Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pri 35ih skoraj neizkušena?

Pri 35ih skoraj neizkušena?

Waste of time je vsak odnos, pri katerem sčasoma ugotoviš, da zapravljaš čas in da je to kar ti je dano, da ti je v oviro in v nobeno zadovoljstvo. Osebno ne prenesem, da mi ljudje lažejo ali se pretvarjajo, prikrivajo svoj pravi “obraz” kaj čem s takšnimi početi – MARŠ!!! Navedla bi še, da s katenko nisva prijateljici, sva se srečali izven foruma, toda ne vem niti njenega priimka, iz kje točno je, ne vem koliko je stara, ne vem kaj sploh počne v življenju (pravi, da študira kemijo pa še to ne vem, če je res) itd. tako, to so že osnove, da lahko rečeš, da nekoga poznaš; skratka je ne poznam.

Jeza – ja, samo nase ker si dovolim, da drugi kradejo moj čas, takšni ki ga niso vredni.[/quote]

sicer ni moj namen branit prijateljice katenjke, bi si pa dovolil pripomnit, da se strinjam, da je jeza nekje drugje. Vendar se mi zdi tudi, da je izven tega foruma.

Popravljam: razlog za jezo nase je izven foruma. Tu so samo posledice.

Pa tudi, če bi komu bila…Konec koncev je to njegov problem, ne pa tvoj. 🙂

Samica…Tu je res dobro prišla do izraza tvoja (samo)kritičnost. Misliš, da si se s tem na nek način maščevala ali pa kaznovala Katenjko, ker imaš občutek, da ni bila iskrena…Vendar se ne gre za Katenjko, ampak zate. Znova in znova se maščuješ in kaznuješ sebe.
Saj pa nismo vsi slabi in ne želimo drugim škodovati, kot sama meniš.

Waste of time je vsak odnos, pri katerem sčasoma ugotoviš, da zapravljaš čas in da je to kar ti je dano, da ti je v oviro in v nobeno zadovoljstvo. Osebno ne prenesem, da mi ljudje lažejo ali se pretvarjajo, prikrivajo svoj pravi “obraz” kaj čem s takšnimi početi – MARŠ!!! Navedla bi še, da s katenko nisva prijateljici, sva se srečali izven foruma, toda ne vem niti njenega priimka, iz kje točno je, ne vem koliko je stara, ne vem kaj sploh počne v življenju (pravi, da študira kemijo pa še to ne vem, če je res) itd. tako, to so že osnove, da lahko rečeš, da nekoga poznaš; skratka je ne poznam.

Jeza – ja, samo nase ker si dovolim, da drugi kradejo moj čas, takšni ki ga niso vredni.[/quote]

sicer ni moj namen branit prijateljice katenjke, bi si pa dovolil pripomnit, da se strinjam, da je jeza nekje drugje. Vendar se mi zdi tudi, da je izven tega foruma.[/quote]
Katenjka tudi druge osebe, ki jih ne pozna, naziva s “prijateljica”.
S tem načinom želi pomiriti situacijo, ker se ne želi kregat.

sicer ni moj namen branit prijateljice katenjke, bi si pa dovolil pripomnit, da se strinjam, da je jeza nekje drugje. Vendar se mi zdi tudi, da je izven tega foruma.[/quote]
Katenjka tudi druge osebe, ki jih ne pozna, naziva s “prijateljica”.
S tem načinom želi pomiriti situacijo, ker se ne želi kregat.[/quote]Ja točno tako, prijatelja Boom in Robi. Namreč čisto prevečkrat opažam, da so nekateri pač rojeni “za hantle”, kot bi pri nas doma rekli.
Zmedena samica mi menda zameri tisti stavek, da vsi glumimo… No pa kaj je sploh iskrenost? Ko si sam s sabo, ko si s prijatelji, (ki se potem obrnejo proti tebi, ker jih je pičila osa?), ko si pred nepoznanimi ljudmi, ki jih enkrat srečaš, ko si pred nepoznanimi ljudmi, na katere hočeš narediti tak ali drugačen vtis, ko se zjutraj zbudiš in te je sram sanj, ki se jih po božji previdnosti niti več ne spomniš…? No iz božje previdnosti sem tudi zamolčala kak podatek o sebi, zlagala pa se nikoli nisem in prav na veliko izpovedovala tudi ne, ker pač… z malokom se razumem, in še ti ljudje so hm… kako naj to brez hantlov zdaj napišem… niso ravno družboslovci… bi me vsaka izjema sicer fascinirala, ampak se izkaže, da jih… ni… ??

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Pravemu prijatelju je mar za drugega. Mu želi dobro dolgoročno. Pravi prijatelj ti pove tudi stvari, ki jih ne želiš slišat, čeprav ti koristijo. Če nekdo ni pripravljen slišat, mu pomaga tudi na drugačen način.

V smislu: Ni vsak tvoj sovražnik, ki ti nasprotuje in ni vsak tvoj prijatelj, ki se ti prilizuje.

Pravemu prijatelju je mar za drugega. Mu želi dobro dolgoročno. Pravi prijatelj ti pove tudi stvari, ki jih ne želiš slišat, čeprav ti koristijo. Če nekdo ni pripravljen slišat, mu pomaga tudi na drugačen način.

V smislu: Ni vsak tvoj sovražnik, ki ti nasprotuje in ni vsak tvoj prijatelj, ki se ti prilizuje.

Saj ti ne rabi bit mar, ampak potem se ne jezi ali pa čudi drugim, ko jim ne bo mar za to, kako se ti počutiš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dajte se nehat prepucavat, no! Petek je. Alo. Jaz bi to vse pobrisala, k nima veze s temo.

Seveda ima veze, samo moraš znat povezat. Neizkušenost? 🙂 Bolj veze s temo sploh ne bi moglo biti. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Enostavno se mi ne zdi prav, da se dve osebi, ki se tudi v živo poznata, prepucujeta na javnem delu. Ok, je padlo nekaj krepkih, pa kaj pol, že vsi smo se kdaj zakvačkali s kom v virtualni prepir, tole pa dobiva razsežnosti Sante Barbare, po drugi strani pa se ustvarjajo “fani”, ki navijajo bodisi za enega bodisi za drugega. To je nekak odklon stran od tega, da naj bi iskali skupni jezik, kajne?

In kaj pol, če je “ona prva začela”? Ali ne more bit druga stran tako “velika”, da je pa ona zadnja in zaključi to jaro kačo, ki dejansko nikomur ne nuca? Dejansko mislite, da bo to imeli nek konsenz?

Waste of time ali izguba časa je vsak trenutek, ko smo polni sovraštva, jeze, zamer….Vse to znižuje ceno našega življenja in naše osebnost ter uničuje smisel našega življenja.

Ko se zamislimo nad sabo….Ko se zazremo nazaj, spoznamo, da so bili ravno lepi trenutki tisti, zaradi katerih cenimo svoje življenje….Zaradi katerih je bilo vredno živeti in zaradi katerih smo vztrajali…

Ne more biti izguba časa trenutek, ko smo koga spoznali, se imeli fajn…Izguba časa je, ko smo spet žalostni, razočarani in sami s sabo…..In ravno zaradi takšnih občutkov dobimo vtis, da je naše življenje izguba časa…

Očitno nekateri ne znajo biti brez negativnih občutkov, so jim le-ti merilo in se z njimi bolje poistovetijo. “Izguba časa” so trenutki, kjer se ničesar ne naučimo, ne napredujemo, gremo dva koraka nazaj. Vsak ima pravico imeti svoj smisel. Življenje cenim zaradi raznobarvnih trenutkov, odtenkov, v svojem spominu pa imajo dragoceno mesto ravno tisti najlepših barv:). Ampak ujamemo vse trenutke, tukaj smo si enaki. Vprašanje pa je, kaj bo kdo naredil z različno paleto ujetih trenutkov, kako bo osmislil svoje življenje.

Trenutki žalosti niso izgubljen čas. Morda odprejo okno, če so vrata že zaprta:). Tudi čas za žalost mora obstajati, ker drugače se ne bi znali veseliti.

Ni tako enostavno. Problem je v tem, da nekateri preprosto vidijo stvari drugače, kot jih vidijo drugi, vendar jih to na nek način ogroža in se v tem ne počutijo varno. Vsak ima svojo predstavo o svetu in predvsem o sebi. Velikorat je na napačna oziroma precej drugačna od resničnega stanja. Takrat doživljamo notranje konflikte, izražamo jih pa na različne načine, preko jeze, žalosti, strahu itn. Od tod tudi izhajajo prevelika oziroma napačna pričakovanja. Ne moreš pričakovat, da se bo do tebe nekdo vedel prijazno, če se sam do njega vedeš neprijazno. Da pa je problem večji, je pa to zato, ker včasih sploh ne vidimo svoje neprijaznosti in mislimo, da je samo drugi (ki se do nas, po naši predstavi vede slabo) neprijazen in ne mi sami. S tem pa od sebe velikorat preženemo povsem dobre ali pa vsaj podobno prijazne (kot smo sami) ljudi on nas.

Ne more biti izguba časa trenutek, ko smo koga spoznali, se imeli fajn…Izguba časa je, ko smo spet žalostni, razočarani in sami s sabo…..[/quote][youtube]OlJ-pqy1b80[/youtube]

Waste of time ali izguba časa je vsak trenutek, ko smo polni sovraštva, jeze, zamer….Vse to znižuje ceno našega življenja in naše osebnost ter uničuje smisel našega življenja.

Ko se zamislimo nad sabo….Ko se zazremo nazaj, spoznamo, da so bili ravno lepi trenutki tisti, zaradi katerih cenimo svoje življenje….Zaradi katerih je bilo vredno živeti in zaradi katerih smo vztrajali…

Ne more biti izguba časa trenutek, ko smo koga spoznali, se imeli fajn…Izguba časa je, ko smo spet žalostni, razočarani in sami s sabo…..In ravno zaradi takšnih občutkov dobimo vtis, da je naše življenje izguba časa…[/quote]

V sebi ne gojim jeze, ne sovraštva, kaj šele zamere in ne trdim, da je moje lastno življenje izguba časa, če bi tako mislila in čutila ne bi mogla hkrati trditi da me moti kraja lastnega časa. Kaj je za koga lepi trenutek je zelo različno od človeka, do človeka, nimamo vsi enakih potreb in pogledov na življenje; vidim lepoto v resnici, nekateri v čimbolj izvirni ponarejensoti itd.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ne more biti izguba časa trenutek, ko smo koga spoznali, se imeli fajn…Izguba časa je, ko smo spet žalostni, razočarani in sami s sabo…..In ravno zaradi takšnih občutkov dobimo vtis, da je naše življenje izguba časa…[/quote]

V sebi ne gojim jeze, ne sovraštva, kaj šele zamere in ne trdim, da je moje lastno življenje izguba časa, če bi tako mislila in čutila ne bi mogla hkrati trditi da me moti kraja lastnega časa. Kaj je za koga lepi trenutek je zelo različno od človeka, do človeka, nimamo vsi enakih potreb in pogledov na življenje; vidim lepoto v resnici, nekateri v čimbolj izvirni ponarejensoti itd.[/quote]
Če torej ne gre za zamero, jezo ali sovraštvo, zakaj se potem toliko ukvarjaš s tem, kar te moti in se obešaš na tisti stavek, ki ga pripisujejo, če prav vem, shakespearu? Namreč da glumimo vsi… Ponarejenost je pa nekaj drugega. A ni to, da se z nekom družiš, kličeš in vračaš klice, nikoli ne pokažeš, da ti je znanstvo kakorkoli odveč, potem pa se nekega dne spomniš in preko javnega foruma zmečeš ven neke frustracije, ker se mogoče ne strinjaš s stališči in še prav vseeno ti je, če jih mogoče ne razumeš majčkeno po svoje? In se pritožuješ, da nimaš podatkov iz mojega zassbnega življenja, kot jih imam jaz iz tvojega… Kaj bi šele potem lahko tu brali…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

In če je nekaj Shakespeare povedal, zdaj to drži kot pribito…ne me jeb*t! Ponarejen life je zame vsak, ki ni pristen, se pravi da ljudje glumijo sami sebe, kakšne kdo ima za to razloge ve vsak sam, koliko pa je to vse skupaj potem vredno o tem pa ne morem delati zaključkov. V osnovi je bistvena ovira katenka ta, da si zelo zelo nezanimiva, nekako celo zoprna, pa ne le zaradi enega stavka, marsičesa – morda bi morala biti bolj pristna, se manj pretvarajti pa bi te svet drugače doživljal. Tako, tvojih postov ne nameravam več komentirati, brati ravno tako ne.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Naj priznam, da imam težave z razumevanjem besed, kot so ponarejenost, nepristnost,… sem tudi prilično iznenadena spričo te kritike, ki mi do sedaj še ni bila očitana… zelo zelo nezanimiva in nekako celo zoprna… zelo dober opis od nekoga, ki pravi, da te ne pozna cccccc :)))))))

kakdar je človek na tleh vidi sve črno. ne smemo verjeti svojim občutkom, da so nas vsi zapustili in da je vsakemu bilo odveč, da je bil z nami. Hudič nas skuša to prepričat. Lahko se celo tako zaciklamo, da smo prepričani, da naše življenje nima nobene vrednosti.
narobe je to, da ne znamo drugemu pokazat, kaj nam pomeni, da ga cenimo, da kljub temu, da kdaj kritiziramo, verjamemo vanj in naj bi kritika prinesla samo spremembo na boljše.
posebej, ko se bližajo osebni prazniki ima človek krizo identitete. -saj nobenemu nič ne pomenim, nobeden se ne bo spomnil name, ne želim praznovati.
Potem vidimo, ko je mimo, da nič od tega ni res. Ampak prej je pa obup.

Avtor, koliko si pa ti star,da si še vedno samski? In se ukvarjaš z 35 letnicami…
Pri svojih letih, sklepam da si tudi že čez 30, bi tudi lahko imel že ženo in družino….

….komentiranje teme po sedmih letih …je pe res….:))))))))

Ne vem, če so ljudje pri nas pred sedmimi leti poznali izraz “demisexual” (uporabljati se je začel pred 12 leti) nekateri danes prvič slišite zanj. Obsojajte kolikor hočete.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close