Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Previjalna miza-do kdaj

Previjalna miza-do kdaj

Do kdaj ste uporabljali previjalno mizo za previjanje otrok? Nas malcek je star 15 mesecev in moz pravi, da dela napoto, da jo bo pospravil, umaknil in da ga lahko previjamo ze na veliki postelji….

dokler se ne zna obračati, takrat greš na posteljo

20 mesečnico še vedno previjam na previjalni
in jo še bom nekaj časa tam gor.
če se pusti lepo previt, je še vedno bolj udobno, kot na postelji
drugo je, če se ne pusti previjat

domnevam, dani mož tisti, ki previja…

Na postelji previjati je ubijalsko za tvoj križ oziroma hrbet, če nimate ravno bolniške postelje, ki je precej visja od običajnih. Previjalno mizo po mojih izkusnjah potrebuješ toliko časa, kolikor časa otrok uporablja plenice.

Bo že držalo, da tule oče ne previja otroka, niti ga oblači.
M

Jaz sem svoje tri previjala na postelji oz. na dekci/blazinici od novorojenčka naprej. Je na ta račun tudi veliko več crkljanja, pa božanja, pa igranja, pa otrok je več brez plenic in “zrači” rito… moj hrbet tudi ni trpel.

Ojoj, da bi trpela tak položaj in previjala na postelji? Hrbtenica ne bi zdržala. Mi jo imamo v kopalnici in je zanjo ravno dovolj prostora, da nobenega ne ovira. Pa je otrok star več kot 3 leta in že pol leta brez plenic, pa jo še vedno uporabljam po tuširanju in umivanju zob zvečer (navada pač). Dolgo več ne bo v uporabi, a zaenkrat je še ne bom dala stran.

New Report

Close