mož je moj prvi in edini ljubimec. Se izredno ujemava, ljubiva se dvakrat do trikrat na teden, v različnih položajih in na različnih mestih. Predigra včasih traja petminut, včasih pa tudi pol ure ali več. Penetracija traja od dvajset do trideest minut(približno), tudi erekcijo ima ves čas močno.
Sem potešena, vedno doživim orgazem ali dva.
Si pa mnogokrat želim, da bi sam spolni akt trajal dlje, da bi bil njegov penis dlje časa v meni. Včasih mi reče naj pohitim z orgazmom, ker ne bo več dolgo zdržal. Saj mi boža ščegetavček, ampak jaz bi ga želela še čutiti v sebi.
Ker nimam izkušenj z drugimi me zanima kako to poteka pri vas, koliko časa traja vaš sex?

Vsak po svoje in enkrat je tako, drugič tako, povej mu svoje želje in ustrege ti bo! priznam pa nekaj, da nikoli ne gledam na uro koliko časa traja pri nama enkaj, važno nama je, da oba popolno uživava in enkrat paše hitr, enkrat tko, drugič počas in drugače…torej bodi bolj sproščena, ne obremenjuj se z urami, minutami, povej tvojemu kako si zelis, da bi ga rada imela dalj časa in delajta na temu, toda spontano, ne nekaj na prisilo, ukaz!

Če ga imaš od 20 do 30 minut not, se nimaš kaj pritoževat.

Koliko časa sta skupaj? A ga misliš ugnobit?:-)))) Hecam se.

Kar veliko dobiš, bodi zadovoljna. To, da ga želiš čutit v sebi zamenjaj za drug način.

:-))

MAlo nerodno si to napisala, poleg tega pa še na forum, kjer ti izstapoš iz povprečja.

To pomeni, da bi bilo večinoma odgovorov nevoščljivih ali pa popolnoma neumesnih.
Bodi kar zadovoljna s to dolžino in s tem načinom, kajti lahko v veliki verjetnosti trdim, če bi zamenjala, da bi padla na manj.

Uporabi malo iskalec, boš našla večino rezultatov, ki jih želiš.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Točno tako :))))))))

mogoče bi si omislila vibrator. zna bit u redu za štukat : )

kar se pa samega akta tiče glede na svoje izkušnje – marsikatera je veliko na slabšem , tako da si lahko zadovoljna : )

Madona … pa saj to je stempirano kot recimo … vaje za ploski trebuh … :))))

Kaj pa vem. Pri nama je vse odvisno od dneva … kdaj je čist tisto na hitro … brez predigre brez nč … sam gasa … Kdaj pa lahko traja cel večer … … predigra … pa penetracija … pa se ustaviva, da se mal pobožava, pocrtava … pa spet … Je pa res, da še nikoli nisem gledala na uro …. in se mi še sanja ne, kolko časa naj bi kaj trajalo … :)))))))

Sicer bi pa rekla, da je tvoj “ljubimec” kar v redu in da se nimaš kaj pritoževat. Je pa res, da če bi ti pasalo več časa, se moreš to z njim pogovorit in morata pač začet delat na tem. Sam zavedaj se, da ne bo to zgledalo tako da te bo 3 ure neumorno nabival … ampak se bo treba vmes mal ustavit … in pol dalje.

Pa srečno! :)))

kako lahko ob res tako dobrem seksu kot ga opisuješ še jemlješ čas, da gledaš na uro al kaj??? Draga moja, seks je nekaj lepega, ne pa tempirano na čas, položaje, velikosti…seksaj kot ti paše, kot vama paše…če ti zapaše nekaj novega, drugače, je tam tvoj dragi, da mu to nakažeš, poveš… in se gresta igrat dalje, ne pa več razmišljat o nekih minutah…važno je da res uživaš, pa nato ni važno kako, lahko le ata na mamo ali na tisoč načinov!!

Veš malo je seksa ki traja dolgo, sploh če so tu otroci…ampak zato je tak seks toliko bolj njamsi, ker je redek in takrat tak taprav;))…doživiš 2x orgazem, ma kaj bi ti še rada punca moja??? predvidevam, da si še zelo mlada ja in še brez otrok..kaj boš šele potem govorila in pisala..ko včasihs eksa sploh ne bo, ker je tudi to del življenja!

Kolk si sebicna, ti dozivis orgazem dvakrat, mozu pa po pol ure penetracije ne privoscis orgazma…
Omislita si vibrator.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Mož pravi, da ne smem pričakovati po treh dneh stradanja in rajcanja (če hodim v najlonkah naokrog, že megleno vidi, ker mu sperma zaliva oči), da bo pa potem eno uro skakal kot zajec.
Se zahvaljujem za vaše odgovore, sem potolažena.

p.s.
Skupaj sva skoraj šestnajst let, dobrih osem let poročena in imava štiri otroke.

A nas ti hecaš vse skup, a ne?

Zakaj tako misliš?

Ma tako. Vse skupaj mi zveni tako zelo idealno, da kar nerealno. Pa po 16 letih zakona in 4 otrocih.

Ma zakaj pa bi bilo tako neresnično? Midva sva skupaj že 25 let, pa je seks vedno boljši….

Verjemi, je možno.

zdaj pa ne razumem zakaj ga rajcaš par dni, če si ti želiš seksa on pa tudi. a je to kaka posebna tehnika al kako?

Pri štirih otrocih ni vedno časa, ali pa sem preutrujena.
Ko se spraviva k delu, se pa zelo zagrejem.
Mož bi seveda vsak dan, tudi ob dveh ponoči.

ja pol pa vsaj ne matraj človeka madona. navleči nase eno raztegnjeno trenerko : )

sam sigurn nimata 4 froce ane

A misliš, da se po otrocih vse neha? Ja, če so ti otroci končni cilj, potem ja. Če pa partner ni na zadnjem mestu na spisku potem je pa tole čisto realno in čisto krasno. Jaz sem skoraj na istem – leta so enaka, dolžina zakona tudi, edino otroke imamo “šele” tri. :))))

Froce res ne! Otroka pa ja…a tu ne vidim veze! Njej je oče, meni pa partner, tako kot tudi jaz nisem samo mama….
Z pravo organizacijo in ljubeznijo se vse da, verjemi! Boš videla,ko boš imela “froce”..

New Report

Close