Pri 35ih skoraj neizkušena?
Ženske moraš obravnavati kot avtomobile. Pogledaš, kako je ohranjen pleh in koliko kilometrov ima prevoženih. Ta ima prednost pri kilometraži. :)))
A bi ti bilo bolj všeč, če bi vse živo lazlo po njej in bi letno menjala par partnerjev? Številčnost propadlih zvez bi za moje pojme bil bolj zakrbljajoč podatek, kot pa da ni šla v posteljo z vsakim “kretenom”. Verjetno si tu ti tudi oplel, da ne bo nič s spolnostjo, ker imaš takšna vprašanja?
Res sem pisal o grdih neurejenih ženskah,a mpak ne pod nikom pubec. Je pa že en čas nazaj. Preprosto ženska zame ni ženstvena, če se nikoli ne liči, če nikoli ne nosi petk, če nima nikoli nakita na sebi.
matjazko, sorči, ampak če bi bil 20 letnik, bi me neizkušene mikale. Pri 40ih pa me ne. Ja, raje vidim, da je imela večje število partnerjev, ker potem vsaj kaj zna.
Če pa še nikogar ni imela, potem so zadaj sigurno velike frustracije.
Ženske moraš obravnavati kot avtomobile. Pogledaš, kako je ohranjen pleh in koliko kilometrov ima prevoženih. Ta ima prednost pri kilometraži. :)))
A bi ti bilo bolj všeč, če bi vse živo lazlo po njej in bi letno menjala par partnerjev? Številčnost propadlih zvez bi za moje pojme bil bolj zakrbljajoč podatek, kot pa da ni šla v posteljo z vsakim “kretenom”. Verjetno si tu ti tudi oplel, da ne bo nič s spolnostjo, ker imaš takšna vprašanja?[/quote]
Matjažko, ne morem verjet, da se strinjam s tabo. :))
Se pravi, po tvoje je ženska ženstvena, ko se okrasi ko novoletne jelka, ko skrije svoj pravi jaz pod masko nečesa, kar je “v modi”. To je zate ženstveno. Sicer se je ustrašiš a? Se ti zdi morda ženska, ki se ne skriva, preveč samozavestna zate? 🙂
Ne pišem o tem, da mora biti vsa okrancljana. Pišem o tem, da mi je odbijajoče, če se NIKOLI ne naliči (okusno seveda), če VEDNO nosi le kavbojke in podobna oblačila ter nizke čevlje. Seveda ne pričakujem, da bo šla na plavanje naličena.
Kam pa “mora” it naličena?
No, ampak ti bi sedaj rad seks z njo, ampak si naletel na težave, ker ona precej manj oz. NI zagreta zate, a ne? :))
Jaz sem dobil občutek, da bi samo seks, ampak ne bi rad obsojal prehitro. Samo očbutek pač… glede na to, da si jo zaradi tega kar “odvrgel”. 🙂
Jaz sem pa ženska in priznam, da bi me odbilo, če bi naletela na moškega, ki bi bil še nedolžen. Zanimajo pa me moški tam nekje okrog 35, 40 let. Tako, da me sploh ne čudi tale tema, bolj me čudi, da ste se tako spravili na avtorja.
Marko in Matjažko, jaz imam občutek, da je ta ženska zelo dobro ocenila tega “radovedneža”. 🙂
Neke izkušnje očitno že ima – pri ocenjevanju značajev.
Jaz tudi mislim, da ga je zavrnila, sedaj pa si tukaj na forumu malo daje duška, ko jo poskuša prikazati kot “bolano” – dejansko pa je z njim “nekaj narobe”, če ga je odpikala, ker ima ženska pač višje kriterije, ki jih on niti približno ni sposoben izpolnjevati, če je želel, da bi mu samo “razprla noge”. 😀
Super, vidva z radovednežem sta ravno pravšnja drug za drugega, le še uporabniški nick si izberita, da si bosta lahko pisala. :))
Poskušam se postaviti v avtorjevo kožo:). Razmišljam v smer, da morda res nekaj ne štima, če ženska pri svojih 35-ih letih še ni bila v resni zvezi, z aktivnim spolnim življenjem. Ne govorim o tem, da bi si morala skozi vsa leta nabrati ogromno izkušenj itd. Ne razumem, kaj se je moralo zgoditi, da ni izkusila partnerske zveze, čeprav si je tega očitno želela. Ne mi govort, da še ni srečala pravega in zato do sedaj še čaka?:)) Prodajanje buč. Vsakič, ko greš v razmerje, prevzameš tveganje, da se morda ne bo vse izšlo tako kot bi si želeli. Nihče ni popoln in izgovor, da nima nobenih izkušenj z razmerji kot takimi, je kr neki.
Ok, avtor posta jo je res “odvrgel” zgolj na podlagi enega kriterija in to je neizkušenost v postelji. Samo, ta “kriterij” najbrž za sabo potegne še kaj drugega, a ne? Kaj je vzrok in kaj posledica?
Pa dobro, saj ta ženska ni povsem brez izkušenj. V tem je vseeno neka razlika. Nismo se spravili mi na njega, spravili smo se na njegova prepričanja, da malo preverimo, če so dovolj trdna.
Mene bi tudi pognalo v dvom, če bi ženska bila povsem brez izkušenj, da ne bo pomote. Ampak bi se o tem pogovarjal z njo. Mi mu tako ne moremo povedat, zakaj ima ona malo izkušenj, lahko pa poskušamo ugotovit, kaj pri tem ga je tako odvrnilo. Tam, kjer on vidi frustracije, je včasih samo nevednost ali pa nerazumljenost nekoga.
Avtor je napisal, da je imela dve krajši razmerji, kar zame pomeni 2x 6 mesecev:). In potem seveda sklepam po svoje:).
Res smo krivični:).
Goldfish, malo manj sklepaj po sebi o drugih, pa bo vse o.k. Avtor je imel kar obtožujoč pristop in tu ni pardona. Zakaj pa bi ona njemu sploh razlagala o svojih (spolnih) izkušnjah, če je morda sploh resno ne zanima? Če je ženski nek moški resnično zanimiv, mu pač pove o svoji preteklosti, kar mu ima za povedat. Saj je Matjažko vse povedal in prav ima.
Ne, ni imela 2×6 mesecev, parkrat v življenju je seskala, z dvema moškima. V razmerju še ni bilanikoli.
Ženska7, vsaj ena, ki pove po pravici. Goldfihs, pametno razmišljanje.
Ampak a tebe sedaj skrbi za njo? Namreč, ne morem spoznat namena, zakaj si odprl to temo? Ne vem, ali si se ustrašil, da je kaj narobe s tabo oziroma s tvojo zavrnitvijo ali si se res ustrašil za njo. Ker, če bi se res ustrašil z njo in bi ti res zanimalo, zakaj ima tako malo izkušenj… zakaj se o tem ne pogovoriš z njo? Zakaj je nisi pripravljen razumet? Saj ni potrebno, da postane na koncu tvoja žena.
Meni seveda ni všeč odziv avtorja teme, njegov pristop in razmišljanje. Samo sprašujem se, kaj vse se lahko zgodi živemu človeku:). Seveda je sklepanje o drugih odsev mojega lastnega prepričanja in izkušenj. Vedno izhajam iz sebe, kako naj drugače?
Če bi spoznala recimo moškega, ki še ni imel nobene spolne izkušnje ali pa je bil v krajših razmerjih, bi poskušala prvo spoznati vse okoliščine, da bi ga lahko razumela. Iskala bi vzroke, ker menim, da bi na ta način spoznala tudi njegovo osebnost, lastnosti in vrednote. Avtor posta je take sorte kaliber, da se odloča brez globjega spoznavanja, ker meni da je tako prav. Ujel bo ravno takšno cvetko kot je sam:). Je vsaj pošteno povedal, kdo je, brez olepševanj:).
Ampak ti zagotovo ne boš tisti tretji “srečnež”, zato pa to pišeš na forum. Če bi pa imela veliko partnerjev, pa bi pisal v stilu, da je “kurba”, sedaj pa je pač “zakompleksanka”, ker iz njene moke ne boš pekel, še manj pa jedel kruha. Torej tu si ti, ki bi po moje bil bolj potreben “obravnave”, da sploh pišeš to na forum in celiš svoj zavrnjen, ranjen ego…
Ampak ti zagotovo ne boš tisti tretji “srečnež”, zato pa to pišeš na forum. Če bi pa imela veliko partnerjev, pa bi pisal v stilu, da je “kurba”, sedaj pa je pač “zakompleksanka”, ker iz njene moke ne boš pekel, še manj pa jedel kruha. Torej tu si ti, ki bi po moje bil bolj potreben “obravnave”, da sploh pišeš to na forum in celiš svoj zavrnjen, ranjen ego…[/quote]
Jaz ne bi tako obsojal. Po moje pa ta isti človek ne bi naredil tega, ampak bi prej storil nekdo, ki ima sam zelo malo izkušenj. Nasprotja nas pogosto plašijo. 🙂
Čudi me odziv. Poznam par fantov nad 30, ki verjetno še niso nikoli imeli punce, vsaj kaj resnega ne. In dejstvo je, da noben ni ravno terna. In je jasno zakaj še niso imeli punce pa ne bi zdaj o detajlih.
In ja, če bi naletela na 35 letnega devičnika, bi pobegnila. Domnevala bi, da ima kake probleme, jaz jih pa ne bi reševala.
matjazko, pa sva že dva a ne?
Forum je zaprt za komentiranje.