Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pri 35 letih že več kot 40 moških

Pri 35 letih že več kot 40 moških

NE več kot eden, je bilo mišjeno v oklepaju

No, saj ne moreš vedeti, kdo jo je obletaval. Menda v Sloveniji premoremo 40 greha vrednih mladcev, da tujine niti ne štejemo.

“Mojega moža pa sploh nočem, da sreča, ker take ženske so sposobne vsega.”

Mislim, da si v tem stavku povedala bistvo tvojega problema oziroma tvojega silnega ukvarjanja z njo in potrebe po iskanju obsodb zanjo na na anonimnem forumu.

jaz sem jih imela 13. ampak v parih letih. meni se ne zdi to nic groznega. je bilo pac taksno obdobje, nic mi ni zal, izkusnje pa zdaj prav pridejo, ko mam ze 15 let istega. ce pa bi bila ves ta cas samska, pa bi, vsaj upam, da bi ravno tako imela seksa polno zivljenje, stevilka bila precej vecja.

se strinjam… tole ni daleč od prostituiranja

Kaj bi si mislila? Da pač rada sexa.
In upala, da se zaščiti.

Saj človek te lahko še pogojno resno jemlje, ko pa izustiš kaj takega, pa je zadeva jasna.[/quote]

Hahahaha, s tem se najbolj strinjam. In penisi so fuj, zakaj že? No avtorica, razsvetli me. Verjetno so te od malega učili, da je penis dober samo za oploditev, za vse ostalo je fuj. Torej, je nujno zlo. Aja, pa še ljubezen ja. Tisti penis, ki te ljubi (seveda več kot eden, pogojno dva), tisti edini ni fuj.[/quote]

Nikjer nisem napisala, da so penisi fuj. Ampak eno je penis moškega, ki ga ljubiš, drugo so pa penisi naključnih moških, za katere se niti imen ne spomniš več. Torej sploh ni bilo ljubezni, ampak samo seks kot šport, brezosebno golo nabijanje, kot navadna k…..Ampak očitno je nekaterim tukaj to nekaj čisto normalnega. Se sploh ne čudim, da smo tam, kjer smo, da je naša država tako nizko padla, če vam je nekaterim vse normalno in vse sprejemljivo.

Hahahaha, s tem se najbolj strinjam. In penisi so fuj, zakaj že? No avtorica, razsvetli me. Verjetno so te od malega učili, da je penis dober samo za oploditev, za vse ostalo je fuj. Torej, je nujno zlo. Aja, pa še ljubezen ja. Tisti penis, ki te ljubi (seveda več kot eden, pogojno dva), tisti edini ni fuj.[/quote]

Nikjer nisem napisala, da so penisi fuj. Ampak eno je penis moškega, ki ga ljubiš, drugo so pa penisi naključnih moških, za katere se niti imen ne spomniš več. Torej sploh ni bilo ljubezni, ampak samo seks kot šport, brezosebno golo nabijanje, kot navadna k…..Ampak očitno je nekaterim tukaj to nekaj čisto normalnega. Se sploh ne čudim, da smo tam, kjer smo, da je naša država tako nizko padla, če vam je nekaterim vse normalno in vse sprejemljivo.[/quote]

Mislim, halo? Kje pa ti živiš?
Jaz sem v petih letih imela skupno 16 spolnih partnerjev. Sedaj sem s svojim fantom že 7 let. In mi ni žal, da sem se “zdivjala”. Mi je žal, da nisem še kaj drugega sprobala 🙂 In kaj ima država s tem?
Ženska bi po tvoje morala v zakon nedolžna, a ne? Za moškega je pa itak bolje, da jih prej več da skos. Je večji mačo,… kao,…

Potem pa …ko že nismo tisti normalni, ki pač mislimo, da je cel avtobus moških ipak malo preveč … povejte vi, tolerantni, kaj pa deci pravijo, kolk je fajn, ko jih je že tolk šlo čez eno, ki jim je slučajno všeč.??

Nihče ni rekel, da niste normalni, ampak ravno obratno – avtorica očita, da niso normalni tisti, ki se ne strinjajo z njo, še več, podtika jim tudi, da so oni krivi, da imamo takšno sranje v državi. Me res zanima, kako človek pride do takšnega zaključka.

Kaj deci pravijo na žensko s 40 in več ljubimci, moraš pa njih vprašat. Tisti, ki zagovarjajo, da mora biti njihova ženska nedolžna kot jutranja rosa spomladi, verjetno ne bi ravno ploskali od navdušenja. Ampak bi rekla, da jih je še najbolj od vsega strah primerjave 🙂

Pa ti, avtorica tega posta, povej, katera je tista magična številka, pri kateri moralno postane nemoralno in normalno nenormalno.

Sicer pa jaz, če me moški vpraša, koliko sem jih imela pred njim, vedno rečem “Ti boš drugi”. In je vsak zadovoljen 🙂

Mojmu je čist vseeno koliko jih je bilo pred njim. Važno je, da je sedaj samo on.

Kaže, da dinamika rasti pri tej gospe malce zaostaja. Pričakovan rezultat pri 50 je namreč za en avtobus kazalnikov -:)

Nikjer nisem napisala, da so penisi fuj. Ampak eno je penis moškega, ki ga ljubiš, drugo so pa penisi naključnih moških, za katere se niti imen ne spomniš več. Torej sploh ni bilo ljubezni, ampak samo seks kot šport, brezosebno golo nabijanje, kot navadna k…..Ampak očitno je nekaterim tukaj to nekaj čisto normalnega. Se sploh ne čudim, da smo tam, kjer smo, da je naša država tako nizko padla, če vam je nekaterim vse normalno in vse sprejemljivo.[/quote]

??? Oprosti, pojma nimam o čem pišeš, sploh tisti del o državi mi ne gre najbolj v račun. Sicer pa kaj ima ljubezen skupnega s seksom? Jaz svojega partnerja ljubim, imava krasne otroke, ampak ko mi je za seks in njemu seveda, se pa znamo tudi pof***t draga, jp. In v tistem momentu ne razmišljam o čustvih in romantiki, ampak dražimo erogene cone in se trudimo drug drugega spolno zadovoljit. In ja, dober fuk nima absolutno nobene zveze z ljubeznijo. No, razen pri nekaterih ženskah, ki se ne morejo sprostit pri seksu, razen, če ji tip ne obljubi zvestobe in ljubezni in seveda tudi ona ga noro ljubi, pa seveda obstaja veliko restrikcij pri seksu, ker ne bi rade izpadle kurbe, ja. Pa spet pridemo do istega zaključka, dober fuk nima nobene zveze z ljubeznijo.
Ena sprašuje kaj si moški mislijo? Nezakompleksani si ne mislijo nič, ker jih preteklost njihovih punc ne zanima in jim res puca kaj bodo sosedje in ostala okolica rekli, živijo svoje življenje in v njem uživajo. Zakompleksanci pa bodo seveda postavljali zahteve in si mislili, dobremu fuku (seveda ne doma) pa se ne bodo uprli.

Samo še nekaj. Kaj ima morala s tem ali se dol dam z nekom ali ne? No, če izvzamem varanje.

Nihče ni rekel, da niste normalni, ampak ravno obratno – avtorica očita, da niso normalni tisti, ki se ne strinjajo z njo, še več, podtika jim tudi, da so oni krivi, da imamo takšno sranje v državi. Me res zanima, kako človek pride do takšnega zaključka.

Kaj deci pravijo na žensko s 40 in več ljubimci, moraš pa njih vprašat. Tisti, ki zagovarjajo, da mora biti njihova ženska nedolžna kot jutranja rosa spomladi, verjetno ne bi ravno ploskali od navdušenja. Ampak bi rekla, da jih je še najbolj od vsega strah primerjave :)[/quote]

V ostalo se ne bom spuščala, ker nima smisla, ampak se pa strinjam s tistim delom od države. Morala je na psu in to se kaže povsod. Zato pa je tako kot je! Že samo trojček pogledam, pa se meni obrača želodec. Ampak trojček je samo odsev tega, kar biva v državi, žal. In razmišljanja. Torej, beseda moralno ni zaželena na nobenem nivoju. Niti na MON-u ne, in to pazi, na starševskem čveku, pa tolk, kot so MON-e super mame, da o tem raje ne govorimo. Ni, da ni. Če ne želiš razumet, potem pač z razumevanjem nič ne bo.

Ma govorite, kar hočete, ampak za moje pojme ni normalno, da ima ženska več kot 5 moških v življenju.

Kaj pa moški? Ta lahko ima več kot 5 žensk v življenju? Dej ne bodite dvolični,…

Kaj pa moški? Ta lahko ima več kot 5 žensk v življenju? Dej ne bodite dvolični,…[/quote]

Nihče tukaj tega ne trdi, zato ne očitaj dvoličnosti.

Tudi moškim ne bi škodilo malo brzdanja, lahko celo veliko brzdanja. Bi ohranili precej energije, ki bi jo vlagali v boljše družinske odnose.

Ampak bognedaj, to že diši po odpovedi, to pa ne. Dajmo se dol, nič šparat.

Zato pa je tako kot je.

Pri svojih 30+ sem jih imela 99, ta vikend bom obdelala 100-tega srečneža. Tokrat grem čez Ocean, domače robe sem se naveličala – ni pravega izziva 🙂

Kaj pa moški? Ta lahko ima več kot 5 žensk v življenju? Dej ne bodite dvolični,…[/quote]

Tudi moškim ne bi škodilo malo brzdanja, lahko celo veliko brzdanja. Bi ohranili precej energije, ki bi jo vlagali v boljše družinske odnose.

Zato pa je tako kot je.[/quote]

Bila sem mlada in samska. Resne zveze mi niso dišale, kaj šele, da bi si pri 18. letih družino ustvarla. Do seksa pa mi je bilo. In zakaj bi se mogla brdat? Jaz sem uživala. In kakšne ima to veze z družinskimi odnosi? Nihče ni trpel.
Resnega parterja imam sedaj 7 let, pričakujeva prvega otroka in še vedno imava polno energije, da vlagava v medsebojne odnose.

Pa še nekaj. Če ne bi bila oba bolj “žive” narave, verjetno danes ne bi bila skupaj. Ker s sexom za eno noč se je najina zveza začela 🙂

in ko sva malo spili (no, ona bolj)

Ne, ti si spila več, zato te pa danes maček (foušija) matra.

saj prav naj uziva 🙂

Za moške je drugače. Moški je pač moški, in se drugače sliši, če se reče, da ta jih je pa imel veliko. Moški so tudi že taki ustvarjeni, da morajo svoje seme pustiti na čim več ženskah, da svoje gene čim bolj raztrosijo (tako kot levi). Ženska, ki je vsakemu dala noge narazen je pa enako kot znucana prostitutka, ki nima nobenega samospoštovanja.

Bila sem mlada in samska. Resne zveze mi niso dišale, kaj šele, da bi si pri 18. letih družino ustvarla. Do seksa pa mi je bilo. In zakaj bi se mogla brdat? Jaz sem uživala. In kakšne ima to veze z družinskimi odnosi? Nihče ni trpel.
Resnega parterja imam sedaj 7 let, pričakujeva prvega otroka in še vedno imava polno energije, da vlagava v medsebojne odnose.

Pa še nekaj. Če ne bi bila oba bolj “žive” narave, verjetno danes ne bi bila skupaj. Ker s sexom za eno noč se je najina zveza začela :)[/quote]

Nerada dregnem … ampak javi mi čez nekaj let, kako je, pa če zadeva še drži, kot pribita.

Pa še nekaj. Če ne bi bila oba bolj “žive” narave, verjetno danes ne bi bila skupaj. Ker s sexom za eno noč se je najina zveza začela :)[/quote]

No, zveza, ki temelji na seksu pa ne more dolgo zdržat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close