Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pri 35ih skoraj neizkušena?

Pri 35ih skoraj neizkušena?

Ah nekoč je 30 letni sin tožil mater, ki mu je rekla, da je bil tujek v njenem telesu in da ji je vzel nekaj let življenja, tožbo je dobil, česa drugega pa menda ne… v skladu s tem poskušam razumeti vse nezaželjene otroke in vse, ki misijo, da so.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Če bi bil moj svet popoln, potem bi ti razumela napisano drugače. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj v bistvu ga ne iščem (Spiderja), zdelo se mi je, da sem mu pač dolžna odgovor.
No ja Marko, tudi sem kdaj h komu pristopila, sicer dosti nedirektno, ampak sem. Je pa res, da takrat teh nekaj “biserov” ni želelo kaj več kot hitro “hopa cupa”, zato se za njih nisem nikoli borila, potem so kasneje že imeli punce in skoraj vsi so jih tudi varali, tako da mi niti ni bilo žal. Zdaj pa že nekaj časa niti ne iščem, preprosto se tu pa tam mimogrede na kaki fešti zapletem, pa se mi niti ne zdi vredno kaj trudit… Verjetno zato, ker mam povečini tako polno nič kaj samotno življenje (ironično – glede na to, da živim sama), skoz sem v naglici in to mi je v bistvu všeč.

Ja, tepke. Očitno dve prijateljici, kaj jaz vem kaki, virtualni ali celo realni, in potem si vse tule na javnem mestu zmečeta v obraz.
Le kdo se bo upal s kom z MONa srečat v živo, če se potem takole zgodi. Se skregata in potem pljuvata javno druga po drugi na MON.
Pa kaj sta normalni? Očitno ne.
Koga zanima, da pljuvata druga po drugi javno?

Tebi se zdi, da razumeš? :/

Poglej kaj si napisal 😉 Gordana25 je potožila, da jo ogovarjajo le “plejerji” (po tvoje) potem pa zase napišeš, da ti čakaš na tiste, ki se tebi same javijo…. kaj so pa potem one? Lovače? Te so tebi všeč?
Ona bi morala druge sama kontaktirat, ti bi čakal na kontakte, da se vaše poti slučajno križajo? :/
Samo obrnil si vloge in sebe stlačil v njeno kožo…. To je pa prav?

Kdo lahko to razume?
Razložiti se, da zakaj si zase to želiš, samo ne bom, k boš potem spet jokal, da te pikam….. 😉
Je pa dobro, da je še nekaj časa do spomladi, ko bo cvetelo (sadno) drevje, da malo razmisliš o tem in začneš delat kaj drugače predno boš sam ovenel…. 😉 :)))
Daj potrudi se malo 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To je bila le virtualna demonstracija tega kar se naj ne bi počelo v reali….. 😉
Saj drugače v živo sta čisto ok punci.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne, On_, tudi ti ničesar ne razumeš. O kakšnih lovačah pišeš?Ne pripisuj svojih klavrnih domislic meni, prosim.

Razložil sem ji, zakaj jo ogovarjajo pretežno plejerji, kar tudi sama ugotavlja. Ker takšni, kot sem jaz nimajo razloga ogovarjati žensk, ker ničesar ne iščejo/iščemo. Da mene ženska spozna, me mora kje v družbi srečati, tako se morajo naše poti križati.

To je to, če boš razumel boš, če ne ne boš, v bistvu se mi s tabo ne da ukvarjati.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

V čem je razlika Spider?
Tebe naj bi ena v družbi srečala, te ogovorila za Gordano25 pa naj ne bi bili dobri moški, ki jih srečuje in jo ogovarjajo?
Jaz v tem vidim le obrnjeno vlogo spolov, žal in tvojo…. , da ne napišem kaj 😉

Kar nekaj jih je, ki zelo uživajo v gledanju reality show-ov :-)))))

Drugače pa se mi zdi, da je skrajni čas, da se ustanovi forumsko častno razsodišče :-))))

Tisti, ki pa ne maramo reality showov pa se začnemo raje izogibat MONu.
Škoda MONa, da ga eni izrabljajo zato, da se javno obkladajo z vsem mogočim.
Nauk te teme je zame tale: ne srečujem se z MONovci, ker se lahko zgodi, da me bo potem kdo takole javno popljuval na MONu.
Pa verjetno je še marsikdo tako pomislil, da se ne bo srečal v živo, če se lahko potem take scene javno zgodijo.

Drugače pa se mi zdi, da je skrajni čas, da se ustanovi forumsko častno razsodišče :-))))[/quote]

On_, kolikor vidim, sva z Gordano lepo na istem bregu, sej punca kasneje pravi, da uživa samski stan.

Pri tebi mi pa res ni jasno, kaj te muči in zakaj ne razumeš, da nekdo, ki itak nima želje po zvezi, ne bo ogovarjal žensk. Imaš težave s temeljnim razumevanjem?

On_, kolikor vidim, sva z Gordano lepo na istem bregu, sej punca kasneje pravi, da uživa samski stan.

Pri tebi mi pa res ni jasno, kaj te muči in zakaj ne razumeš, da nekdo, ki itak nima želje po zvezi, ne bo ogovarjal žensk. Imaš težave s temeljnim razumevanjem?[/quote]
Nekdo, ki nima želje po spoznavanju, se tudi ne bo pritoževal, češ, zakaj spoznava samo zasedene. Ker nekdo, ki ne išče zveze, mu je vseeno, če spozna nekoga, ki je v zvezi ali pa če ni v zvezi. Če praviš, da sta na istem bregu.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Whatever Marko.

Ko prebiram vajine prepirke ugotavljam da sem mogoče tudi jaz zmedena… najbolje da priznam, ženske pač pravimo eno, pa mislimo drugo, pa hočemo mislit tretje… pa si potem spet kaj premislimo…

Pomembno pa je da pri vsem skupaj uživamo kolikor se pač da:)

Pri tebi mi pa res ni jasno, kaj te muči in zakaj ne razumeš, da nekdo, ki itak nima želje po zvezi, ne bo ogovarjal žensk. Imaš težave s temeljnim razumevanjem?[/quote]Kolikor jaz vidim njeno pisanje si ona nekoga želi ob sebi, vendar nekako spoznava le “zasedene prevarante”. Svetoval si ji naj se sama aktivneje vključi v spoznavanje, v isti sapi pa si zase povedal, da ti raje kot, da bi se sam angažiral, čakaš, da te kontaktirajo one.
Res pa ne razumem človeka, ki piše, da nima želje po zvezi, vabi nasprotni spol na klopco pod cvetoče drevo…. Koji če ti k..c cvetoče drevo zraven? Saj bi lahko šel na forum kjer razpredajo o literaturi, ki jo bereš in bi tam potešil svojo željo po debati, druženju, čeprav virtualnem, ker za realno druženje ti itak ni….

Sedaj pa naj človek prav razume to (sprenevedanje)…… 😉 :)))

Ne se sekirat, Gordana, tukaj smo sami nepopolneži, samo marko in On_ sta popolna.

Nisem trdil ne enega ne drugega. Zdaj se mi pa res ne da več.

Ne se sekirat, Gordana, tukaj smo sami nepopolneži, samo marko in On_ sta popolna.[/quote] :)))
…in če želiš postat popolna se moraš sparčkat, kot sta se On_ in Marko (vsak s svojo, da ne bo nesporazumov ;), ker dokler to nista bila sta bila tudi ona dva nepopolna, ki sta iskala in našla dve nepopolni in ker je -+-=+, to potem tako rata….. 😀

Gordana25 na tisti klopci pod cvetočo jablano je še prazno mesto, bi prisedla, si upaš?
Saj ni nujno, da se bo karkoli zgodilo, ker tisti, ki že tam sedi je bolj plahe sorte 😉 :)))

Ti torej misliš, da zvezo iščejo samo plejerji? Glede na to, da praviš, da takšni, kot si ti, k njej ne bodo pristopili. Ti zveze ne iščeš. Ona pa jo.

Kaj se javiš za predsednika?:)) Dej ne izzivaj:).

Se ti zavedaš, kako bedast si? Kot petletni froc ponavljaš nekaj, kar nekdo v nekem kontekstu napiše, v neskončnost. Da ne omenjam tvojega bolanega fetiša na tisto mojo “zgodbo”, ki jo vedno znova omenjaš, pri čemer sploh ne veš, zakaj je šlo, niti ničesar.

On_, ti si tipični primer zdolgočasenega poročenega moškega, ki je poročen, srečen pa bolj malo. Če bi ti bil srečen, kot trdiš da si, ne bi čutil takšne potrebe predrkavati nas samske. Nisem še srečal srečnega poroičenega človeka, ki bi me začel prepričevati, da naj grem v zvezo.

In če bom kdaj 20 let poročen in bom čutil potrebo, da samske na nekem forumu nekaj prepričujem, si bom dal raje štrik za vrat.

Reševati je smiselno rešljive reči, tako idealistična pa spet nisem, da bi reševala tiste, ki se jih ne da… zmedena samica se sicer lahko opraviči, ampak v skladu s tistim, kar sem prej pisala, da družboslovci neradi priznajo svoje napake, nimam te bojazni... mi je prav žal… ~~[/quote]

Moj citat je bil mišljen za obe. Tudi ti prilivaš olje na ogenj, namesto da bi ga gasila. Da ne rečem gliha vkup štriha!

Drugače pa se mi zdi, da je skrajni čas, da se ustanovi forumsko častno razsodišče :-))))[/quote][/quote]

A ti se vedno odzoveš tako panično in rada pretiravaš ? :))

To je res le par besed…A po drugi strani je treba marsikaj narediti, da se besede realizirajo.

To je res le par besed…A po drugi strani je treba marsikaj narediti, da se besede realizirajo.[/quote]

Je kar niz besed:). Seveda je vse odvisno od interesa, zrelosti človeka in šele potem pride do realizacije. A vendar je to dvosmerni proces, zato podobni ptiči letijo skupaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close