Pri 35ih skoraj neizkušena?
Ma ne vem, če je res toliko pomembno koliko jih je imela pred mano, bolj mi je pomembno da sem njen zadnji…. Na njeno željo, seveda 😉 :))
Ampak folk…pri 35-ih letih še v nikakršnem partnerskem razmerju? Nikoli nič resnega? Ok, če je oseba introvertirana, asocialna, totalno zaprta, brez želje po spolnosti, po dotikih, po partnerskem odnosu…potem mi je razumljivo. Če pa nekdo po vsem tem hrepeni in si želi imeti nekoga ob sebi, ljubiti in biti ljubljen na način moški-ženska…pa v aktivnih letih ne doseže stopnje, da bi lahko z nekom razvil globji odnos…sorry, jst bi bežala od takšnega tipa:)
Ti ljudje praviloma imajo “nekoga” in to so njihovi starši, z njimi imajo ta “globji odnos” zato ne čutijo potrebe po še kom…… Potem so pa že v letih in se spodobi, da bi koga imeli, pa še starši si želijo vnukov…..
No, jaz poznam tudi nekaj takih fantov. Ne bi mogla zanje reči, da so slabi, gre le za to, da so nespretni, kar je posledica tega, da niso izkušeni. Še huje zanje pa je to, da jih javnost obsoja in se norčuje iz njih. Kakšni si celo izmislijo, da imajo punco, samo zato, da se iz njih ne bi norčevali.
Goldfish, zgleda, da smo ženske bolj poštene in upamo povedat resnico.
Hipotetično…ona je stara 35 let, ti si njen prvi…te ne bi nič zmotilo?:)[/quote]Ne znam si predstavljat take osebe, sploh to kako bi se lahko pogovarjal z njo, o čem, če je tako asocialna?
Zmotilo bi me predvsem to, ne pa to da nima “seksualnih izkušenj”
Ne vem :/
Ti ljudje praviloma imajo “nekoga” in to so njihovi starši, z njimi imajo ta “globji odnos” zato ne čutijo potrebe po še kom…… Potem so pa že v letih in se spodobi, da bi koga imeli, pa še starši si želijo vnukov…..[/quote]
S starši globji, intimni, partnerski odnos? Kako to zgleda? Bolano….ccccc.
Saj vem, kam si ciljal. Ampak ne morejo biti vedno vsega krivi starši in otroštvo:).
Sem sicer rekla, da ne bom podrobno pisala, ampak ok, bom enega opisala.
Star 36 let, nikoli hodil v službo, živi z mamo, ne zna nič delati, niti jajc si ne zna speči, ves ljubi dan prelenari, kadi, gleda TV, nikoli ne bere, nima hobijev. V glavnem nič od nič.
Je čudno, da kake resne punce še nikoli ni imel?
No, bom še enega, star 35, nikoli delal, ima diplomo, živi z mamo, žura okrog, neodločen, ne zna nič delati, če gre z družbo kam, parkrat pokliče mamo ali ona njega in pove kje je in kaj počne. Ženske bežijo od njega. on se pa pritožuje, da ni nobene resne.
No, jaz poznam tudi nekaj takih fantov. Ne bi mogla zanje reči, da so slabi, gre le za to, da so nespretni, kar je posledica tega, da niso izkušeni. Še huje zanje pa je to, da jih javnost obsoja in se norčuje iz njih. Kakšni si celo izmislijo, da imajo punco, samo zato, da se iz njih ne bi norčevali.[/quote]
Ti ljudje praviloma imajo “nekoga” in to so njihovi starši, z njimi imajo ta “globji odnos” zato ne čutijo potrebe po še kom…… Potem so pa že v letih in se spodobi, da bi koga imeli, pa še starši si želijo vnukov…..[/quote]
Saj vem, kam si ciljal. Ampak ne morejo biti vedno vsega krivi starši in otroštvo:).[/quote]Krivi? Ne vem če so krivi, so pač počeli nekaj v dobri veri, da delajo prav….. kaj se je pa iz tega izcimilo pa lahko vidimo v tej temi….. hi,hi,hi…
Marsikaj je krivo otroštvo, ampak če je imel nekdo grdo otroštvo, še ne pomeni, da mora partner igrati njegovega rešitelja.
Če do 35ih ni še bil v razmerju, vsaj recimo za dva meseca, potem je s tako osebo še vedno nekaj hudo narobe. Najprej naj razčisti pri sebi, partner ni rešitelj, ni nadomestni starš.
Saj vem, kam si ciljal. Ampak ne morejo biti vedno vsega krivi starši in otroštvo:).[/quote]
Saj vem, kam si ciljal. Ampak ne morejo biti vedno vsega krivi starši in otroštvo:).[/quote]Krivi? Ne vem če so krivi, so pač počeli nekaj v dobri veri, da delajo prav….. kaj se je pa iz tega izcimilo pa lahko vidimo v tej temi….. hi,hi,hi…[/quote]
Res je:).
Ampak vseeno, vsak se sam odloča o svojem življenju. Ne moreš skoz prelagat svojih odgovornosti na druge.
No, jaz poznam tudi nekaj takih fantov. Ne bi mogla zanje reči, da so slabi, gre le za to, da so nespretni, kar je posledica tega, da niso izkušeni. Še huje zanje pa je to, da jih javnost obsoja in se norčuje iz njih. Kakšni si celo izmislijo, da imajo punco, samo zato, da se iz njih ne bi norčevali.[/quote][/quote]
Ženska7, to so res skrajni primeri, lepo prosim. To so že luzerji. 🙂
Antilopa, opisala sem moške brez kakih resnih izkušenj z ženskami. Vsi, ki so verjetno brez izkušenj, in jih jaz poznam, so nekaj takega kot sta zgornja dva.
Žensko pa tudi eno poznam. Je pa sicer pridna, služba, izobrazba, delo doma, brihtna in vse. Ampak je pa vizuelano totalno dolgočasna, nikoli lepo urejena. Pa ne hodi na žure, ne zna plesat, nima prijateljev, ni družabna. Tako, da verjetno tudi še nikoli ni imela fanta. Če pa moške vprašam kaj jih odbija od nje pa rečejo, da videz.
Lahko si še tako zatiskate oči, ampak tudi vam so bivši partnerji bili rešitelji ali pa vsaj tisti, ki so vam odpirali oči. In tudi v bodoče bo tako. Vedno je bilo tako. Zdaj ste se pač omejili samo na izkušnje okrog spolnosti. Vendar odnos med dvema zahteva še vse kaj več. Ko ta obzoja malo razširimo, hitro pridemo do spoznanja, da smo drug drugemu rešitelji. Kar seveda ne pomeni, da sami nič ne prispevamo k boljšemu življenju.
Marko, mogoče pa kdaj naletiš na 35letno nedolžnico. Veliko veslja z njo. Jaz bom devičnike raje preskočila.
Da se ženska ne more spolno prebuditi pri 30, ne verjamem, problem so moški. Ob pravem moškem se vsaka ženska samodejno razcveti. :)))
Goldfish
A 2 razmerji sta kot nobeni? Koliko je potem kritična meja “normalne ženske”, da ima 20 moških in da še samo vlak ni peljal čez njo? 🙂
Mogoče boš pa tako naletela na kakega je*ača, kateremu boš samo številka. 🙂
Obzorje intimnosti vsebuje veliko več, ne samo dotike, ljubljenje itd. Preteklost pove marsikaj o človeku, o njegovem dojemanju sveta, o njegovih vrednotah in prioritetah. In ko vstopaš v odnos, je področje intimnosti en del, ki je močno v korelaciji z ostalimi. O tem govorim, kako je vse prepleteno.
A 2 razmerji sta kot nobeni? Koliko je potem kritična meja “normalne ženske”, da ima 20 moških in da še samo vlak ni peljal čez njo? :)[/quote]
:))))
A veš, da pljuvaš v lastno skledo, vi popolni moški:).
Z omenjenim vprašanjem sem šla korak naprej, zgolj hipotetično vprašanje, ki se mi poraja ob avtorjevem postu:). Vidim, da nisi dojel:). Ni pomembna kvantiteta, ampak kvaliteta. In če 35-letnica pri svojih letih ni NIKOLI doživela niti ENE KVALITETE, potem…nimam komentarja:).
Marko, ne skrbi zame. Mi je pa trapasto, ko se eni zgražate nad jebači, češ, da izkoriščajo ženske. Butasto, ni kaj. Si mogoče pomislil, da si tudi ona želi seksa? Verjetno zato seksa z njim, ker si to ona želi in ne le on.
Matjazko, kaj čem, saj ti je godlfish jasno napisala.
Če je avtor teme napisal, da je imela dva moška pa nobene resne veze. Lahko to pomeni, da sta bili le dve avanturi, torej nič od nič. Mogoče le dva seksa v lajfu. Če bi bila skupaj recimo en mesec, je to že kolikor toliko resna veza, a ne in v enem mesecu se tudi nabere nekaj izkušenj.
Jaz se ne zgražam. Vsi izkoriščamo drug drugega. Pri tem je edino pomembno, ali ima tudi drugi kaj od tega, ali le mi sami. Ko nimamo več dovolj od tega, ponavadi “pobegnemo”. Pobegnemo pa tudi takrat, ko česa ne razumemo ali ko se nekaj razlikuje od naše osebne izkušnje, ker to ni več “normalno”.
Forum je zaprt za komentiranje.