Preverjeno – vikend na Hrvaskem
Stella941, 28.02.2023 ob 14:27
Če na Hrvaško morje hodijo zvezdniki iz vsega sveta, bo dobra, če ne odlična tudi za nas, Slovence. Hrvaška Istra je super in blizu, cene pac visoke, kot tudi pri nas, v Ljubljani.
Ko ena reče, da je Istra super, mi je jasno da še ni bila dlje od nosu! Hrvaška Istra je NAJSLABŠE kar premore hrvaška obala. Seveda za slovenčka pa najboljše. Ker drugega ne pozna.
Kar se pa tiče dopustovanja na Hrvaškem pa je veliko cenejše kot v Sloveniji ali kateri drugi državi. Za 2 osebi za 7 dni z polnim penzionom sem jaz odštela nekje 900 evrov. V Sloveniji bi za tak 7 dnevni dopust odštela minimalno 1200 evrov. Hotel je pa bil res extra čudovit, zelo pestra ponudba hrane, ki je bila vrhunska ter sama okolic je bila res odlična blizu morja.
Cene nepremičnin pa so žal šle v nebo tako kot pri nas.
zalivček, 28.02.2023 ob 14:32
Ko ena reče, da je Istra super, mi je jasno da še ni bila dlje od nosu! Hrvaška Istra je NAJSLABŠE kar premore hrvaška obala. Seveda za slovenčka pa najboljše. Ker drugega ne pozna.
Ne bo držalo. So kraji v Istri, ki so TOP. Ne bom jih omenjal, ampak že tam so cene nepremičnin po 8k eur. Pa so majhne vasice s kristalno čistim morjem.
Ni pa to Dalmacija, se strinjam. Ampak za hišo imeti je Istra najbolje – ampak naprej od Poreča. Umag/Novigrad je sranje…