Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prevleke za kavč

prevleke za kavč

Imamo nov kavč in ker sta doma še dva nadobudna pacončka (pa še dva večje :o)) imam kavč pokrit z dekami. To mi ful grdo zgleda, pa še skoz je treba popravljat. V neckermann in quelletu sem gledala, da imajo raztegljive prevleke za fotelje in kavče. Je to morda že katera preizkusila, kako se je obneslo?

LP

Jaz sem jih tudi gledala, ampak je meni to ful drago, mislim da je ene 350€ za trosed, dvosed in fotelj.
Meni je tasca naredila prevleke iz platnenih rjuh, ki niso jogi rjuhe, pa jih fajn zatlacim in je. En komplet imam pa iz frotirja kupljenega na kilo v hali D. Je pa prekrit samo sedezni del, edino pri fotelju tudi naslonjalo.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Jaz pa sem kupila jogi rjuhe v barvi kavča, malo jih zatlačim not, pa kar dobro zgleda.

Saj vem, da boste jezne, ampak mene pa to spominja na tiste ameriške nadaljevanke, kjer so imeli kavče prekrite s polivinilom ;-)))

tudi jaz že dolgo iščem primerne prevleke za mojo sedežno, pa nikjer nič pametnega. tako, da mam kar frotirke gor, da mi moja dveletna punčka ne umaže preveč nove sedežne.

Mi smo jih naročili pri Quelle in smo zadovoljni.

Take, podobne, tem v Quelle sem kupila pred 15 leti v Palmanovi.
Le da niso bile tako lepe. Se je pa dobro obneslo pri malih otrocih.

Lahko tudi kupiš poceni blago in daš kakšnemu tapecerju, da ti zašije prevleko po meri.

A verjameš, da sem jaz nekoč imela prevelko zašito iz starih jeans hlač?

New Report

Close