Pri 35ih skoraj neizkušena?
Res je lepo, samo ne vemo ali je to pred ali po kozlanju…. nič razjed od HCl ni videt… :)[/quote]Seveda, če je pa taka ločljivost… razjede so sprva (po začetnih bruhanjih) reda velikosti 10^(-10)m, analizo se dela z roentgensko praškovno difrakcijo, ne pa nekaj na pamet ccccc
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]Pa kakšne razjede neki, to si je Katenjka nekaj namislila, ker me ne zna več drugače spraviti v slabšo luč :)[/quote]Aja? Kira je pa začela :)[/quote]
Ti si se spravila na moje lastnosti in širiš neresnice. Upam, da ti je v tolikšno zadovoljstvo kot spotikanje ob nekoristne, škodljive družboslovce.
Ma , kaj je ta Bejba neizkušena ali neizkoriščena ?????
Aja? Kira je pa začela :)[/quote]
Ti si se spravila na moje lastnosti in širiš neresnice. Upam, da ti je v tolikšno zadovoljstvo kot spotikanje ob nekoristne, škodljive družboslovce.[/quote]Lej nisem ti jaz kriva,če si se ti prepoznala v lastnostih, o katerih sem pisala. In isto nisem pisala, da so družboslovci škodljivi. Zdaj ne vem, kdo je kriv, ali ti ali tvoji učitelji, ki so te učili brati, ker, to pa bom zdaj napisala, slabo ti gre razumevanje tega, kar piše. Namreč jaz, če mi je kaj čudno, dvakrat preberem in šele potem komentiram, če sploh.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]Hm, kar težko se je vključit v tako dolgo opevano temo…
Morda se bom aktivirala čez 10 let, glede na to, kakšne “tipe” zdaj spoznavam, bom imela verjetno takrat podobne težave kot tale neizkušena… je pa res, da me zadeve zanimajo in da obstajajo neke spletne strani, ki znajo bit zelo poučne:D
Tole pa mi diši po pisanju osebe, ki nima faksa pa je drugim fovš, da ga imajo :).
Povprečna ženska ni nič bolj izobražena kot moški, vsaj razgledana ne. Ima samo višjo stopnjo izobrazbe, kar je posledica našega zgrešenega šolskega sistema, ko imamo cel kup ljudi (pretežno žensk, pa tudi kak moški se najde) z diplomo univerzitetnega študija, praviloma družboslovja, ki so za delo neuporabni. Namreč ne vem če res rabimo toliko ljudi, ki znajo leporečiti in štemplati papirje, doma pa nočejo kuhati in pospravljati. Marsikateri moški, ki ima samo visokošolski faks ali pa še celo nedokončanega, zna veliko več kot njegova partnerka z višjo izobrazbo od njega, celo z doktoratom. In žalostno je če mu potem guši in še bolj žalostno, če se ji on pusti gušiti. Poznam primere tupih doktoric znanosti (moških praviloma ni) in razgledanih ljudi, ki imajo samo dodiplomsko stopnjo ali pa še te ne. Me ne moti če je kdo fahidiot, če je le dober na vsaj enem področju in nekateri resnično so. Pri onih drugih pa… papir vse prenese, so včasih rekli.[/quote]
Res je lepo, samo ne vemo ali je to pred ali po kozlanju…. nič razjed od HCl ni videt… :)[/quote]Seveda, če je pa taka ločljivost… razjede so sprva (po začetnih bruhanjih) reda velikosti 10^(-10)m, analizo se dela z roentgensko praškovno difrakcijo, ne pa nekaj na pamet ccccc[/quote]Ma bilo je tako napisano, da sem mislil, da so ji ostale le še špice od zob… :) Saj te cukam, ti pa nič…… 😀
Tudi o tem sem razmišljala, ampak ne morem si pomagati… Trenutno spoznavam same take tipe, ki imajo punco, nekateri celo ženo, pa vsi to zanikajo, takoj ko izvem, seveda pobegnem…
…je rekel moški:). Ne morem si vsega abstraktno predstavljati:))).[/quote]Pa ne boš sedaj rekla, da si omejena v razmišljanju? 🙂
Pa ne še ti Goldfish……. 😀
Tudi o tem sem razmišljala, ampak ne morem si pomagati… Trenutno spoznavam same take tipe, ki imajo punco, nekateri celo ženo, pa vsi to zanikajo, takoj ko izvem, seveda pobegnem…
Ja ja, sej te razumem.
Glej. Ženske spoznavate same plejerje, ker praktično smao taki pristopajo. Enega, kot sem jaz, ti ne morš spoznat, ker jaz ne iščem žensk. ženske morajo najt mene, če jim je do moje družbe. najdejo me tako, da se naše poti slučajno križajo. Jaz ne bom hodil okoli in težil ženskam, ker nočem zveze, niti nič.
Spiderja najdeš tako, da napiše kako zgodbico, komentar, ki se tebi zdi zanimiva in ga potem kontaktiraš preko ZS. A ne Spider? :))
Saj ne, da je s tem karkoli narobe. 🙂
Pa saj ima prav. Igralci vedno iščejo lahke žrtve, hitro jih zvohajo. Gordana, si kdaj ti h komu pristopila ali so vsi pristopili k tebi?
Ti si se spravila na moje lastnosti in širiš neresnice. Upam, da ti je v tolikšno zadovoljstvo kot spotikanje ob nekoristne, škodljive družboslovce.[/quote]Lej nisem ti jaz kriva,če si se ti prepoznala v lastnostih, o katerih sem pisala. In isto nisem pisala, da so družboslovci škodljivi. Zdaj ne vem, kdo je kriv, ali ti ali tvoji učitelji, ki so te učili brati, ker, to pa bom zdaj napisala, slabo ti gre razumevanje tega, kar piše. Namreč jaz, če mi je kaj čudno, dvakrat preberem in šele potem komentiram, če sploh.[/quote]
Sprenevedanje kaj napišeš tudi poleg glumljenja obvladaš? Waste of time, da sem te spoznala. Sicer pa na napakah se učimo, tudi ljudje smo sami po sebi lahko napačni, neprimerni, ko naletimo na nekoga, ki je sam po sebi napačen/neprimeren oz sam ne ve kaj bi rad pa se spotika ob vsako traparijo, ob kateri se izkaže, da bi si naredil uslugo, če bi bil tiho oz se nehal pretvarjati, sprenevedati.
Ne. Spet nisi ničesar razumel. Življenja ni tukaj na forumu, življenje je tam zunaj.
“slučajno” sledim tej drami in moram povedat, da te Katenjka nikjer ni obtožila tega, kar ji očitaš. Pisala je pač na splošno o bruhanju, ti pa si vzela osebno, ker si bruhanje pač prva omenila (saj ne da je bilo prvič) pri tebi. Tisto ni letelo nate. Je bilo pa napisano malo “zvito”, to pa ja. Ampak to je itak prva disciplina tega foruma. 🙂
Potrpežljivost, uvidevnost, strpnost, samoobvladanje, toleranca, razumevanje, obzirnost…kako malo je včasih treba:).
Da človeku postane slabo? 🙂
Da človeku postane slabo? :)[/quote]
Od norih gob ti lahko v momentu:). Drugače je potreben čas, nič ni na horuk:).
“slučajno” sledim tej drami in moram povedat, da te Katenjka nikjer ni obtožila tega, kar ji očitaš. Pisala je pač na splošno o bruhanju, ti pa si vzela osebno, ker si bruhanje pač prva omenila (saj ne da je bilo prvič) pri tebi. Tisto ni letelo nate. Je bilo pa napisano malo “zvito”, to pa ja. Ampak to je itak prva disciplina tega foruma. :)[/quote]
Marko, brigaj se zase in za svoj popoln svet. Forum ima disciplino – pa kaj še ne boš izumil?? Gliha vkup štriha!
Kaj če bi vidve to reševale privat, v živo ali po tel., ne pa na forumu? Forum je ipak samo nek segment v komuniciranju in kot tak nikoli ne more biti resničen, niti ne nadomestek resničnosti. Škoda zafurat nek odnos zaradi crasha v virtuali, saj vajin odnos najbrž poteka in se razvija v reali, ne tukaj gor?!
Sprašujem se…kakšen odnos je to “waste of time, da sem te spoznala”.
So besede, ki se ne izustijo nikoli, pa čeprav je prisotna jeza na kubik. Meni tega ni rekel še nihče. Mogoče ni kaj zafurat, ker do ničesar ni prišlo.
Reševati je smiselno rešljive reči, tako idealistična pa spet nisem, da bi reševala tiste, ki se jih ne da… zmedena samica se sicer lahko opraviči, ampak v skladu s tistim, kar sem prej pisala, da družboslovci neradi priznajo svoje napake, nimam te bojazni… mi je prav žal… ~~
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]Forum je zaprt za komentiranje.