Pri 35 letih že več kot 40 moških
Če pa imate take ženske resne partnerje pa sta lahko samo dve stvari: ali lažete nam ali lažete njemu. Ne verjamem, da obstaja moški, ki bi prenesel, da mu ženska pove, da je imela pred njim že 40, 50 moških, ma kaj toliko že pri 10 bi odnesel šila in kopita. Tako da, nehajte lagati sebi in drugim.
Koliko jih je imel pa tvoj mož / partner pred tabo? In koliko bi jih prenesla?
Zeloooooo slabo poznaš moške, zelooooooo slabo. Sicer pa je s tabo nemogoče komunicirat, ker si ena izmed tistih prepričanih v stereotipe in prej bi z jezikom steno premaknil kot tebi kaj dopovedal.
Tipičen primerek, jaz sem najboljša ženska, žena, mati, sejem moralo, obsojam in edina prav živim in edina vem kaj je prav. Poznamo take, ja.
Enakosti ne more biti, enakopravnost pa ja. Saj menda ločiš ta dva pojma. In ne, spolnost ni domena moških, so pa iz nje naredili to, ja in to z določenim namenom.[/quote]
Se opravičujem, ampak ravno to sem tla rečt, da ne moreta biti enakopravna, To je enostavno neizmerljivo. Vsak zase unikat, kako bi jima sploh lahko omogočili enakopravnost? Moški bo vedno močnejši od ženske in ta bo vedno lepši spol. Se pa med sabo odlično dopolnjujeta, če le ne rineta v enakopravnost. Potem je pa tu nesmiselno tekmovanje.[/quote]
Oprosti, še enkrat si preberi kaj sem napisala. Sicer pa s človekom, ki ne loči enakoPRAVNOST in enakost v kontekstu, pa res ne morem debatirat. Zato tudi brez komentarja, ker tvoj odgovor na moj post nima z mojim postom prav nič skupnega in nobene zveze.
Lp
Se opravičujem, ampak ravno to sem tla rečt, da ne moreta biti enakopravna, To je enostavno neizmerljivo. Vsak zase unikat, kako bi jima sploh lahko omogočili enakopravnost? Moški bo vedno močnejši od ženske in ta bo vedno lepši spol. Se pa med sabo odlično dopolnjujeta, če le ne rineta v enakopravnost. Potem je pa tu nesmiselno tekmovanje.[/quote]
Oprosti, še enkrat si preberi kaj sem napisala. Sicer pa s človekom, ki ne loči enakoPRAVNOST in enakost v kontekstu, pa res ne morem debatirat. Zato tudi brez komentarja, ker tvoj odgovor na moj post nima z mojim postom prav nič skupnega in nobene zveze.
Lp[/quote]
Še dobro, ker se s prepričanimi v bistvu ne želim ne pregovarjat, niti ne pogovarjat. Mogoče nisem najbolj definirala, ker sem bila zelo utrujena, ampak tak pogovor je itak butanje z glavo v steno, tko da …
lp
Hehe, saj bi moral biti nor, da bi mislil, da je dobil Devico Marijo, ki seka v postelji. :))) Pri moških izkušnje pomenijo OGROMNO! Device so bile v modi pa v srednjem veku.
Oprosti, a ti to resno?
A zase meniš, da si lepša od kateregakoli moškega? In tvoj mož je močnejši od katerekoli ženske?
A veš, koliko žensk je, ki so v mnogo boljši fizični pripravljenosti in zmogljivosti kot velik del moške populacije? A veš, koliko moških je, ki so mnogo, mnogo lepši od povprečne ženske?
Pa, a veš, da je v modnem biznisu kup kromosomsko moških, ki so bližje kulturnim standardom glede lepote kot katerakoli ženska? In s svojim izgledom prodajajo modo – ženskam?[/quote]
Si bom vzela čas še za tole … Moje mnenje in opažanje je približno takole: še vedno drži, da se ženska in moški dopolnjujeta in ne tekmujeta med sabo v tekmi ‘kdo bo bolj ‘enak’. V praksi to izgleda takole: seveda obstajajo zelo lepi moški in roko na srce, nekateri delujejo celo zelo žensko, da ne rečem poženščeno. Tudi obratno, seveda so ene ženske cele atletinje, dvigovalke uteži, hmmm, bodybuilderke – te so mi najbolj grozne, delujejo zelo možačasto. Med enim moškim kot se reče in enim tipčkom, ki ne ve, ali bi bil moški ali ženska, pa je seveda morje odtenkov. In kaj se meni zdi? Če gremo nazaj na dopolnjevanje: velikokrat opazim pare, kjer je ženska bolj moški tip, tak odločen, tipček zraven nje pa nekaj milega, kimajočega, nežnega in obratno. Kot, da sta zamenjala vlogi, zato gresta pa očitno tudi dobro skupaj, kne?
Za une v modnem svetu pa … predvsem modne oblikovalce bolj kot ne velja, da so … khm … na tem mestu raje ne rečem kaj, me bo spet kdo po betici.
Tisto pa o močnem moškem in lepi ženski je pa pač namig na eno zlato sredino, ki je vpeta v tole bašo stvarnost in podzavest bolj, kot si nekateri hočete priznati.
Oprosti, a ti to resno?
A zase meniš, da si lepša od kateregakoli moškega? In tvoj mož je močnejši od katerekoli ženske?
A veš, koliko žensk je, ki so v mnogo boljši fizični pripravljenosti in zmogljivosti kot velik del moške populacije? A veš, koliko moških je, ki so mnogo, mnogo lepši od povprečne ženske?
Pa, a veš, da je v modnem biznisu kup kromosomsko moških, ki so bližje kulturnim standardom glede lepote kot katerakoli ženska? In s svojim izgledom prodajajo modo – ženskam?[/quote]
Si bom vzela čas še za tole … Moje mnenje in opažanje je približno takole: še vedno drži, da se ženska in moški dopolnjujeta in ne tekmujeta med sabo v tekmi ‘kdo bo bolj ‘enak’. V praksi to izgleda takole: seveda obstajajo zelo lepi moški in roko na srce, nekateri delujejo celo zelo žensko, da ne rečem poženščeno. Tudi obratno, seveda so ene ženske cele atletinje, dvigovalke uteži, hmmm, bodybuilderke – te so mi najbolj grozne, delujejo zelo možačasto. Med enim moškim kot se reče in enim tipčkom, ki ne ve, ali bi bil moški ali ženska, pa je seveda morje odtenkov. In kaj se meni zdi? Če gremo nazaj na dopolnjevanje: velikokrat opazim pare, kjer je ženska bolj moški tip, tak odločen, tipček zraven nje pa nekaj milega, kimajočega, nežnega in obratno. Kot, da sta zamenjala vlogi, zato gresta pa očitno tudi dobro skupaj, kne?
Za une v modnem svetu pa … predvsem modne oblikovalce bolj kot ne velja, da so … khm … na tem mestu raje ne rečem kaj, me bo spet kdo po betici.
Tisto pa o močnem moškem in lepi ženski je pa pač namig na eno zlato sredino, ki je vpeta v tole bašo stvarnost in podzavest bolj, kot si nekateri hočete priznati.[/quote]
Hehe, kdo je pa bolj pameten v tem tvojem modelu? 🙂
Zdaj imaš samo lepega in močnega. Pa še tega ne upoštevaš, da je lahko nekdo “lep” (karkoli že to je) in “močen” hkrati. Ta revež mora verjetno biti kar sam, ko se pa nima s kom “dopolnjevati”.
In kaj ima to z enakopravnostjo?
Tudi če bi bile vse ženske lepše od moških in vsi moški močnejši od žensk, to še vedno nima nobene povezave s tem, da so posamezniki med seboj enakopravni, ne glede na to katerega spola so. In da jih lepota in moč nimata kaj ovirati pri tem.
Tako da, na koncu tvojega sestavka, pojma nimam, kaj si želela povedati s temi “podzavestnostmi”, katerih si menda nočemo priznati 🙂
Tkole bom rekla. Najprej se je treba poročit. Potem lahko ogabnemu penisu dovolite, da pride v vas, vendar le tolikokrat, kolikor otrok želite imeti. Predvsem pa pazite, da vaši ljubi možje ne spoznajo vaših nemoralnih prijateljic, ker potem zna bit cel hudir.
😀
Jap, saj tudi z avtom, ki ima prevoženih veliko kilometrov se potem začnejo dogajati same nevšečnosti, ali olje pušča, karoserija rjavi, pa cena zelo hitro pade…. ;))
še slabše je z “motorjem”, k ma zlizane gume, pa …. ne samo da mu cena pade, ko je varnost v vprašanju? :))
Sprašujem, če se vam zdi to normalno. Meni se ne…Mi je pa povedala prijateljica iz mladosti, s katero nisme imela dolga leta nobenega stika, zdaj sva se pa spet začeli družiti, in ko sva malo spili (no, ona bolj) je beseda nanesla na to in mi je povedala in sem bila totralno šokirana.[/quote]
Za ustaljeno družinsko življenje že ni takšna ženska, tudi čustveno ne more biti bogve kako bogata, ampak bolj “lataste” sorte, ker tudi pri živalih so čustva izključena, saj gre zgolj za zadovoljevanje spolne sle oz. instinktov. Saj take večinoma tudi same ostanejo, ker jih leta dohitijo, ali pa naplahtajo kakšnega moškega tepčka, ki je njihovo nasprotje, kateremu se še sanja ne o značaju svoje žene, in ga tako pomalem “obračajo”.
Ne vem, nisem si tako na tekočem z motorji, a to iz prve roke govori? Rad se izmakne, če so zlizane, praviš? 😀
Ne vem, nisem si tako na tekočem z motorji, a to iz prve roke govori? Rad se izmakne, če so zlizane, praviš? :D[/quote]
… tako mi je bilo rečeno, da so bistvene za varno vožnjo z motorjem, dobre gume 🙂
A moški z veliko črticami nad posteljo so pa frajerji??
O številkah res ne bi, ampak 40 se tudi meni zdi veliko, tako za žensko kot za moškega.
Sem daleč od tega, da bi se “šparala” do poroke, ampak to cifro bi pa težko spravila skupaj. Pa ne zaradi premajhne ponudbe ali kakšne grozne zavrtosti, ampak sem očitno bolj izbirčen kupec.
Torej meni samo tole ne gre v glavo, kako pritete do takšnih številk? Poberete vsakega, ki vam je všeč ali še slabše, daste vsakemu, ki pokaže interes?
Sama sem se v takšne avanturice podajala le s fanti, ki so mi bili vsestransko všeč, torej ne samo fasada, ampak tudi tisto zadaj. Torej nikoli ni prišel v poštev nekdo, ki ga naslednje jutro ne bi mogla več videti, ker je bil samo lep, drugače pa kreten ali kaj podobnega.
Ampak seveda, če mi je bil nekdo tako zelo všeč, da sem z njim zlezla tudi med rjuhe, je bil to nekdo, s katerim sem se želela ponovno srečati in ga videti. Včasih sem res totalno zgrešila, ampak to vedno pokaže šele čas.
Nikoli namreč nisem bila navdušena, da bi kar vsak, ki pride mimo, skakal po meni. Sem bila bolj izbirčna, ker je frajer le moral imeti nekaj već od drugih.
Tako da, so bile tudi krajše veze in vezice, ampak vseeno, da naštepam 40 črtic, pa pomeni bolj ali manj le skakanje iz ene postelje v drugo, saj moramo upoštevati, da je večina vez pa le bila malo daljših in da sem si v končni fazi našla tudi partnerja, s katerim sva skupaj že krepki dve desetletji.
Kaj naj si mislim? Da ženske enostavno prehitro kupijo, kar se jim ponuja, ker enostavno ni časa, da dosežeš cifro 40, saj ne moreš tolikokrat nalete na mistra nepravega ali pa se ženske gredo šport, kar je vseeno boljše, kot pa tolikokrat zgrešiti.
Matjazko spet tereoretizira, v resnici pa bi bil zadovoljen z vsako, ki bi pokazala zanimanje zanj.
Mogoče pa bi še celo ti bil kakšni všeč, če ne bi vedno brundal kot star medved, s čimer jih verjetno le preženeš. 🙂
Veljajo podobna merila, čeprav je psihologija “kompleksa Casanove” nekoliko drugačna – številka takšnim značajem pogosto pomeni potrditev “svoje moškosti”, katera je zelo šibka, negotova, nezrela. Tak moški, ki je pravzaprav zelo podoben najstniškim fantom, večinoma rabi to za lastno častihlepje, samodokazovanje – ali pa še pogosteje, potrebuje odziv okolice, ko se npr. hvalisa in postavlja pred prijatelji s presežniki in pogosto izmišljenimi zgodbicami, češ, kakšen “osvajalec/jebač” je. 🙂
Ja verjetno tudi moški na to tako negativno gledajo, če nobenega ne more obdržat. Ampak veš kaj za gnusit se ti nima pa nič kaj bolj od ostalih, saj potem se ti lahko gnusi tudi prijateljica, katere mož ti je res neprijetnega videza, pa gre vsak dan z njo v posteljo. Pa ne razmišljaj, kaj ona dela z njmi v postelji, ker to prvič ni tvoja stvar, drugič pa če ti bo nekdo enkrat povedal, da si v postelji zadeve popestri npr. s ćokolado, pa čokolade ne boš več mogla videt ali kako? Malo se mi zdi, da imaš ti sušo v postelji s tvojim možem, pa se bojiš še te ženske, ki bi očitno dobro poskrbela zanj 😛
Ni važno s kolkimi važno je kakšna je z mano.
Pa da se imava rada pa to. Osebno poznam super cool pametne in dobrosrcne punce,ki so ko se iskale imele vsaj duplo stevilko pri dosti nizji starosti.Pa imajo sedaj druzine so srecne…
Zato pa pravijo da ponavadi stevilo “uradnih” spolnih partnerjev moski pomnozijo s 3 zenske pa delijo s 3…
Forum je zaprt za komentiranje.