Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Prezgodnji izliv

Prezgodnji izliv

Pozdravljeni!

Nekaj čez 40 let imam in imam problem prezgodnjega izliva odkar pomnim. Res je, da me je včasih to manj motilo, saj so bile ponovitve lažje, manj časa je trajalo do vnovične akcije, pa tudi boljše so bile. Res je tudi, da partnerica (z njo sem preko 15 let) ni imela nikoli posebnih problemov zaradi tega – običajno je uspela doživeti orgazem (vsaj v osmih od desetih odnosov).

Vendar pa, ne glede na to, me zadeva vse bolj obremenjuje. Še posebej takrat, kadar mi dobesedno eksplodira, še preden ga sploh uspem noter dati. Takšna situacija ni prijetna ne zame ne za njo in za seboj vedno potegne vsaj majhen odmik, pa malo ohladi željo po seksu.

Skratka, rad bi ta svoj problem nekako rešil, saj verjamem, da obstajajo načini in metode, kako priti preko tega. Želim si vsaj toliko kontrole nad dogajanjem, da lahko malo bolj uživam v menjavi položajev, pa da mi vse skupaj bolj zapaše, saj je sedaj res vse skupaj prehitro in še preden začnem uživat, je že gotovo. Sicer nikoli na uro ne gledam, ampak od oka bi rekel, da 5 minut nikoli ne traja.

Tako. Zdaj pa čakam na vaša mnenja, nasvete in izkušnje. Ni mi problem iti k zdravniku, kakršnemkoli, tudi s partnerico ne, če bo to potrebno, saj je pripravljena sodelovati.

Pa lep pozdrav

Oliver

Pozdravljen!

Fajn, da si se pripravljen pogumno spoprijeti z zadevo, ki te je začela ovirati pri sproščenem seksu! To je sigurno dobra odločitev.

Ne vem sicer, kaj sta z ženo že poskušala, rekla ti bom samo tole:

Obstaja cel kup tehnik in terapij, ki pripomorejo k izboljšanju vzdržljivosti penisa. Če bi ti jih tu vse opisovala, bi Primož (to je naš “forumski šef”) ponorel in me odklopil! V roke vzamita knjigo DAJMO SE DOL Paula Joannidesa in v 45. poglavju preberita vse o tem. Sicer je pa cela knjiga pravi balzam za seksa željne. Sproščena, svobodna…………

Aja, če boš pa tale forum bral, pa bo tvoj ptiček verjetno eksplodiral, še preden boš sploh prišel do žene…. Ali pa te bo utrdil………. he, nikoli se ne ve!

Kar obrni se na forumaše, smo zelo sproščeni, morda pa le dobiš kak pameten in uporaben nasvet tudi iz prve roke! Pa vso srečo.

Jah, pa stari moj, ti sploh nimaš prezgodnega izliva, sem zadnjič bral, da povprečen evropski sex traja od 4 do 7 minut. Torej te to uvršča v zdravo sredino:). Pa jaz se ne bi pretirano sekiral…
Sicer pa, men je pomagal, da sem pred “kriznim trenutkom” začel razmišljat o kakšni odurni stvari. Npr. o kislem zelju, katerega videt ne morem, kaj šele okusit…stari moj, verjemi da pomaga, preusmeriš misli drugam, stisneš prostato, počakaš, da kriza mine, pol pa spet šejki, šejki naprej…ženska še opazi ne.

ja… meni se edino včasih zgodi, da se pol preveč oddaljim od orgazma, pa me vse mine…

… drugače pa… se pač greš daljšo predigro in spraviš partnerko čim dlje še preden namočiš svojega bingeljna…

Tudi to sem včasih poskušal, ampak se mi zdi, da to vseeno ni neka prava, trajna rešitev. Ob tako lepi zadevi kot je seks razmišljat o nagravžnih stvareh mi nekako ne gre skupaj …

Hvala lepa za nasvet. Tole knjigo si čimprej poiščem. Me pa vseeno zanima, če veš, kakšne je uporabna vrednost takšnih nasvetov iz knjig. Kot prvo je tu osnovna dilema, če naj se problema lotim sam (in s partnerico) ali pa je problem drugačne sorte in je potreben obisk zdravnika.

Vsekakor pa je v takšnih primerih, ko se lotiš neke metode iz knjige, zalo fino, da ti pred tem nekdo reče nekaj v smislu: “Ja stari, to je to. Imel sem enak problem, vzel sem knjigo v roke, natančno prebral in naredil vse kar je potrebno – in zadeva definitivno funkcionira. Problema ni več”. Saj razumeš, nekaj v takšnem smislu, da te prepriča, da je to to in da je cilj realen in dosegljiv.

Morda pa ima vendar kdo kaj izkušenj na to temo, saj najbrž nisem edini, ki ima takšen problem.

Jaz mislim o tem malo drugače. Zase nebom rekel,d a sem prehiter, ampak v prvo je res, da mi je treba morda porinit le 2 do 3x in mi že pride. Toda hitra je tudi moja in mi je v prvo treba čakati mogoce kaksno minutko. To se da zdrzati. Seveda moram pri tem “preusmeriti” misli. V drugo pa vse traja dalj časa in začne se daljša uživancija, dočim v tretje pa zdržim tudi celo noč… Vse pa je tudi odvisno ali sem seksal prejšni dan ali ne oz. ali že dolgo časa nisem.

V bistvu je tako, da bi po mojem ti moral iz svoje glave najprej izklopiti misel, da si prehitr! Potem pa, ko ti pride, ti pač pride, pa če ga že imaš notri ali pa sploh ne. Za ponovno erekcijo pa si vzemi čas, muckaj in rajcaj jo, bodi nesramen do nje, slej ko prej ti bo spet stopil. Vaja dela mojstra in kmalu se bosta uskladila.

Imajo pa v sekšopih neke obročke, ki si jih natakneš na penis in menda celo zategneš. Tako ti sicer pride ampak ne ejakuliraš.

Kar pa ti še svetujem je “lastnoročna” vaja. Masturbiraj pogosteje, uči se zadrževati tik pred orgazmom. Tudi ta vaja dela “mojstra” 😉

Ja, če je ženska hitra v prvo, če zna “ulovit”, če je prej ful zrajcana, potem je vse OK.

Morda imaš prav glede tega, da bi si moral iz glave izbiti, da sem prehiter. Lahko da gre pač za tisto običajno željo moškega, da bi lahko noč brez da mu pride … ali pa, da bi imeli vsi batine do kolen, pa četudi so neuporabne :)) Morda tudi porniči pripomorejo k temu, da pomisliš, da so pa drugi dosti boljši.

Izkušen s tistim obročkom nimam.

To, da vaja dela mojstra, se mi zdi bolj uporabno :))

Hvala ti!

***Masturbiraj pogosteje, uči se zadrževati tik pred orgazmom***

Poskusi s tem, resno. Meni pomaga, če že hočeš. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tik pred izlivom močno stisni takoj pod glavico – ti sam ali partnerka. Res pomaga.

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Kaj ko bi ga ti meni mal stisnila, pik*ica?

Upam, da maš še tist dan dopusta. Tja do julija pa morva stisnt glavco

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Seveda ga imam, še več, dober spomin imaš

Ko pa jaz obljube vedno izpolnim in to pričakujem tud od drugih. Tko, obljubim, spal ne boš

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Hej, hej, ustavte kojne …! A zdej se bo pa KIR na moje probleme šlepu, pa si ga pustu stiskat, al kaj? Jest bi tud mal vadbe rabu …

Ti dam še eno idejo.

Poizkusi uživati ravno v tem!!! Uživaj, da ti pride takoj, poizkusi zadevo še pospešiti… obnašaj se živalsko, to je namreč seks in ne statistična obdelava podatkov 😉 Marsikdo ima ravno obratne težave t.j., da mu ne pride. Zato pe le hitro izbrizgaj in jo popacaj ;-), potem pa se spravi nanjo. Ti garantiram uspeh! 😉

Pomaga že, samo potem moraš stalno na nekaj misliti! Zato sem mu rekel, naj izklopi misli in kvečjemu še bolj pohiti. V drugo bo tako prešel zelo sproščen in se mu bo tudi postavil zelo hitro! 😉

Ideja je zanimiva! Včasih se je stvari potrebno lotit čisto iz drugega konca, pa morda lažje uspejo. Bom probal čimprej :))

bogi revček.

Po komentarjih udeleženk tega foruma v zvezi s teboj, bi rekel, da mi gre v primerjavi s teboj še kar dobro :))

…kako ti kaj gre?
Si se že kaj sprostil in ne gledaš več na seks skozi statistiko?
Užiiiiiiiivaj!
Ti je knjiga všeč?

LP
Lunca

***Tik pred izlivom močno stisni takoj pod glavico – ti sam ali partnerka. Res pomaga.***

Ne vem zakaj meni to nikoli ni pomagalo, tudi ne vem zakaj bi mi moralo? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

šele zdaj sem prebral tvoj post in upam, da ti bom lahko pomagal

najprej, vse je v glavi, sam se ne smeš obrenjevati s tem in si moraš zaupati ter verjeti, da zmoreš

drugič, nauči se oz. poskušaj se med sexom osredotočiti na gibanje, drgnenje in ko začutiš, da se začne dogajat, prenehaj z gibanjem, počakaj, da ščemenje neha, ta čas se poljubljaj z drago, jo božaj, pozornost preusmeri na njo, tako da pozornost odvrneš od svojga tiča in ko nevarnost mine, nadaljuj

bistvena je samokontrola oz. obvladovanje samega sebe

mogoče, da bo lažje, si ga zdrkaj pred sexom, čeprav dostikrat verjetno to ni mogoče

ampak, kot sem rekel, vse je v glavi in če imaš kontrolo nad seboj, lahko počneš vse

Knjigo sem ravno včeraj kupil. Za Valentina :)) Poglavja še nisem prebral, sem ga le na hitro preletel in videl, da se na koncu sklicuje na knjigo PE – Premature Ejaculation, ki sem si jo že pred časom nabavil preko Amazona, a se “vadbe” pošteno nisem lotil.

V bistvu me najprej res zanima, če cela zadeva daje rezultate … Imaš občutek, kako je “vadba” dejansko uspešna?

Sicer pa, najbrž je brez veze, da se sploh s takšnimi vprašanji ubadam … čimprej na delo, a ne? Pa verjet, pa bo …

Hvala ti. Vsaka vzpodbuda je koristna, še posebej, če izvira iz pozitivnih izkušenj

New Report

Close