Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pri 28. letih brez redne zaposlitve, dokončanega faxa…

pri 28. letih brez redne zaposlitve, dokončanega faxa…

vprašanje za milijon eur, kaj ti bo faks če z njim pol delaš v proizvodnji za trakom al pa v štacuni? kolk je brezposelnih, k majo narejene fakse?[/quote]

Ja, in koliko je na zavodu ekonomskih tehnikov recimo? Koliko? Malo morje. In večinoma delajo v trgovini, kot navadni trgovci za minimalca. Saj to ona ve, zato je pa tudi rekla, da ji redna zaposlitev ne diši… Da ne bi redno delala s to izobrazbo, ki jo ima. Hja, za fax je pa vlak odpeljal.[/quote]

jebi ga, če maš na izbiro delo za trakom za minimalca oz. viset na zavodu s “povprečno” izobrazbo,, viset na zavodu s tremi diplomami v žepu al pa delat nekaj vmes torej na črno, prek honorarca itn. kaj boš izbrala?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

…..ti provociraš…se počutiš fajn a, ko ljudi vlečeš za nos?

….naredi si limonado, pa fajn kisla naj bo…paše v takšni vročini

Lahko ti povem, kaj si mislim o tipu ženske ki napiše takle post kot je tvoj: da nima toliko samozavesti, da bi živela svoje življenje – se mora z drugimi primerjati in potem uživa, ker je ona boljša.

No, pa ti rečem: nisi. To, da bi bila z možem skupaj pa magari samo zaradi otrok … to je šele neumnost! Pa ne samo vidva .. misliš, da otroci tega ne bi čutili? Jaz pravim: bolje dobro ločena kot slabo poročena.

In naslednja zadeva: sošolki očitaš neodgovornost, medtem ko si si sama nakopala kredit za koliko let? Kako veš, da ga boš zmogla odplačevati? Se ti najemanje kredita ne zdi neodgovorno?

Za konec: zase se brigaj, zase skrbi, ne vlači drugih ne po internetu in se ne ukvarjaj z njimi v svojih mislih – nimaš res nič pametnejšega za počet?!?

Kaj, da provociram?! A misliš, da sem si izmislila en karakter in zdaj pisarim tukaj po forumu?! Pa ja…

in kaj se toliko usajaš?se gre zate ali za eno random x osebo brez katere bi tudi ti lahko živela kot do sedaj? kaj vpliva nate njeno življenje? kaj to tebe gane, prizadane, se tiče? njeno življenje, življenje njenega otroka (dokler ni ogroženo, kar očitno ni), kaj ona počne, kje dela, koliko zasluži, kje živi?? to se tebe NE TIČE!!! očitno le nimaš tako oh in sploh fino fajn v življenju kot praviš. bi počela zdajle kaj drugega kot po monu pisala o neki ženski in njenemu življenju. ti je sama čisto prav povedala kaj ti gre. če iščeš tle podporo jo boš našla le pri sebi enakih.

Res upam, da je to samo provokacija!! Da drugim pametuješ kako in kaj! Da te ni sram! Pa še tako svobodomiselnim! Eni ste sekeranti do obisti! Ma za bruhat ste. Ti bom pa odgovoril samo na nekaj tvojih vprašanj. Da po 30. letu nimaš kaj študirati? Si ti mogoče padla na glavo?!? Zakaj pa ne? Poznam osebe, ki so študirale pri 50.! Če bi imela pa ti kakšno bolj resno delo, bi pa itak vedela, da se študira in izobražuje vse življenje! Očitno ti opravljaš eno opičje delo, da ti je dovolj tisto, kar si se naučila tekom študija. Zdaj pa trajbaj to do penzije! Sicer pa ko praviš, da ne bo imela delovne dobe? Ljubica, delalo se bo do 70. leta starosti! O tem ni kančka dvoma! To se ve že zdaj, ko se ne dela niti do 65.! Večji del generacij, ki sedaj vstopajo na trg dela penzije še videlo ne bo, ker bodo prej pomrli! Poglej si malo statistiko. Sicer pa, da ti raje ne omenim koliko mladih do 30. sploh nima redne zaposlitve. Pa saj vsi delajo samo še preko avtorskih pododb in ljubica, pri avtroski se prispevki za pokojninsko ne plačujejo! Potem pa že bolje delati na črno! Ma priznaj si, da si ti tej svoji kolegici pač nevoščljiva. Upam, da te bo ona čimprej skenslala, ker takšni svobodomisleci itak negativce po hitrem postopku odjebejo.

Če bi foušija gorela:))))

Kaj, da provociram?! A misliš, da sem si izmislila en karakter in zdaj pisarim tukaj po forumu?! Pa ja…[/quote]

..jap, in še uživaš ko nalagaš drva na ogenj z vsakim tvojim odgovorom….saj danes je pa že itak preveč vroče…..prišparaj se do zime……

Ma da niste na tem forumu sami zafrustriranci in neodgovorni ljudje?!?! Ha? Razen redkih izjem. Grem raje res spet generalko narediti po stanovanju, kot da se z vami ubadam.

najboljš 🙂

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Če je tole samo provokacijo, si jo dobro speljala ampak to še ne pomeni, da ti vročina ni skisala možganov! Ohladi se, da te ne bo zadela kap!

Ne, ni provokacija, še enkrat povedano! Ne razumem takšnih ljudi in basta! Nikoli jih ne bom, niso odgovorni, niso sploh odrasli!

definiraj odgovornost… 🙂

…ja a si že nazaj…si že naredila generalko…bravo…ti si super women…..

Lahko ti povem, kaj si mislim o tipu ženske ki napiše takle post kot je tvoj: da nima toliko samozavesti, da bi živela svoje življenje – se mora z drugimi primerjati in potem uživa, ker je ona boljša.

No, pa ti rečem: nisi. To, da bi bila z možem skupaj pa magari samo zaradi otrok … to je šele neumnost! Pa ne samo vidva .. misliš, da otroci tega ne bi čutili? Jaz pravim: bolje dobro ločena kot slabo poročena.

In naslednja zadeva: sošolki očitaš neodgovornost, medtem ko si si sama nakopala kredit za koliko let? Kako veš, da ga boš zmogla odplačevati? Se ti najemanje kredita ne zdi neodgovorno?

Za konec: zase se brigaj, zase skrbi, ne vlači drugih ne po internetu in se ne ukvarjaj z njimi v svojih mislih – nimaš res nič pametnejšega za počet?!?[/quote]

se strinjam skoraj z vsem, razen tisto o kreditu imam jaz drugačno mnenje.

hahahaahah :DD

P.S. (samo ednina je womAn, womEn je pa množina)

Daj ne nakladaj, da ni provokacija. Saj imaš že nick takšen – “tik tak korenček”. Dala si nam korenček, ki smo ga zagrabili z vsemi štirimi in sedaj nas tolčeš s palico in crkuješ od smeha. Get a life!

hahahaahah :DD

P.S. (samo ednina je womAn, womEn je pa množina)[/quote]

..glej hitro tipkanje, napaka, priznam, se opravičujem…pa jst itak nisem super woman tko, da si to lahko privoščim….hvala za korekturo….

no, jaz ti pa lahko povem en praktičen primer: skozi srednjo šolo furala tako tako, se vpisala na enega od kao prestižnih faksov, ker drugi zanjo niso bili dovolj dobri, v kratkem času zabluzila, živela leta na račun staršev, nato upecala dobro stoječega moža in se zdaj vozi po njegovih ramenih; niti enega dneva službe, pametna pa oh in sploh in pljuva po vseh tistih, ki vstajajo zjutraj in hodijo v službo; vsi drugi tepci ker si niso znali življenja bolje uredit.
to pa gre na živce! ne mi rečt da je brihtna in znajdliva, zame je in ostane parazit.

Čveke! So What?!!!

Živi in pusti živeti.
Morda imaš prav, da te skrbi, ker to ni tvoj stil življenja. lahko se izpoveš, briga te njen lajf pa ne- ona živi drugače, če se znajde zdej, se bo tudi pol…

in glede ljubezni! moja starša sta se prvič vidla na eni poroki, se čez 4 mesece poročila, naredila iz strasti in ljubezni mene, zatem čez dve leti mojga brata, v 19m/2 živeli celo mojo OŠ, kupli stanovanje, zdej imamo vsi svojo sobo, oba sva doštudirala, brat ima službo, jsz čakam nanjo že 1 leto – od tega mo je v življenju največ pomembna ljubezen in osebna rast.
Upam, da si dojela, kaj sem ti hotla z zgodbo napisat.

Vsakemu svoje!

Uf, mene pa najbolj dolgočasijo zdolgočasene babnice, ki hodijo v svojo dolgočasno službo, ki je ne marajo ampak morajo odplačevati kredite, doma delajo generalke, ker nimajo nič bolj zabavnega za početi, z možem so v istem stanovanju samo še zaradi otrok, seksajo ne, vztrajajo v neki bedni dolgočasni vezi, živijo na relaciji dom-služba (kam dlje je že skoraj nevarno one so pa odgovorne) in so fouš vsakemu, ki malo diši po življenju in ni vkalupljen v nek sistem po katerem naj bi baje vsi živeli.

Meni je pa life kot ga imaš ti tako beden, da ti ne znam povedati. Mož te po moje sploh ne registrira več, si zakompleksna, zdolgočasena mama in gospodinja, ki mora še v službo hoditi. Rada pa bi bila vsaj malo svobodna in bi živela pa si ne upaš, ker so te starši naučili, da je edino dolgočano življenje pravilno in odgovorno. Ti si pa tako želiš nekaj več, a ne? In potem se tolažiš, da so drugi, ki si upajo živeti, blazno neodgovorni. In še jezna si, ker živiš tako zelo pravilno pa si kljub temu nesrečna eni si pa drznejo biti celo brez redne službe srečni in zadovoljni? Grozno! Saj v bistvu se mi smiliš, ker si dobesedno ujeta v ta koncept odogovornega in pravilnega. Smola, zaživi malo, privošči si kaj, ti bo prec lažje.

Kolegica pa živi tako kot ji paše, nikomur noče nič slabega in res ne vem zakaj te tako moti. Si želiš biti ona, si želiš imeti njen pogum, ker vidiš da je veliko bolj srečna kot ti? Pusti jo na miru, poseksaj moža, pojdi na zrak, rezerivraj potovanje, kupi nove kavbojke, obišči frizerja, popij kavo, vpiši se na fitnes, spremeni dolgočasen make-up, nalakiraj nohte, pojdi v gozd na sprehod,…karkoli pa boš prec boljše volje. Samo ne furaj stalno te mantre otroci, generalka, kosilo, mož, služba, krediti…a ne vidiš kako ti je bedno že vse skupaj?

Mimogrede, z bedno ekonomsko šolo zaslužim 2900 eur bruto? Pa ti?

če pa ti nisi ena največjih kur kar sem jih kdaj zasledila tukaj gor!!!
vidim da ti vročina škoduje , tako da se pejt polit mal z vodo in razmisli kaj pišeš in kako ponižuješ ljudi

[/quote]

Se podpišem pod to.

Precej več si mislim o tebi, kot o njej.

No no, sem tekom dneva vseeno imela dosti drugega dela in opravkov kot pa visenje na forumu… Pač tudi prav, vsi ste se nekaj na mene spravili… Sicer pa imate prav, se bom brigala zase… Jaz vem, da ne bom v življenju propadla, kar za to “srednješolsko popularno, pametno lepotičko” ne morem reči. Je na dobri poti, da zavozi vse. Je pa zanimivo, kako so ji vsi “pisali” svetlo prihodnost, ona pa živi dobesedno kot ena nomadka, dela ravno toliko za preživetje (no ja, saj jaz tudi delam za denar, ampak imam vsaj dobro delovno mesto)…
Maja****- predvidevam, da nimaš samo srednjo ekonomsko šolo, ampak še kaj naprej, da toliko zaslužiš… Ja, dobim dosti manj od tebe, pa imam fax. Si pač imela srečo, se pa to ne dogaja pogosto.

New Report

Close