Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Prevroč maj

Prevroč maj

Ali kdo mogoče ve povedati, kako je mogoče, da imamo take visoke temperature in tako močno sonce že skoraj cel maj, glede na položaj sonca v maju,kot so nas učili v šoli?Saj razumem, kakšen dan okoli 28 stopinj, ampak tole, pa že več kot 14 dni, je pa najmanj kar rečem čudno.Saj včasih je tudi bilo kdaj tak primer, ampak za dan ali dva.

Ali pa so mogoče po novem NWO afriške vremenske mase, zdaj uradno in stalno pozicionirane nad Evropo??(sarkazem)

Prav rada bi videla nek verodostojno radarsko sliko trenutnega vremenskega dogajanja, da vidim, od kje ta stalni pritok vročine, pa še to, kako in zakaj je sonce tako nenormalno vroče in močno? So malo navili lučko mogoče???

Čudna je tale vročina, pa to močno sonce tud- nenormalno vse skp 🙁

A zadnja 3 leta, ko smo imeli mrzel in dezeven maj je bilo pa normalno?

In do danes je bilo cisto lepo toplo, tudi ce je bilo 28 stopinj kak dan, je puhal veter in ni bilo vroce.

Saj jutri bo pa 16 in v nedeljo 12-13 stopinj.

nova
Uredništvo priporoča

Še nedolgo nazaj so eni tu gor jamrali, da jih skorajda zebe. 🙂

Enkrat premrzlo, drugič prevroče……joj joj….. 🙂

Je mogoče malo nad povprečjem. Že jutri , v nedeljo in deloma v ponedeljek bo dež in precej nižje temperature. Tudi junija bodo še take deževne ohladitve.

Junij ne bo tako topel.

Vprašajte glavne teoretike zarot. Vse to je maslo elite, snovalcev pandemije. 🤣

Se strinjam z avtorico. Tudi meni se zdi precej nenavadno. Ni vec postopnega segrevanja v poletje, ampak buuum. Iz 14 na 28 stopinj jn vztraja. Jutri in pojutrisnjem se bo ohladilo na 17 in 14, potem gremo pa v treh dneh lepo kr na 32.

ni mi jasno.

tudi sonce drugace sije. Kot da bi med nami in soncem manjkala nekaksna zascita.

Ah ja…premrzl april – povprecje april in maj bo pa ravno ok…

Čuden je letos tale Maj. Še divje živali in ptiči se drugače obnašajo kot prejšnja leta, ampak to je verjetno pogojeno z vremenom.

Odgovor na objavo uporabnika
eni vejo resnico, 27.05.2022 ob 19:11

Vprašajte glavne teoretike zarot. Vse to je maslo elite, snovalcev pandemije. 🤣

To je maslo vseh nas, predvsem evrope in zda. Z vsako smetjo, vsako vožnjo z avtom, vsakim nepotrebnim nakupom… žagamo vejo na kateri sedimo.

Odgovor na objavo uporabnika
Nimaveze388, 27.05.2022 ob 22:51

To je maslo vseh nas, predvsem evrope in zda. Z vsako smetjo, vsako vožnjo z avtom, vsakim nepotrebnim nakupom… žagamo vejo na kateri sedimo.

Deževni pragozd je ta veja. Pa ne si mislit, da “tretji svet” ne svinja, ker počnejo to, pa še dosti več jih je, ker se ne znajo vzdrževat razmnoževanja.

Junij bo pa se bolj vroc. Tudi napovedujejo.

(https://www.ilmeteo.it/notizie/meteo-ponte-2-giugno-la-previsione-davvero-cambiata-oggi-arrivata-la-conferma-vediamo-cosa-accadr-124107/amp)

*vzdržat

Letošnji maj je kar dosti nad povprečjem.  Tale ohladitev po dežju, ki se napoveduje za jutri in pojutrišnjem, ni nek pokazatelj “pravih” temperatur, že naslednji deden bo spet prevroče za ta letni čas.

 

Toča v velikosti jajca meseca maja?  Temperature 30 in več stopinj?  Resno?  Gremo v maloro.

Goreli bomo :((

Vse rdece.

(https://www.google.com/amp/s/www.teleclubitalia.it/estate-2022-arrivano-caldo-record-e-temperature-fino-a-50-gradi/%3famp)

A še nihče od vas ni slišal za globalno segrevanje podnebne spremembe? Naravo smo uničili in jo še naprej uničujemo, potem pa se sprašujemo, zakaj imamo neznosne temperature…

mater  kako visoke temperature imamo ta mesec

New Report

Close