Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prevozi na letališča

Prevozi na letališča

Pozna kdo GoOpti (http://www.goopti.com) in Sionsi prevoz (www.sionsi.si)? Nudijo prevoze do večjih evropskih letališč. Iščem prevoz na relaciji LJ-Benetke (letališče Marco Polo). Ima kdo kak predlog?

Večinoma ti prevozi delujejo tako, da ponudijo prevoz na določen datum samo takrat, ko je več zanimanja. Tako da moraš v bistvu preko spletne strani ti njim poslati zanimanje za določen datum in ti oni potem naknadno sporočijo ali bodo peljali ali ne. Razen če vas je večja skupina, potem se jim splača. Samo zaradi enega ziherr ne bodo peljali. Tako na žalost delujejo.

Svetujem ti, da prečekiraš raje Prevozi.org. To je spletna stran, kjer folk ponuja tudi mednarodne prevoze in Lj-Benetke je dokaj popularna relacija, skoraj tedensko se najde kdo, ki gre isto pot kot ti, in bi te vzel zraven. Cene pa se gibljejo od 25-30€, kar je dokaj poceni.

GoOpti sem sprobala samo na Brnik in bila zadovoljna, vse je štimalo. To je opcija, če ne najdeš prevoza na prevozi.org ali na forumu STA

S Sinosi imam zelo slabe izkušnje: obljubljeni prevoz so 1 dan pred potjo odpovedali. Zelo neprofesionalno…

oj,
s partnerjem sva lani odšla iz ljubljane na letališče munchen, /šla na tajsko,/ in nazaj, bila zelo presenečena nad uslugo goopti-ja, točnost in prijaznost, brez vseh problemov, obvestili so naju z sms-si, res se ne splača drugače, če greš na dopust, peljejo te tja, te poberejo za nazaj, kaj češ lepšega…pa še cenovno ugodni…upam, da se ne bodo pokvarili, kajti kmalu spet odideva z njimi, vendar v benetke in nazaj…pa itak spet na tajsko….sionsi pa ne poznam, tako da ne morem nič povedat…

hej!
Naj se oglasim še jaz, z gooptijem sem v zadnjih parih letih večkrat potovala pa je bilo vse OK, nazadnje pa katastrofa. res močno upam da bo tole kdo prebral da se mu nebo slučajno zgodilo enako kot meni in mojemu fantu, s katerim sva imelaz go opti izjemno slabo izkušnjo.
S fantom sva se odpravljala na potovanje po šrilanki, letela sva v iz Salzburga do kamor sva šla z gooptijem. Ko smo bili že pri Beljaku nam je voznik rekel da moramo še po enega potnika NAZAJ v Radovljico ker so ga oni pozabili dat na seznam potnikov. In smo se lepo iz Beljaka peljali nazaj v Radovljico in potem spet naprej. Na letališče sva sicer prišla a približno 1 uro 15 pred letom pa še to samo zato ker je voznik potem malo stopil po gasu in ker smo imeli srečo da je bila cesta prazna. Se strinjam da so bili včasih zelo vredu a se jim gre v zadnjem času samo za dobiček in jim je popolnoma vseeno za njihove stranke. Sama vem da grem raje z vamo tamo in nikoli več z gooptijem…

Živijo,

Bi kdo potreboval GoOpti kodo? Pripravljen sem prodati GoOpti dobropis po nižji ceni kot je nominalna vrednost kode.

Pišite, pa se zmeniva!

Samo ne sionsi!

Zelo slaba izkusnja, prevoz so bookirali na napacen datum, manj kot en dan pred odhodom leta sem ostala brez prevoza. Njihova pomoc uporabnikom je bila porazna, pogovor se je koncal z njihovo groznjo da me bodo tozili ce objavim slabo mnenje.

Prosim izogibajte se jih.

New Report

Close