prevoz-lincoln
Če bi se še kdaj “morala” poročiti, bi si še enkrat izbrala za prevoz lincoln-a. Cela poroka, poročno slavje je bilo enkratno, vendar pa je daleč prevladovala vožnja z Lincolnom. To je pa tisto kar ne bom pozabila nikoli. Počutila sem se kot princeska, ker so z menoj tudi tako delali od šoferja, do moža, prič.
Tudi sama sem imela za svojo poroko najet lincoln (placan avans)a se vseeno nisem peljala z njim(veliko razocaranje zame,ker sem ze kot majhna puncka vedno sanjala da ko se bom porocila se bom vozila kot princeska)ker naj bi se mu pokvaril menjalnik(ne vem ce je bilo res )in lastnik je moral uvoziti nek del iz tujine (3tedne ni imel avta)Avans so mi sicer vrnili a to ni to jaz sem hotela avto.Rezervirati moras kar dosti casa prej ker imajo guzvo.
Mi je pa v porocni agenciji (sla sva informativno na koncu sva sama poskrbela za vse)gospod odsvetoval najem ker naj bi se ze zgodilo da ko bi moral avto priti ga ni bilo.
Nocem te strasiti vendar premisli in to dobro preden se odlocis
50 evrov ura(imajo povsod priblizno enako)
LP
Vesna! To je bilo pred 8 leti, vem da je bilo drago, okoli 100DEM je bila ena ura, vendar se je splačalo, pa četudi bi si morala zaradi tega odpovedati potem poročno slavje z svati oziroma sorodniki.
Tisti čas je bil na razpolago samo ta lincoln, bil je črn in res je bilo vse okej. Žal pa se ne spomnim več katera firma je to bila. Vem da je bilo nekje v bližini tega računalniškega podjetja Anni v Ljubljani. Kasneje, je ta gospod šel na svoje in kupil bel lincoln, več pa žal ne vem. Bil je tudi objavljen v reviji Jana pred leti, mogoče ti tam lahko pomagajo.
Jaz sem za darilo dobila 9 metrov dolgo, belo limozino z šoferjem, ki ti je celi dan na voljo. Cena pa je bila lani septembra 60 tisoč sit za celi dan ne glede na kilometre. bilo je sanjsko. imam številko če hočeš!nasvet je pisal/pisala:
>
> Če bi se še kdaj “morala” poročiti, bi si še enkrat izbrala
> za prevoz lincoln-a. Cela poroka, poročno slavje je bilo
> enkratno, vendar pa je daleč prevladovala vožnja z Lincolnom.
> To je pa tisto kar ne bom pozabila nikoli. Počutila sem se
> kot princeska, ker so z menoj tudi tako delali od šoferja, do
> moža, prič.