Pri 35ih skoraj neizkušena?
Se ne spotikam ob tiste, ki nič ne znajo, če se sami ne delajo večvredne oz če sami ne tožijo, kako je težko za službo. Če pa, pa sem že priporočila študij z deficitarnim poklicem, če se prav spomnim, tudi tebi. Zakaj se ti raje pestuješ v svojem svetobolju, da tu sem pišeš take jedke in zakrnjene poste, je pač tvoja stvar.[/quote]
Prava mojstrica svetobolja si ti, ki jamraš ker ti nekdo prilepi slikico poetične muze oz se ti očita, da si trda, da nisi prava ženska itd….sem prebrala vse današnje tvoje zmazke iz te teme, zdaj pa lahko grem kozlat.[/quote]Pa zobke si potem dobro umij, namreč dekleta, ki pogosto hodijo bruhat, imajo od kisline najedeno sklenino.. heh zmedena samica, jaz nikoli ne morem tako hladno in brezosebno napisati kot ti, pa če bi še tako hotela… se mi zdi, da bi se vidva s spiderjem bolj zaštekala pot tisto jablano…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]A ti Katenjka obtožuješ zmedeno samico bulimije, ker praviš, da “pogosto hodi bruhat”?
Dekleta, jaz se še vedno ne morem odločiti glede srečanja. Rada bi šla, ampak ko vse tole berem, me mine, res.
Prava mojstrica svetobolja si ti, ki jamraš ker ti nekdo prilepi slikico poetične muze oz se ti očita, da si trda, da nisi prava ženska itd….sem prebrala vse današnje tvoje zmazke iz te teme, zdaj pa lahko grem kozlat.[/quote]Pa zobke si potem dobro umij, namreč dekleta, ki pogosto hodijo bruhat, imajo od kisline najedeno sklenino.. heh zmedena samica, jaz nikoli ne morem tako hladno in brezosebno napisati kot ti, pa če bi še tako hotela… se mi zdi, da bi se vidva s spiderjem bolj zaštekala pot tisto jablano…[/quote]
Kozlanje ni pri meni stalnica oz nisem imela in nimam prehranskih motenj; toda ko berem tvoj šit, mi je res gor pognalo današnje kosilo. Brezosebno in hladno pisanje, kaj drugega ti žal ne morem servirati, razen, če bi se pretvarjala tega pa kot sem že n krat omenila ne znam za razliko od tebe, ko se nekaj fejkaš in sploh ne veš več kaj bi rada. Zveniš pa izkušeno o posledicah bulimij ipd sranja, le zakaj neki – morda težave s sklenino? Haha….
Se bojiš bruhanja ? :)))
V resnici so te punce veliko bolj mirne in sramežljive. Preveč resno in osebno jemljete to virtualo.
Opraviti ima tako s Katjenko, kot s tabo. Za prepir sta vedno potrebna dva, ki se poistovetita z nekimi očitki.
V resnici so te punce veliko bolj mirne in sramežljive. Preveč resno in osebno jemljete to virtualo.
Opraviti ima tako s Katjenko, kot s tabo. Za prepir sta vedno potrebna dva, ki se poistovetita z nekimi očitki.[/quote]
Ah Robi, a je fajn biti advokat, samooklicani borec za navidezne pravice uporabnikov na forumu :)))))
Antilopa, ti kar pridi na miting, boš videla, da ti ne bo žal 🙂
Ženska ki ni dala vsem moški,, je za poroči, drži se je !!!!!!!!
Hahaha….človek prizna, da mu zaradi prebranega katenjkinega zmazkanja gre na kozlanje, zdaj pa sem že žrtev bulimije….haha…..pobralo me bo od smeha 🙂
Opraviti ima tako s Katjenko, kot s tabo. Za prepir sta vedno potrebna dva, ki se poistovetita z nekimi očitki.[/quote]
Ah Robi, a je fajn biti advokat, samooklicani borec za navidezne pravice uporabnikov na forumu :)))))
Antilopa, ti kar pridi na miting, boš videla, da ti ne bo žal :)[/quote]
Robi hoče biti diplomat in porazdeliti krivdo. 🙂 Če bi bil on sodnik, bi še žrtev poslal za kak mesec v keho, da ne bi krivec zameril. :))
Ja, saj razmišljam, da bi šla. Bom it vprašala glede lokacije in trenutka, ko se lahko dokončno odločimo.
Nobene bulimije nisem omenjala niti nisem pisala, da zmedena samica pogosto hodi bruhat, pač tisti, ki iz kakršnihkoli razlogov morajo bruhati, se jim po dejanju priporoča umivanje zob, ker koncentrirana HCl, kakršno imamo v želodcu, reagira na bazični del zobne sklenine (hidroksiapatit); oksonijevi ioni burno reagirajo s hidroksidnimi ioni, poteče klasična nevtralizacijska reakcija, po domače lahko rečemo, da kislina topi sklenino, nastaja voda in “sol”.
Pri prebavnih motnjah drugače po receptu naših babic pomaga tudi če spiješ kaj konkretnega, s tem nimam izkušenj, lahko pa priporočim koga, ki alkoholne reči redno konzumira~~
Glede srečanja bom tudi še sama razmislila… konec koncev moram študirati.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]Oh, saj bo minilo. Tudi midva s katenjko sva se počila, potem sva drug drugega prosila odpuščanja in se drug drugemu izjokala na ramenih.
Se lahko tolažim s tem, da sem vsaj navidezni, če že v reali ne morem nič. :)[/quote]
Saj je prav, da ima nekdo “metlo” v rokah in poskuša napraviti red 🙂
Je bila kvečjemu neslana šala tisto o pravicah, borcih…. ne mi zameriti.
To sem predvidevala…pa vendar, ugotavljam, da bi si že končno morala postaviti zdravo mejo, kaj je vredno pisanja, objave in kaj ne.
Sedi, odlično – 2
Ps
Sedaj čakam še kak strokovno podkovan komentar od Z_S, da ga ocenim… :))))
To sem predvidevala…pa vendar, ugotavljam, da bi si že končno morala postaviti zdravo mejo, kaj je vredno pisanja, objave in kaj ne.[/quote]
Napišeš tisto, kar čutiš in meniš, da je prav. Tako, kot vsi. Bolj ali manj…Bolj boš zadovoljna s sabo, manj bo potrebe po tem, da bi si sploh postavljala neko mejo.
Vprašaj se, če odločitvi za srečanje botruje debata v zadnjem tednu ali pač debata v vseh tednih, odkar “smo skupaj” na tem placu. Posploševanje aint’ good, res ne.
Dajte si že utupit v glavo, da ljudje SMO DRUGAČNI v živo ali pa na virtuali. Samo preverite nekaj postov na temo internetnega spoznavanja, kako so eni od navdušenja okol padli, v živo pa poden in obratno, kako so bili prijetno presenečeni.
Če bi se jaz odločala koga čem videt glede na všečnost, se ne bi srečala z nobenim. Ker pa se zavedam, da je realnost prav lahko drugačna, sem šla. In ne samo enkrat. In ne samo tule.
To sem predvidevala…pa vendar, ugotavljam, da bi si že končno morala postaviti zdravo mejo, kaj je vredno pisanja, objave in kaj ne.[/quote]
Napišeš tisto, kar čutiš in meniš, da je prav. Tako, kot vsi. Bolj ali manj…Bolj boš zadovoljna s sabo, manj bo potrebe po tem, da bi si sploh postavljala neko mejo.[/quote]Ona meni in čuti, da je prav tisto kar je napisala (čeprav se je bralo precej grobo). Mogoče bi bilo bolje, kot izbirat kaj je vredno pisanja, omilit izbor besed pri sebi…. no saj z izborom na kateri komentar napišeš odgovor se že malo samoomejuješ pri izražanju, čeprav v tem primeru pa v tebi vre nekaj in jih na koncu nekdo faše, ki ni nič kriv le slučajno pride mimo…..
Mogoče bi se pa lahko zamislili vsi tisti, ki javno pišemo, da smo nekomu povod/muza, da odpre ventil in si tega ne jemali preveč k srcu, pač vzameš to v zakup kot del tega (forumskega) “življenja”.
Kako prismojena se mi zdi taka razlaga.
Če si jo srečal, poskušaj ustvariti dobre medosebne odnose, če ti je všeč, se druži z njo, ne pa, da razlagaš in sprašuješ v Ženskem in moškem čveku.
Ali je vajin odnos, ODNOS z veliko začetnico, ali je ČVEK.
Ni vredno besed s takim ignorantom
Tale pa je resnično pod pasom! Kaj se čudiš njenim odzivom, ko sama isto strupeno streljaš?! Pa kaj je z vami, dekleti v zadnjem času? Ste nore gobe jedle al kaj? Dajte se že enkrat dol pa mirna bosna.
Ideja srečanja, kot sem ga razumela iz it pisanja, je bila srečanje prijetnih, odprtih, zvedavih ljudi, ki bi se srečali na dan prazničnega meseca, se skupaj poveselili, pozdravili novo leto, razdrli kako šalo, spili kaj krepkega in šli zadovoljni vsak na svojo stran. Je to res tako nemogoče doseč? Vam je težko bit Človeški? Težko podati neznancu roko, ga v tišini objet in ne pričakovat v zameno koš utrinkov?
Spomnite se poplav. Kako se je ljudstvo zganilo, kako so tisti neranjeni pobrskali po svojih kleteh, izpraznili police, darovali, pomagali, kako so delili bolj ali manj žalostne zgodbe, kako so se v službi pogovarjali, kam in kako odpeljat pakete pomoči. Se spomnite ljudi do vratu in pasu v vodi, ki so obupano reševali svoje živali, pomagali sosedu, in bili na koncu dneva kljub temu srečni? Da so ostali živi, da so njihovi ljubljeni na suhem, ganjeni da obstajajo ljudje ki so jim pripravljeni pomagat, čeprav tudi sami nimajo ravno dosti in jih nikoli niso videli?
Naj vam srca ne zakrknejo ob vsej bolečini in kaosu, ki preplavlja naš svet. Odprite se in darujte kar imate. Iskren nasmeh je več kot pol poti. Imejmo se radi.
Tale pa je resnično pod pasom! Kaj se čudiš njenim odzivom, ko sama isto strupeno streljaš?! Pa kaj je z vami, dekleti v zadnjem času? Ste nore gobe jedle al kaj? Dajte se že enkrat dol pa mirna bosna.
[/quote]Ha,ha,ha….. to se počne tudi pod pasom, al ne? 🙂 😀
Krivokljun, zelo lepo napisano.
Očitno bo moralo na forumu priti do poplave, kakšnega mrka, da bodo ljudje začutili sami sebe, smisel življenja:).
Napišeš tisto, kar čutiš in meniš, da je prav. Tako, kot vsi. Bolj ali manj…Bolj boš zadovoljna s sabo, manj bo potrebe po tem, da bi si sploh postavljala neko mejo.[/quote]
OK 🙂 torej ne bo granice :)))
Ideja srečanja, kot sem ga razumela iz it pisanja, je bila srečanje prijetnih, odprtih, zvedavih ljudi, ki bi se srečali na dan prazničnega meseca, se skupaj poveselili, pozdravili novo leto, razdrli kako šalo, spili kaj krepkega in šli zadovoljni vsak na svojo stran. Je to res tako nemogoče doseč? Vam je težko bit Človeški? Težko podati neznancu roko, ga v tišini objet in ne pričakovat v zameno koš utrinkov?
Spomnite se poplav. Kako se je ljudstvo zganilo, kako so tisti neranjeni pobrskali po svojih kleteh, izpraznili police, darovali, pomagali, kako so delili bolj ali manj žalostne zgodbe, kako so se v službi pogovarjali, kam in kako odpeljat pakete pomoči. Se spomnite ljudi do vratu in pasu v vodi, ki so obupano reševali svoje živali, pomagali sosedu, in bili na koncu dneva kljub temu srečni? Da so ostali živi, da so njihovi ljubljeni na suhem, ganjeni da obstajajo ljudje ki so jim pripravljeni pomagat, čeprav tudi sami nimajo ravno dosti in jih nikoli niso videli?
Naj vam srca ne zakrknejo ob vsej bolečini in kaosu, ki preplavlja naš svet. Odprite se in darujte kar imate. Iskren nasmeh je več kot pol poti. Imejmo se radi.[/quote]
Jaz se darujem s hladom, ostrino, posmehom, izpadi, žaltavimi pomisleki, ignoranco, skratka z vsem, kar večinoma ljudje ne marajo 🙂 pa vendar tudi to ima svoj prostor in pomen na svetu. Znam pa biti vse obratno od naštetega le na prave “strune” je potrebno zašpilat 🙂
Nore gobe so neverjetno eksotična specialiteta 🙂 primerna za najbolj trdne in močne, mehkužcem jo odsvetujem 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.