Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pri 20ih devica?

pri 20ih devica?

V čem si pa ti boljša od te medicinske sestre? Pač obsojaš v drugo smer.[/quote]

Obsojanje je čisto nekaj drugega kot kritično razmišljanje, kar razberem iz pisanja ‘ubtz’.
Sestra ni ravnala niti v skladu s splošnimi pravili obnašanja, kaj šele po medicinski etiki, ki bi jo morala imeti v malem prstu. Bi se mogoče morali mi tule strinjati s takšno neotesanko?

Zenske vedno povedo, da ” je zelo bolelo kljub temu, da je nedolznost izgubila s pravim”. (ki jo je recimo moral pocakati 3 ali 6 mesece). Ravno nasprotno pa povedo zenske, ki so se za prvi spolni odnos odlocile zato, ker jih je ta fant rajcal, po domace.

Pri prvem spolnem odnosu neobhodno pride do hujse ampak kratkotrajne bolecine zaradi natrganja deviske kozice (ki ima obliko obrocka) na vec mestih : v njeni sredini in na sluznici na steni noznice, kjer je ta deviska kozica prirascena. Kako je, je odvisno od prirojene debeline deviske kozice. V primeru premajhne spolne zelje pa pride do druge mocnejse bolecine, ki lahko traja vec dni in je podobno vnetju kaksne druge misice : vzrok pa je razsiritev in podaljsanje noznice – to je cevasta misica, v obicajnem stanju dolga 5 do 7 cm, ob vzburjenju pa se podaljsa na dolzino spolnega uda.

In ce ji je fant samo vsec, ni pa spolno potrebna, bo dozivela naslednjo, tretjo hujso bolecino, ki jo poznajo tudi spolno izkusene zenske in ki je znacilna za stanje po posilstvu ; ker penis buta ob steno maternicnega vratu (ker se noznica ni uspela dovolj raztegniti.) To pa jo lahko v spodnjem delu trebuha boli kasneje po vec dni. Tudi za posilstvo so znacilne te bolecine, logicno ravno zato, ker zenska ni nic spolno vzburjena in lahko tudi pri odrasli zenski pride do poskodb in natrganja notranjosti.

V čem si pa ti boljša od te medicinske sestre? Pač obsojaš v drugo smer.[/quote]

Obsojanje je čisto nekaj drugega kot kritično razmišljanje, kar razberem iz pisanja ‘ubtz’.
Sestra ni ravnala niti v skladu s splošnimi pravili obnašanja, kaj šele po medicinski etiki, ki bi jo morala imeti v malem prstu. Bi se mogoče morali mi tule strinjati s takšno neotesanko?[/quote]

Nikakor ne in obsojanje je letelo na zadnji stavek.

Moj odgovor na kratko.

Prvi spolni odnos je boleca izkusnja. Obstajajo tri bolecine. Prva zaradi raztrganja deviske kozice, pritrjene na steno noznice Druga zaradi razsiritve in podaljsanja noznice, v nevzburjenem stanju dolge 5 do 7 cm, na celotno dolzino penisa. In tretja bolecina zaradi trka penisa pri devici ob maternicni vrat, ki je znacilna tudi po posilstvu. (posilstvo pomeni, da noznica ni vzburjena in prinasa hudo telesno bolecino.) Tocno zato je zelo pomembno, da je zenska za prvi spolni odnos mocno vzburjena oziroma si telesno to zelo zeli, ker drugace si bo to zapomnila samo po slabem. In starejsa kot je devica, tembolj trda je ta deviska kozica in tudi sama noznica, nikdar razsirjena in povecna, se kasneje in tezje razsiri in je bolecina pri defloraciji hujsa. Tako da je boljse izgubiti nedolznost cimprej ne glede na ljubezen, ker narava nikoli ne vprasa nic. Ko si star 40 let in nedolzen, je srce zaprto, tem tezje pa se je spolno vzburiti, ker telo ne izloca teh hormonov, ker ta potreba ni nikoli bila prebujena in ni vec mogoce.

Zamenjaj ginekologinjo. Pokliči drugam in se naroči za pregled po telefonu, da se izogneš morebitnim vpašanjem sredi čakalnice. Tudi meni se je že zgodilo, da sem ‘uletela’ nenaročena in se trudila čim bolj tiho sredi čakalnice razložiti, zakaj sem tam (bilo je pač nujno).

New Report

Close