prhljaj / šampon … Dermedic, Vichy?
Pozdravljeni.
Prosim za kak predlog učinkovitega šampona proti prhljaju (suho, srbeče lasišče); pa tak da je primeren tudi za suhe, tanke, izpadajoče lase (da ne izsuši dodatno in naredi slamo).
Ima katere izkušnje z Vichyjevim Dercos proti prhljaju, ki je prav za suhe lase, ali pa Dermedic Capilarte?
Hvala.
Naturavit, 18.11.2022 ob 06:30
Z omenjenima nimam izkušenj, sta pa moji hčerki, ki je imela ogromno prhljaja, pomagala piling in šampon Naturavit, ki sem ju kupila v DMu.
Enako pri nas, obadva od naturavit, eden je piling in potem ima še dva, eden je za pogosto umivanje drugi pa za mašne lase. Oboje pomaga in prhljaj je izginil. Sicer pa je šampon okoli 6€.
Mi imamo še od herbal essences (mislim da se tako napiše) je nek od aloe vere in avokadota, tudi ta dva sta učinkovita in pride večja količina za prib. isto ceno. Nam so vsi dobri.
Lahko ti zelo ,ampak res zelo priporočam Ketozolin šampon, naroči pri Amazonu, 15Eur. Verjemi, zelo je učunkovit in neagresiven. Skoraj vse življenje sem imela probleme kot jih imaš ti, lasje so mi vedno izpadali , še moj mož se je čudil, kako da jih imam še kaj na glavi.
Kakšne tri mesece uporabljam ta šampon, prhljaja NI več, lasje mi izpadajo tako zelo manj, da ne morem verjeti, po pranju so mehki, se svetijo, res dober šampon. Tako dober, da sem ga dala tudi hčeri.
Nikoli ne hvalim česa,v kar ne verjamem in ne poznam.