Pri 35ih skoraj neizkušena?
Kako priročen odgovor:). Tvoje reakcije povedo marsikaj o tebi. Kako si ranljiva, večkrat bolj v konfliktu sama s sabo kot z drugimi. No, vsaj veš, da obstajajo tudi drugačne strune, vendar je drzno pričakovati, da bodo drugi odkrivali tvojo prijazno, nežnejšo plat. To se moraš sama odločiti v sebi, čemu boš sledila. Ali želiš biti zagrenjena, cinična, brezobzirna, z oklepom…ali dopuščaš kanček topline.
Heh…to se pa tako razume, kakor da bi mi Goldfish obesila nezmožnost čutenja same sebe..ojej, če se ne bi čutila, bi kracala bolj obzirno, skratka pretvarjala bi se.
Heh…to se pa tako razume, kakor da bi mi Goldfish obesila nezmožnost čutenja same sebe..ojej, če se ne bi čutila, bi kracala bolj obzirno, skratka pretvarjala bi se.[/quote]
Kaj naj rečem…si se našla v tem stavku:). Dokler smo živi, čutimo. Samo, a je to dovolj?:)
Kako priročen odgovor:). Tvoje reakcije povedo marsikaj o tebi. Kako si ranljiva, večkrat bolj v konfliktu sama s sabo kot z drugimi. No, vsaj veš, da obstajajo tudi drugačne strune, vendar je drzno pričakovati, da bodo drugi odkrivali tvojo prijazno, nežnejšo plat. To se moraš sama odločiti v sebi, čemu boš sledila. Ali želiš biti zagrenjena, cinična, brezobzirna, z oklepom…ali dopuščaš kanček topline.[/quote]
Priročen ali nepriročen, tako pač je z mano, sprijazni se…take it or leave it 🙂
Kako priročen odgovor:). Tvoje reakcije povedo marsikaj o tebi. Kako si ranljiva, večkrat bolj v konfliktu sama s sabo kot z drugimi. No, vsaj veš, da obstajajo tudi drugačne strune, vendar je drzno pričakovati, da bodo drugi odkrivali tvojo prijazno, nežnejšo plat. To se moraš sama odločiti v sebi, čemu boš sledila. Ali želiš biti zagrenjena, cinična, brezobzirna, z oklepom…ali dopuščaš kanček topline.[/quote]
Priročen ali nepriročen, tako pač je z mano, sprijazni se…take it or leave it :)[/quote]
Zmoreš več kot le braniti se:). Pišem kot mislim, ljudi se ne da spreminjati, tudi ne vidim smisla v tem. Zato te sprejemam takšno kot si:).
Priročen ali nepriročen, tako pač je z mano, sprijazni se…take it or leave it :)[/quote]
Zato te sprejemam takšno kot si:).[/quote]
Vkolikor me sprejemaš kakršna sem, mi ne talaj nasvetov o osebnostnih popravkih 🙂 clear ?
Not clear:).
Ne se počutit ogroženo, ni potrebe:). Si ne drznem dajati nasvetov, pišem le tako kot funkcioniram. Če je zate to vdor v osebni prostor, naj ti povem, da smo v virtuali:). Tukaj te nima kaj boleti. Če se pa kdaj srečava v reali…aja, nemogoče:))).
Tale pa je resnično pod pasom! Kaj se čudiš njenim odzivom, ko sama isto strupeno streljaš?! Pa kaj je z vami, dekleti v zadnjem času? Ste nore gobe jedle al kaj? Dajte se že enkrat dol pa mirna bosna.
[/quote]Ha,ha,ha….. to se počne tudi pod pasom, al ne? 🙂 :D[/quote]
On_, ni nujno, da se moje erogene cone nahajajo pod pasom :))))
Ne se počutit ogroženo, ni potrebe:). Si ne drznem dajati nasvetov, pišem le tako kot funkcioniram. Če je zate to vdor v osebni prostor, naj ti povem, da smo v virtuali:).[/quote]
Uf, kakšen genialen zmazek, se mi je kar mozek ustavil 😀
Skratka, ti sprejemaš mene le na tem navideznem papirju – hvala, več ne rabim, pravzaprav se širokogrudno odpovedujem tudi temu, mi ne paše tvoje sprejemanje, me duši :)))
Ne se počutit ogroženo, ni potrebe:). Si ne drznem dajati nasvetov, pišem le tako kot funkcioniram. Če je zate to vdor v osebni prostor, naj ti povem, da smo v virtuali:).[/quote]
Skratka, ti sprejemaš mene le na tem navideznem papirju – hvala, več ne rabim, pravzaprav se širokogrudno odpovedujem tudi temu, mi ne paše tvoje sprejemanje, me duši :)))[/quote]
Pa dej no, mal se nasmehni:). Od kje pobiraš ta drobni tisk?:) Saj ni vse slabo in črno:).
Skratka, ti sprejemaš mene le na tem navideznem papirju – hvala, več ne rabim, pravzaprav se širokogrudno odpovedujem tudi temu, mi ne paše tvoje sprejemanje, me duši :)))[/quote]
Tu se strinjam z Goldfish. Če človek govori o svojih pogledih, ki se ne skladajo z mojimi, to še ne pomeni, da je moj sovražnik, da mi karkoli vsiljuje/svetuje ali pa da me ne sprejema. Daleč od tega.
Pa dej no, mal se nasmehni:). Od kje pobiraš ta drobni tisk?:) Saj ni vse slabo in črno:).[/quote]
Ekskluzivno od mene moj pristen nasmeh 🙂
[img]http://shrani.si/f/2B/ih/xVkAId5/screenhunter04-jan-06-02.jpg[/img]
Res je lepo, samo ne vemo ali je to pred ali po kozlanju…. nič razjed od HCl ni videt… :) V takem primeru bi te bilo potrebno obrnit tako, da bi se vse pomembno znašlo nad/pod pasom, po želji… 😉 😀
Samo ni higiensko, da bi jaz o tem pisal…. 😉 pa še nebeško kraljestvo bi lahko zgrešil, nekoč…
Ni za tvegat :)))
On_, a moreš vse pokvariti:). Seveda je lahko v nasmehu milijon podtonov, videla sem le enega, tistega ki sem ga želela:).
Pokvarit? Neeee samo držal sem se nekako svojega poslanstva/poklica in v njegovem duhu komentiral kar sem videl 🙂
Tvoje poslanstvo/poklic je očitno drugačno, srečka? :)))
Pokvarit? Neeee samo držal sem se nekako svojega poslanstva/poklica in v njegovem duhu komentiral kar sem videl 🙂
Tvoje poslanstvo/poklic je očitno drugačno, srečka? :)))[/quote]
Zadnjega vprašanja nisem razumela:).
Tvoje poslanstvo/poklic je očitno drugačno, srečka? :)))[/quote]
Zadnjega vprašanja nisem razumela:).[/quote]Z_S je Katenjki očitala, da ne komentira tem v skladu s svojim poklicem (menda kemijo), jaz sem se tudi želel držat tega principa, da ne dobim z (čarovniško) metlo po glavi, ti si pa izpostavila nek drug vidik. Možno bi bilo, po tej logiki, da imaš tak poklic v katerem vidiš le dobre svari zato si lahko srečka 🙂
Hahahahahahahahahahaha:). Je pa res, da je v mojem poklicu ogromno potenciala za delati in narediti kaj dobrega:). Tam kjer je najbolj gnilo, je največ priložnosti:). Ker slabše je že skoraj nemogoče, a ne:).
Hahahahahahahahahahaha:). Je pa res, da je v mojem poklicu ogromno potenciala za delati in narediti kaj dobrega:). Tam kjer je najbolj gnilo, je največ priložnosti:). Ker slabše je že skoraj nemogoče, a ne:).[/quote]Potem pa si sploh srečka, ker karkoli narediš je lahko le uspeh…. 😉
Lahko rečeš zase, da si uspešna ženska, čestitam….. :)))
Hahahahahahahahahahaha:). Je pa res, da je v mojem poklicu ogromno potenciala za delati in narediti kaj dobrega:). Tam kjer je najbolj gnilo, je največ priložnosti:). Ker slabše je že skoraj nemogoče, a ne:).[/quote]Potem pa si sploh srečka, ker karkoli narediš je lahko le uspeh…. 😉
Lahko rečeš zase, da si uspešna ženska, čestitam….. :)))[/quote]
Zdaj se posmehuješ iz mene:). Poskusi še ti, ker sem dobila občutek, da imaš najslabšo možno službo:).
Potem pa si sploh srečka, ker karkoli narediš je lahko le uspeh…. 😉
Lahko rečeš zase, da si uspešna ženska, čestitam….. :)))[/quote]
Zdaj se posmehuješ iz mene:). Poskusi še ti, ker sem dobila občutek, da imaš najslabšo možno službo:).[/quote]Neeeee nič se ne posmehujem, samo malo sem razpredal, (včasih bi blo) bolš, da bi bil tiho…. a, ne? 🙂
Tudi v moji službi ni kaj več zašuštrat, kjer je najbolj gnilo, je največ priložnosti:)
Očitno sva stanovska kolega…. 😀
Aja:). In kje delaš?:) Mislim, če sva stanovska kolega, bi bilo lepo, da me pocukaš za rokav, a ne?:)
Res je lepo, samo ne vemo ali je to pred ali po kozlanju…. nič razjed od HCl ni videt… 🙂 [/quote]
Pa kakšne razjede neki, to si je Katenjka nekaj namislila, ker me ne zna več drugače spraviti v slabšo luč 🙂
Res je lepo, samo ne vemo ali je to pred ali po kozlanju…. nič razjed od HCl ni videt… 🙂 [/quote]
Pa kakšne razjede neki, to si je Katenjka nekaj namislila, ker me ne zna več drugače spraviti v slabšo luč :)[/quote]Aja? Kira je pa začela 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]Forum je zaprt za komentiranje.