Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Preverjeno – vikend na Hrvaskem

Preverjeno – vikend na Hrvaskem

Danes si poglejte, kako se nepremičnine prodaja na hrvaški obali. Čedalje bolj je priljubljena med Nemci , Avstrijci, Slovenci. Cene v nebo, proda se pa vse, v glavnem za gotovino.

Če na Hrvaško morje hodijo zvezdniki iz vsega sveta, bo dobra, če ne odlična tudi za nas, Slovence.  Hrvaška Istra je super in blizu, cene pac visoke, kot tudi pri nas, v Ljubljani.

Odgovor na objavo uporabnika
Stella941, 28.02.2023 ob 14:27

Če na Hrvaško morje hodijo zvezdniki iz vsega sveta, bo dobra, če ne odlična tudi za nas, Slovence.  Hrvaška Istra je super in blizu, cene pac visoke, kot tudi pri nas, v Ljubljani.

Ko ena reče, da je Istra super, mi je jasno da še ni bila dlje od nosu! Hrvaška Istra je NAJSLABŠE kar premore hrvaška obala. Seveda za slovenčka pa najboljše. Ker drugega ne pozna.

Istra je blizu. Ura in pol in že plavaš.  Tudi plaže s kristalno čistim morjem se najdejo.

Edino to je plus, vse ostalo je v istri minus, sploh pa svinjarija in ostre skale..

Kar se pa tiče dopustovanja na Hrvaškem pa je veliko cenejše kot v Sloveniji ali kateri drugi državi. Za 2 osebi za 7 dni z polnim penzionom sem jaz odštela nekje 900 evrov. V Sloveniji bi za tak 7 dnevni dopust odštela minimalno 1200 evrov. Hotel je pa bil res extra čudovit, zelo pestra ponudba hrane, ki je bila vrhunska ter sama okolic je bila res odlična blizu morja.

Cene nepremičnin pa so žal šle v nebo tako kot pri nas.

Res je. Jaz sem hišo kupil tik pred koronskimi lockdovni za 300k, danes sosed prodaja hišo z manjšo parcelo in starejšo hišo, ravno tako kot moja  – 1. vrsta do morja, za 1,5mio. Realno bo zanjo dobil 1,2 mio.

Velik plus je , da sem v dobri uri tam, na svojem, tik ob morju. Sprostitev in zdrav morski zrak sta neprecenljiva.   Tam preživimo ogromno časa ..zato ne zamenjam niti za Maldive..

Ravno danes je na nepremičnine.net cela gora novih oglasov za nepremičnine na Hrvaškem.

Res drago…

Jas se pa lahko sprehajam le ob Ljubljanici pa so čim pri črnuškem mostu.

Odgovor na objavo uporabnika
zalivček, 28.02.2023 ob 14:32

Ko ena reče, da je Istra super, mi je jasno da še ni bila dlje od nosu! Hrvaška Istra je NAJSLABŠE kar premore hrvaška obala. Seveda za slovenčka pa najboljše. Ker drugega ne pozna.

Ne bo držalo. So kraji v Istri, ki so TOP. Ne bom jih omenjal, ampak že tam so cene nepremičnin po 8k eur. Pa so majhne vasice s kristalno čistim morjem.

Ni pa to Dalmacija, se strinjam. Ampak za hišo imeti je Istra najbolje – ampak naprej od Poreča. Umag/Novigrad je sranje…

New Report

Close