Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prevod v hrvaški jezik

prevod v hrvaški jezik

Kaj bi mi katera vsaj delno pomagala prevest spodnje stavke. Ja sej vem, da ni ravno ena beseda 🙁
Ampak tudi ni potrebno, da je prevod ne vem kako dober. Toliko da zgleda da se je ta oseba malo potrudila :-)))
Če ima katera malo časa dobi lupčka na ličko :-*

Pozdravljene!

pišem vam iz Italije in se tako kot ve zdravim zaradi neplodnosti. Žal ne govorim hrvaško zato se opravičujem za napake in mojo nerodnost.
Prijatelji so mi povedali, da so na hrvaškem nekatera zdravila precej cenejša. Ker mi žal v Italiji teh stroškov ne krijejo sem moram malo znajti.
Bi mi prosim katera pomagala in napisala koliko stanejo sledeča zdravila pri vas? Lahko napišete tudi kakšno, ki ni našteto pa mogoče nadomešča enako zdravilo.
Iskrena hvala za pomoč in naj vam čimprej posije sonček.

Pozdrav !

Pišem vama iz Italije i isto kao i ve, lječim se zbog neplodnosti. Žao mi je što ne govorim Hrvatski jezik i primite moje opravdanje zbog griješki i mogućih pogriješnih riječi.

Prijatelji su mi rekli, da su u Hrvatskoj neki lijekovi poprilično jeftiniji nego kod nas. Nažalost mi u Italiji ovih troškova ne kriju, pa se tako moram malo snaći sama.
Dali vas mogu zamolit, da mi netko od vas pomogne i napiše koliko koštaju neki lijekovi kod vas ? Možete napisati i neko koje nabrojeno, ali je zamjena za neki drugi, jednaki lijek.

Puno vam hvala na pomoći i neka vam sunce zasija što prije.

+++++++++++++++++++

Kitty…tisto z lubčkom sem pa resno vzel, da veš !!! :))))))

*************************************************** Iščem urejeno damo z velikimi joški, napeto ritko in globokim grlom, ki bi bila veliko zdoma, zelo premožno in dobrega srca, ki zna odpuščati.

Še en mini popravek…

Pišem vama iz Italije i isto kao što je slučaj u vas…, liječim se zbog…

*************************************************** Iščem urejeno damo z velikimi joški, napeto ritko in globokim grlom, ki bi bila veliko zdoma, zelo premožno in dobrega srca, ki zna odpuščati.

Saškota za predsednika!
:))

Ja, namesto Mesića hahaha

hahahaha……….bi ziher bolje mesil, ja.

Pozdravljene!

pišem vam iz Italije in se tako kot ve zdravim zaradi neplodnosti. Žal ne govorim hrvaško zato se opravičujem za napake in mojo nerodnost.
Prijatelji so mi povedali, da so na hrvaškem nekatera zdravila precej cenejša. Ker mi žal v Italiji teh stroškov ne krijejo sem moram malo znajti.
Bi mi prosim katera pomagala in napisala koliko stanejo sledeča zdravila pri vas? Lahko napišete tudi kakšno, ki ni našteto pa mogoče nadomešča enako zdravilo.
Iskrena hvala za pomoč in naj vam čimprej posije sonček.

Lijepo pozdravljene!

Pišem vam iz Italije i poput vas se liječim zbog neplodnosti. Na žalost ne govorim hrvatski, stoga se ispričavam zbog eventualnih grešaka. Prijatelji su mi rekli da su u Hrvatskoj određeni lijekovi mnogo jeftiniji. Pošto mi u Italiji ti troškovi nisu pokriveni osiguranjem, moram se snalaziti sama. Molim vas ako mi netko može pomoći i napisati koja je cijena slijedećim lijekovima kod vas? Možete mi preporučiti i neki lijek, koji nije među nabrojanima a može se koristiti kao nadomjestak za lijek s mog popisa.
Iskrena vam hvala za vašu pomoć sa željom da vam što prije zasije sunce!

http://deteljica.moj-album.com/

Kitika…………….daj ti meni prosim prevedi:
Zdaj , tukaj in s teboj sem spoznala kaj pomeni beseda ljubezen. Hvala.
Za vedno tvoja……..

približno, pa me popravite, ker se je hrvaški jezik zelo spremenil
Poštovane
pišem vam iz italije, tako kao ostale tu, zdravim se od netrudnoče.Žao mi je što ne govorim hrvatski i ispračam vam se za greške. Moji prijatelji su mi kazali, da su u Hrvatskoj mnogi lijeki puno jeftijiji. U Italiji ne kriju troškova ovih ljekova. Molim vas, dali neka od vas zna koliko koštaju sljedeči ljekovi:…………………. kod vas. Možda znate i neki slični ljek koji nije tu upisan i može ga zamjeniti. Puno vam hvala na pomoči.

no približno tako, pa naj še kdo kaj dopiše in popravi, da bo čemu podobno.

joj, v italijanščino seveda. :))

Mojči, a v Portugalsko bo vredu ?
:)))))))))))))))

To je bolj srpsko.

ja no saj, nas so v šoli učili srpsko hrvatski, hrvaški jezik se je pa tako spremenil, da ga težko še domačin prav uporablja, ampak če bodo želeli in imeli voljo bodo pa odgovorili, hrvatje tudi srbsko razumejo, pa saj preberi moj prevod v celoti zgoraj. POPRAVITE GA!!!!!!!!

Neeeeeeeeeee! norc. :))))

^Deteljica to oblada,sigurno študirala.ali pa tudi ne.

Sej v ITA ti lahko prevedem 4/5 stavka, sam glih tist ki mi manjka najbl ujebe :))))))))))) dej kr kitko počaki :))))

ja, res je; srpskohrvatski jezik smo se učili; samo danes so srbi in hrvati tako “napaljeni”, da moraš prav pazit na besede.

kteri te najbolj jezi?

sem spoznala …vem da je treba tudi za kvaliteten prevod razmišljat po njihovo in ne zgolj prevest na prvo žogo…

kdor bo hotel pomagat pa razumet bo to že naredil, to je lih tko k tle na MON-u

aha, bom počakala na našo muco. :))

Avtor: 9./9
Datum: 29-03-07 18:21

^Deteljica to oblada,sigurno študirala.ali pa tudi ne.

🙂 Nisem študirala, preprosto hrvaški jezik uporabljam od rojstva. Sicer pa, kdor se potrudi, razumel bo tudi če napišete v slovenščini. 🙂

LP

http://deteljica.moj-album.com/

Sam ga uporabljaš brezhibno in popolnoma pravilno. Svaka čast :)))

Zdaj , tukaj in s teboj sem spoznala kaj pomeni beseda ljubezen. Hvala.
Za vedno tvoja……..

Adesso, qua e con te ho conosciuto il significato della parola amore. Grazie.
Per sempre tua….

Tako nekako:)) Čeprav nisem kitty….
Lp, Nataša

Iz srca ti hvala!

New Report

Close