Najdi forum

prhljaj

Pozdravljene punce!
Mogoče pozna katera kakšen učinkovit šampon proti prhljaju?

Oranozol! Dobiš ga tudi na recept, no vsaj včasih se ga je, sedaj pa ne vem točno, ko je treba že vse plačati! Pomaga pa 100%, vsaj pri meni.

Šampon KEUNE z rumenim znakom je full dober. Imajo pa tudi neke ampulice, vendar jih nisem preizkusila.

Meni zadostuje ze sampon Head and Shoulders. Sem pa ze vec ljudi slisala, da so pohvalili Oranozol.

Meni ni pomagal oronazol, mi pa je prijateljica zrihtala od njenega frizerja neke ampule in šampon in to mi je pomagalo že po nekaj pranjih. Imena ne vem več.
Če ti kaj pomaga je ta frizer nasproti Vele v Domžalah.

lp

Ne pomaga vsakemu isto… ponavad je treba poskusit več stvari, da vidiš kaj odgovarja tvojemu lasišču… poskusi oronazol al pa fructis (z belo piko)!!

LP pa čim manj prhljaja 🙂

Za hujše primere: rdeče lise, luščenje na veliko in srbenje zelo pomaga šampon in krema Lazartique /moder/, dobiš ga v Müllerju. Je malo dražje ampak deluje

Di

Oronazol je šampon, ki ga smemo uporabljati samo omejen čas, ker je v nasprotnem primeru lahko škodljiv, zato pa je bil včasih na recept!!!

Šampon proti prhljaju je potrebno uporabljati dlje časa, ker se v prvi fazi prhljaj pojavi še v večjem obsegu, saj se mora plast odmrlih celic spraviti z glave.
Treba je poiskati vzroke za prhljaj, saj je prhljaj lahko posledica nepravilnega delovanja hormonov, umazanega zraka, psihične obremenitve (stresa), hrane… Vse to težko odpravimo “odzunaj”, zato lahko situacijo na glavi le blažimo.
Zelo učinkovit šampon je tudi Satinique, ki ga sicer ne moreš kupiti v trgovini, lahko pa se mi javiš na moj e-mail in ti ga priskrbim.

Lep pozdrav! Tanja

Meni oronazol ni pomagal, ampak sedaj , ko uporabljam samo Head &shoulders nimam več problemov s prhljajem. Je pa res, da ni bilo dobro že kar takoj. Treba je vztrajat.Kupovala sem vsemogoče drage proizvode, pa ni bilo haska.Od amwaya do ne vem kaj še…Je pa res, enmu pomaga to, drugemu pa mogoče kaj drugega.LP

Meni sta pomagala samo Fructis šampon proti prhljaju in pa Fructis maska proti prhljaju

KAJ JE TO FRUCTIS MASKA PROTI PRHLJAJU?

HVALA za odgovor!!!!

HEAD&SHOULDERS je odgovor na tvoje težave, vendar pa ga moraš uporabljati redno in nikakor ne smeš vmes uporabljati druge šampone ( potem se ravnovesje spet poruši! ). Ta nov ” citrus fresh ” je super! Diši, pa še mastnih las ne dobiš takoj. Probaj.
Pozdravček!
MAJČI

men pa head&shoulders ni pomagal, to je čisto od lasišča odvisno!

Men head&shoulders čist nč ne pomaga prot prhlaju…še posebi se pa izogibite šamponom z MENTOLOM, ker lase še bol izsuši!tolk glede head&shoulders ki obstaja proti prhlaju z mentolom. krneki, nategancija

New Report

Close