Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pri 35 letih že več kot 40 moških

Pri 35 letih že več kot 40 moških

Bila sem mlada in samska. Resne zveze mi niso dišale, kaj šele, da bi si pri 18. letih družino ustvarla. Do seksa pa mi je bilo. In zakaj bi se mogla brdat? Jaz sem uživala. In kakšne ima to veze z družinskimi odnosi? Nihče ni trpel.
Resnega parterja imam sedaj 7 let, pričakujeva prvega otroka in še vedno imava polno energije, da vlagava v medsebojne odnose.

Pa še nekaj. Če ne bi bila oba bolj “žive” narave, verjetno danes ne bi bila skupaj. Ker s sexom za eno noč se je najina zveza začela :)[/quote]

No, zveza, ki temelji na seksu pa ne more dolgo zdržat.[/quote]
a zveze , ki temeljijo na ljunbezni so trdnejše? ločitvena statistika tega ne potrjuje, še manj statistika varanja, saj 75 % vezanih vara, torej?

ah ni lepšga športa ko je seks in lepšga duha ko je duh po žmohtni pički

Aha, torej ženska, ki seksa, ups, ki je z dostimi seksala je nemoralna, ženska, ki pa izda zaupanje svoje prijateljice, pa je moralna. Moralo ocenjujete na podlagi tega s koliko ljudmi se je kdo dol dajal (čeprav ne vem kaj ima to z moralo, razen, če gre za varanje). Bravo ženske, pa še pokroviteljski pristavek, češ da gre za starševski čvek. Za moralo bo treba malo več naredit.
Še ena taka, tvoj komentar je itak vrhunec poniževanja žensk oz. postavljanje žensk v neke vloge, ki so jim predpisane ne od narave, ampak od,…bom se raje vzdržala. Sicer ne vem kje si ti prebrala, da od Pridne zveza temelji na seksu, ampak si očitno seksualno tako zavrta, da ti beseda seks predstavlja takšno grožnjo, da ga ob omembi vidiš povsod. No, mogoče se motim.
Telebajs, sicer nisem dosegla številke te dotične prijateljice, se pa nisem šparala in se ti javljam, da zveza po kr lepi dobi drži, pa še seksamo zelo redno (energija, saj veš). In ne, še vedno ne vem kaj ima morala in poseldično država s tem, če se jaz poseksam z nekom, ki me spolno privlači.
Sicer pa mislim, da avtorici ne gre toliko za število, ampak pač po tistem črno-belem privzgojenem vzorcu misli, da ji bo ta “kurveša” speljala moža. In to je po moje srž problema, ker sicer resno ne vem, zakaj bi nekoga ogrožalo število partnerjev njihovih prijateljev. Če gre za to, avtorici predlagam, da začne resno razmišljat o svoji zvezi, ker očitno nima zaupanja v partnerja, zadevo pa zrcali na druge seveda, ker njen partner ne bo kriv, da ne zna tiča brzdat, ampak ga bo prijateljica prisilila v seks, ker ona itak obvlada. Sicer pa ženski ni treba ravno dosti naredit, če je moški pri volji, a ne drage moje?

Kaj si mislim o tej prijateljici? Čisto nič, ker mi dol visi kaj drugi počnejo, dokler s tem ne škodijo drugim.

vsaka dva meseca imam drugega tipa … če pa zaljubljenost tak hitro mine, to je približno 180 tipov v mojem življenju ….. da ne bo kdo rekel, da sem kurva – z vsemi sem zastonj, zdaj pa že 40 dni nič, jaomeni!

Kolk si pa ti zdaj enih neumnosti natrosila. Pa še misliš kako pametna si. Jaz za svojega moža ne rabim nič skrbet, sem ga najprej dobro spoznala preden sem karkoli imela z njim in mu zaupam 100%.Ti pa raje preveri kje je tvoj.

Bila sem mlada in samska. Resne zveze mi niso dišale, kaj šele, da bi si pri 18. letih družino ustvarla. Do seksa pa mi je bilo. In zakaj bi se mogla brdat? Jaz sem uživala. In kakšne ima to veze z družinskimi odnosi? Nihče ni trpel.
Resnega parterja imam sedaj 7 let, pričakujeva prvega otroka in še vedno imava polno energije, da vlagava v medsebojne odnose.

Pa še nekaj. Če ne bi bila oba bolj “žive” narave, verjetno danes ne bi bila skupaj. Ker s sexom za eno noč se je najina zveza začela :)[/quote]

No, zveza, ki temelji na seksu pa ne more dolgo zdržat.[/quote]

Zveza se je začela s seksom, že dolgo pa ni sex ti temelj najine zveze.

7 let ni veliko?

ksantipa-neprijavljena – se podpišem pod tvoj komentar. Bolje ne bi mogla razložit 🙂

Kolk si pa ti zdaj enih neumnosti natrosila. Pa še misliš kako pametna si. Jaz za svojega moža ne rabim nič skrbet, sem ga najprej dobro spoznala preden sem karkoli imela z njim in mu zaupam 100%.Ti pa raje preveri kje je tvoj.[/quote]

Hja, no, tvoji komentarji si nasprotujejo:
Mojega moža pa sploh nočem, da sreča, ker take ženske so sposobne vsega.

Moja kolegica jih ima precej več kot 40 za sabo, potovala je po vsem svetu in temu primerna je tudi pestrost njenih ljubimcev. Stara je 29, magistra, dobro situirana….Z tem, da če gre ven, in si pač zaželi seksa, zapeca enega, ki ji je všeč in se da dol. Čist komot. Zadnje čase izbira mladeniče do 23 let. Je samozavestna, spoštovanja do sebe ima več kot dovolj, vedno zaščitena. Tudi drugače vizualno zelo privlačna, skrbi zase. Res pa, da ni vezana oz. njena najdaljaša veza je trajla par mesecev. Jaz osebno jo občudujem, punca ve, kaj ji paše in ve kaj ji je všeč. Jaz nimam poguma za kaj takega, raje imam nočnega prijatelja iz omare:)Je pač taka, da če nekaj želi si to tudi “vzame”. Ker so njeni ljubimci bolj internacional je tudi v domačem kraju prava svetnica:)

Kolk si pa ti zdaj enih neumnosti natrosila. Pa še misliš kako pametna si. Jaz za svojega moža ne rabim nič skrbet, sem ga najprej dobro spoznala preden sem karkoli imela z njim in mu zaupam 100%.Ti pa raje preveri kje je tvoj.[/quote]

Ampak za vsak slučaj pa ne bi rada, da se sreča s tvojo prijateljico? Ha ha ha. Zdej si pa vse povedala.

Ta tema me spominja na teme o homotih, tam se takoj zberejo vse lezbače pa začnejo branit to sprevrženost, tukaj pa so se tud zbrale uganite kdo, ki branijo kurbarijo.

Hvala, ker si mi potrdila točno to, kar sem mislila o tebi. Pametna jaz? Kaj pa vem no, ampak v tem primeru nisem tako falila.
Aja, moj partner sestavlja lego kocke s hčerko, če te že zanima. In ja, izdala si zaupanje svoje prijateljice, razlog pa je ogroženost, da te citiram : “Mojega moža pa sploh nočem, da sreča, ker take ženske so sposobne vsega.”

Kaj si pa ti?

Imaš pa kaj občudovat, čim dlje stran od te babe. To je primer za psihijatrijo, ne pa za občudovanje, kaj pa govoriš. To je šlo vse živo čez njo, bogve kakšne vse bolezni je fasala, lahk si sam mislim kako ma raztegnjeno pa razvlečeno od nabijanja. Takih babur pa res nikoli ne bom razumela, da se tako malo cenijo in jih čisto vsak lahko naskoči.

Imaš pa kaj občudovat, čim dlje stran od te babe. To je primer za psihijatrijo, ne pa za občudovanje, kaj pa govoriš. To je šlo vse živo čez njo, bogve kakšne vse bolezni je fasala, lahk si sam mislim kako ma raztegnjeno pa razvlečeno od nabijanja. Takih babur pa res nikoli ne bom razumela, da se tako malo cenijo in jih čisto vsak lahko naskoči.[/quote]

Za psihiatrijo si ti! Ampak resno!
Pa kaj tebe briga, “kaj je šlo čez njo”? Razen, če te daje nevoščljivost… In seveda, prav imaš; druge imajo raztegnjene in razvlečene od “nabijanja”, tvoja je pa oh in sploh super duper, ker jo tvoj le nežno gleda, a ne?
Pa saj človek res ne more verjet, kaj vse tlači to našo ljubo zemljico. In stavim, da takale izjave prihajajo od babšet, ki vsako nedeljo visijo v cerkvi in so prepričane kako so oh in sploh zgledne kristjanke. Da vas ni sram! A to tudi pri spovedi poveste, kako omejene, hudobne, primitivne in opravljive ste????

Hahaha, a ti sploh veš, da imaš možgane uber oprane od patriarhalno naravnanih miselnih struj, ki so leta in leta na tak način poskušale žensko prikleniti k enemu moškemu, pa če je bil ta nasilnež, pijanec ali sadist, nič za to. In z istimi floskulami so si jo poskušali podrediti tudi intelektualno, ne samo fizično. Bravo, čestitke, dobro so opravili.

Sicer sem do sedaj mislila, da je takale mentaliteta bolj ali manj mimo, vsaj pri nas, pa očitno ni tako. Da moški ni za štedilnik in za vzgojo otrok, ženska pa ne za menjavo žarnic v bajti, si tudi prepričana, ne? Pa da je za varanje vedno odgovorna grda grda ženščina, ki je zavedla ubogega možička, je pa itak jasno.

Tako kot se je do sedaj v zgodovini že ogromnokrat potrdilo: največje sovražnice ženske svobode so ravno ženske same. Tudi nošenje burke so gromko podprle ravno ženske muslimanke, ženske so bile tiste, ki so svoje hčere vodile na obrezovanje in so bile prepričane, da je tako prav, čeprav se njihovi moški v to niso neposredno vtikali in ja, tudi pri nas so ravno ženske tiste, ki so mnenja, da je moški komot lahko promiskuiteten in se mu to šteje celo v dobro, medtem ko je taka ženska samo in edino kurba. Še dobro, da obstajajo tudi napredne ženske, ki v svojem času poskušajo preseči zakoreninjeno zaostalo miselnost.

Beseda promiskuiteta, komu kaj pove? Nič je kaj ne omenjate, pa bi bila na mestu. Pa ne pošiljajte ljudi, ki podvomijo v tako vedenje, na psihiatrijo. Da ne bo enkrat una decva z magisterijem in internacionalo vred končala tam. Enkrat pride za tabo.

Pa ne spet o ločitvah. Sedem let ni malo, ampak če je dete na poti, zdaj se zaresen lajf šele začne in bosta lahko kuj preverila temelje.

Hahaha, a ti sploh veš, da imaš možgane uber oprane od patriarhalno naravnanih miselnih struj, ki so leta in leta na tak način poskušale žensko prikleniti k enemu moškemu, pa če je bil ta nasilnež, pijanec ali sadist, nič za to. In z istimi floskulami so si jo poskušali podrediti tudi intelektualno, ne samo fizično. Bravo, čestitke, dobro so opravili.

Sicer sem do sedaj mislila, da je takale mentaliteta bolj ali manj mimo, vsaj pri nas, pa očitno ni tako. Da moški ni za štedilnik in za vzgojo otrok, ženska pa ne za menjavo žarnic v bajti, si tudi prepričana, ne? Pa da je za varanje vedno odgovorna grda grda ženščina, ki je zavedla ubogega možička, je pa itak jasno.

Tako kot se je do sedaj v zgodovini že ogromnokrat potrdilo: največje sovražnice ženske svobode so ravno ženske same. Tudi nošenje burke so gromko podprle ravno ženske muslimanke, ženske so bile tiste, ki so svoje hčere vodile na obrezovanje in so bile prepričane, da je tako prav, čeprav se njihovi moški v to niso neposredno vtikali in ja, tudi pri nas so ravno ženske tiste, ki so mnenja, da je moški komot lahko promiskuiteten in se mu to šteje celo v dobro, medtem ko je taka ženska samo in edino kurba. Še dobro, da obstajajo tudi napredne ženske, ki v svojem času poskušajo preseči zakoreninjeno zaostalo miselnost.[/quote]

Pa menda ja ne misliš tistih dam, ki so šle .čisto v drugo skrajnost, delati kot moški, biti kot moški, odvreči moškega kot smet po uporabi? Enakopravnosti med spoloma ne more biti, sta si v koreninah pšreveč različna. Lahko pa je prisotno medsebojno spoštovanje. Potem je pa za oba dosti dela in zabave, po želji.

Tako kot se je do sedaj v zgodovini že ogromnokrat potrdilo: največje sovražnice ženske svobode so ravno ženske same. Tudi nošenje burke so gromko podprle ravno ženske muslimanke, ženske so bile tiste, ki so svoje hčere vodile na obrezovanje in so bile prepričane, da je tako prav, čeprav se njihovi moški v to niso neposredno vtikali in ja, tudi pri nas so ravno ženske tiste, ki so mnenja, da je moški komot lahko promiskuiteten in se mu to šteje celo v dobro, medtem ko je taka ženska samo in edino kurba. Še dobro, da obstajajo tudi napredne ženske, ki v svojem času poskušajo preseči zakoreninjeno zaostalo miselnost.[/quote]

Pa menda ja ne misliš tistih dam, ki so šle .čisto v drugo skrajnost, delati kot moški, biti kot moški, odvreči moškega kot smet po uporabi? Enakopravnosti med spoloma ne more biti, sta si v koreninah pšreveč različna. Lahko pa je prisotno medsebojno spoštovanje. Potem je pa za oba dosti dela in zabave, po želji.[/quote]

Enakosti ne more biti, enakopravnost pa ja. Saj menda ločiš ta dva pojma. In ne, spolnost ni domena moških, so pa iz nje naredili to, ja in to z določenim namenom.

Samo nekaj…tukaj se pogovarjamo taki, ki nekaj let že imamo. 🙂
A sploh veste, kako ga žura današnja mladina? Kaj se dogaja pos rednjih šolah? Te številke spolnih partnerjev, ki jih omenja avtorica, bodo čez nekaj let “smešne”. 🙂 Samo v razmislek…pa ne govorim, da vsi seksajo vsepovsod, ampak veliko pa je takšnih…

Pa še vedno ne razumem…če je ženska sama, zakaj ne bi smela seksati? Bi potem morala imeti samo enega fakbadija in se z njim dobivati, da bi bila spodobna za prijateljice? Hm…

Jaz mislim, da mogoče katera tukaj še ni bila dobro pofu.kana in da še vedno ne loči “romantika za vedno tvoj/a” in dejvahitrzdejletuki 🙂
Pa brez zamere. 🙂

Vrednot NI,.morale NI več nobene in tisti posamezniki ki jo še kaj imajo so čudaki ……Zakaj?
Večkrat ko se nekaj zgodi, več ko to ljudje prakticirajo bolj se to zdi normalna.
In če to lahko počne drugi, lahko še jaz.
A je to merilo za normalnost nekega obnašanja ali dejanja?
NE. NIKOLI.
Ker ni vrednot, ni morale, ni spoštovanja, do sebe in drugih.
Ker človek ki da kaj nase, se spoštuje si ne dovoli početi stvari na račun drugih.
Ne poslovno, ne ćustveno. Ker ima vest, ta pa dandanes ni prav nič priljubljena, opozarja namreč vsakega kaj je prav in kaj ni. Da se jo utiša je na razpolago mnogo idej, živi, uživaj, pokrbi zase….in mnogi se tega poslužujejo, le vprašanje je če so res srečni. Mislim da ne.In na ta način nikoli ne bodo. Ker srečo moraš najti v sebi. Na MON -u to skoraj v vsaki temi servirajo.

No dotična kjub vsem” dosežkom” posega po pijači kar je očitni znak njene nesrečne notranjosti.
In je življenje kot ga živi sigurno ne osrečuje. Lahko da se motim, vendar sE za takim početjem običajno skrivajo zelo nesamozavestni in nesrečni ljudje, željni potrditve.
In da je obnovila staro prijateljstvo tudi nekaj pomeni.
Namreč življenje kot v starih časih.
Zaupanja vrednih ljudi, ki jo bodo imeli radi v pravem pomenu besede. Jo cenili in spoštovali.
Poglej še malo iz te strani.

Imejte se radi.

Pa menda ja ne misliš tistih dam, ki so šle .čisto v drugo skrajnost, delati kot moški, biti kot moški, odvreči moškega kot smet po uporabi? Enakopravnosti med spoloma ne more biti, sta si v koreninah pšreveč različna. Lahko pa je prisotno medsebojno spoštovanje. Potem je pa za oba dosti dela in zabave, po želji.[/quote]

Enakosti ne more biti, enakopravnost pa ja. Saj menda ločiš ta dva pojma. In ne, spolnost ni domena moških, so pa iz nje naredili to, ja in to z določenim namenom.[/quote]

Se opravičujem, ampak ravno to sem tla rečt, da ne moreta biti enakopravna, To je enostavno neizmerljivo. Vsak zase unikat, kako bi jima sploh lahko omogočili enakopravnost? Moški bo vedno močnejši od ženske in ta bo vedno lepši spol. Se pa med sabo odlično dopolnjujeta, če le ne rineta v enakopravnost. Potem je pa tu nesmiselno tekmovanje.

Po alkoholu sta segli obe in avtorica je napisala, da sta se po dolgem času spet začeli družiti – tako da ne vemo, kdo je poiskal koga.
In živahno spolno življenje nikakor ne izključuje morale, vrednot, zavesti, razmišljanja, globine … In obratno, trkanje po prsih s himenom tudi slučajno ni garancija, da je človek neoporečen. Dokaze lahko najdeš povsod in vsak dan.

Nekdo provocira, itak. 🙂

Ampak ajde. To številko sem jaz oddelala že bistveno pred 40 letom. V mladih letih me je bilo povsod polno. Po Sloveniji, Hrvaški, Grčiji, Italiji, Angliji, Nemčiji … In povsod se najdejo fejst fantje. :)) Uživaš in nabiraš kilometrino za tapravega. Ko je prišel, je bil mojih izkušenj še kako vesel, ker je bil sam bolj zavrte sorte. Skupaj sva že 15 let. Seveda zveza ne more temeljiti na seksu, brez je pa tudi en drek vredna.

In vse to seksanje se je dogajalo pred parimi desetletji, ko trojčka še nikjer ni bilo. Svašta, kakšni komentarji! Komandir na delu?

… ne gre ti preveč dobro. Razmišljaj še naprej, zsgotovo obstaja neka logična povezava.

Aja, ti tudi spadaš med tiste, ki sicer razumejo moralo, za uporabo pa ni, kot preostalo očitno kar veliko število Slovencev. Če pa izustimo kako pripombo na to temo, smo pa cerkvene miši ali pa device, ki jih noben ne povoha. Bolj slaba obramba, res.

Poskusim še enkrat? Posledica moralnega propada tega naroda se kaže tudi v tem, kar smo spravili na oblast. Narod, ki bi bil trden v samospoštovanju in spravljen v svoji zgodovini, teh ljudi že zdavnaj ne bi več gledal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close