prevleka za sedežno
http://www.interiering.com/Univerzalna_Elasticna_Pregrinjala.html
imam prevleko za kotni kavč ELAST, kupljeno v tej trgovini, bež barve in je super. drago kot žafran, ampak se splača. edina pripomba je ta, da je prevleka ogromna in jo jaz komaj stlačim v moj 7 kg pralni stroj. jaz jo perem kar na 60 in fliknem v sušilec. ker smo kadilci in imamo mačko, jo perem skoraj tedensko. ne morem je prehvalit.
Hvala za tole. Drago je pa kot žafran. Sem mislila kaj cenejšega. Bi bilo za ene dve leti. Mi je kar predrago. Mogoče pa komu drugemu pride prav.[/quote]
sem jo kupila tri leta nazaj – je bila 20 eur cenejša. sem najemnica in kavč je bil grozen za pogledat, pa tudi zaščitit sem ga hotela zaradi mačk in kajenja. sem predlagala lastniku, da menjam kavč na lastne stroške, pa ni hotel, tako da se mi je nakup zdel smiseln. po treh letih je prevleka kot nova in ko bom šla ven iz tega stanovanja, bo šla prevleka sigurno z mano!
Hvala za tole. Drago je pa kot žafran. Sem mislila kaj cenejšega. Bi bilo za ene dve leti. Mi je kar predrago. Mogoče pa komu drugemu pride prav.[/quote]
Meni se pa ne zdi tako drago – ampak za kotno sedežno so kar velike dimenzije. Naša je recimo precej manjša. Računaj, da pride kar nekaj metrov blaga; če bi sama kupila blago in zašila, bi te material ne prišel bistveno ceneje.