Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pri 35ih skoraj neizkušena?

Pri 35ih skoraj neizkušena?

Spoznal sem žensko za katero pa se je izkazalo, da pri svojih 35ih še nikoli ni bila v resni vezi. Sicer si jo je želela, ampak ni našla. Sicer ni nedolžna, ampak je imela le dve krajši razmerji tako, da niti v spolnosti nima kaj veliko prakse.
Ne morem si pomagat, ampak ob taki ženski sumim, da je nekaj hudo narobe z njo.
Pri 35ih pa skoraj nič seksala pa nobene resne veze?

Pišeš neumnosti, namesto da bi preusmeril svoj tok sperme, ki ti lije iz ušes na pravo mesto.

Verjetno je naletela na podobne šmokljote in zato ni bila v resni zvezi. :))

Ženska pri 35ih, ki še ni bila v resni vezi sigurno ni kaj prida.

Kaj pa, če bi ti rekla, da so njene izkušnje drugačne, da bi se torej zlagala in zdaj ne bi imel tega podatka? Imaš zdaj pomisleke samo zaradi te informacije ali imaš pomisleke zaradi nje, kot osebe, takšne ki jo spoznavaš? Se slabo počutiš ob njej? Kaj je po tvoje narobe z njo?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zakaj ni bila v nobeni resni, daljši vezi? Kaj na njej te privlači?

Na podlagi tega, kar si napisal, seveda to ni običajno, kar pa še ne pomeni, da ženska ni vredna greha:). Raje se z njo pogovarjaj, boš imel več koristi in morda dobiš celo kakšen pameten preblisk:).

Kaj pa, če bi ti rekla, da so njene izkušnje drugačne, da bi se torej zlagala in zdaj ne bi imel tega podatka? Imaš zdaj pomisleke samo zaradi te informacije ali imaš pomisleke zaradi nje, kot osebe, takšne ki jo spoznavaš? Se slabo počutiš ob njej? Kaj je po tvoje narobe z njo?[/quote]

Če bi rekla, da jih je imela že 20, pa spet ne bi bilo vredu:). Kakorkoli obrneš je z ženskami kaj narobe, ampak le v glavah nedoraslih moških:).

Ženska pri35ih, ki še nikoli ni bila v resni vezi je po mojem neka zafrustriranka.

Oprostite, ampak občutek imam kot, da ste tu gor sami taki, ki ste 35 in več pa še niste bili v resni vezi. Da se vam zdi to normalno.
Meni pač ni nomralno.

O njej sigurno nekaj vemo – da ti je dala košarico. :)) Zdaj pa iščeš razloge proti njej.

Ženska, ki pri 35ih še ni bila v resni vezi je res ali povsem zafrustrirana ali pa res tako zanič, da je ni šenihčhe nikoli maral.

Tvoj občutek je napačen. Zdaj vidiš, da se ne smeš vedno takoj zanašat nanj. Z ljudmi se je vredno pogovarjat, ne pa jih obsojat samo na podlagi svojih občutkov.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz poznam eno, ki je nad 30 pa še nikoli ni imela resnega fanta, mogoče je celo nedolžna še. In razlog je očiten: grda je. Ne liči se, ne nosi nikoli petk, las nima pobarvanih, v glavnem povsem dolgočasna je za pogledat. Obraz vse prej kot lep. V glavnem grda. Oblečena ponavadi v kavbojke ali športno. Prav nič ženstvena. Bljak take neurejene babe.

Avtor in ti sta ena in ista oseba. 🙂 Ena 35-letnica te je morala res grdo skenslati.

Marko, tebi je normalno, da je nekdo pri takih starosti še nikoli ni bil v resni vezi in nima skoraj nič izkušenj v spolnosti?

Tvoj občutek je napačen. Zdaj vidiš, da se ne smeš vedno takoj zanašat nanj. Z ljudmi se je vredno pogovarjat, ne pa jih obsojat samo na podlagi svojih občutkov.[/quote]

Marko, mislim, da je avtor te teme tisti “pubec”, ki je pisal o grdih ženskah. :))

Košarica, motiš se.
Imam samo en nick, skenslal sem jo pa jaz. Ker sva začela nekaj šmirat in bi počasi že moralo priti kaj do seksa, je bila sicer za, ampak mi je priznala, da si me sicer želi, ampak, da ne ve kako in kaj, ker skoraj nima izkušenj. Pa me je vse minilo.

Aha, to je tako, kot če bi vidva recimo kuhala neko jed, ki je še nisi kuhal in ti ne bi znal le tega sam pripravit. In njo bi vse minilo in bi te pustila zaradi tega, ker te jedi še nisi pripravljal. Pri kolkih letih, 35 in več?

Ej, Marko, pri svojih 40ih se res ne bom ukvarjal z neizkušenimi ženskami.

Imaš prav, niso te vredne.

Ojej, celo 40 let si star? Pa še nisi v resni zvezi? :)) No, si nas pa vsaj lepo nasmejal v tem deževnem dnevu.

Ne, nisem v resni vezi, trenutno. Sem pa seveda že bil. Zdi se mi povsem normalno, da je vsak star nad 30 že bil kdaj v resni vezi. In seveda, da je v spolnosti izkušen.
Če se pa vam zdi normalno, da nekdo pri takih letih še ni izkušen v spolnosti…………

Glej, če si jo ti skenslal in ne ona tebe, zakaj potem sploh pišeš o tem na MON-u? Pač nista za skupaj, end of story.

Kaj pa sploh pomeni biti izkušen v spolnosti po tvojih merilih?

Zanima me, če sem naletel na edino skoraj neizkušeno Slovenko. Kaj takega še nisem slišal. Niti na MONu prebral. Čudi me, da sploh takšne obstajajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close