Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pri 35ih skoraj neizkušena?

Pri 35ih skoraj neizkušena?

Jaz pa priznam, da bi me neizkušenost moškega pri teh letih odbila. Zakaj? Ker nisem sama vase dovolj prepričana, da bi zmogla nekoga naučit teh veščin. In ker se mi zdi pritisk prevelik, ker jaz bi razumela samo zate se se šparal do 35tega leta. Kaka bolj samozavestna verjetno ne bi imela težav s tem.

Kaj pa “pretirana” izkušenost? Da je imel recimo kar nekaj spolnih partneric, potem pa se je pač umiril ali takemu sploh ne bi verjela, da se je umiril? Nekateri ljudje nočejo slišat besed, ki jih nekdo izreče, ker so tako mocno prepricani v svoje predstave.

Ne sprasujem samo tebe, tvoj citat sem vzela bolj za odprtje nove debate 🙂

Lepo, da si priznala. Zdaj pa upaj, da naletiš na dovolj samozavestnega moškega, ker ostali se te bodo tako ali tako ustrašili iz istega razloga, kot se ti ustrašiš njih.
Je pa še druga možnost, da se s svojim strahom soočiš, oziroma se soočita oba in ga skupaj premagujeta. Bi bilo to nekaj za cenit? Bi cenila nekoga, če bi ti stal ob strani, ko bi te bilo strah?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pretirana izkušenost? Do sedaj še nikoli nisem spraševala partnerja koliko spolnih partnerk je imel pred mano. Vedno je vsak omenil par bivših, nikoli nisem spraševala o številu.

Marko, nisi tudi ti napisal, da bi te motilo, če bi bila ženska še nedolžna? Torej veš kakšni so odgovori na tvoja vprašanja.

Ne, nisem tega napisal. Napisal sem, da bi me to pognalo v dvom in da bi se o tem pogovoril z njo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne, nisem tega napisal. Napisal sem, da bi me to pognalo v dvom in da bi se o tem pogovoril z njo.[/quote]

Pognalo tudi v beg?:)) Ko se na začetku spoznavaš s “potencialnim” partnerjem, si nisi še tako blizu, da mu izpoveduješ osebne zgodbe, morebitne travme in strahove, tudi ni namen skupnega reševanja in iskanja vzrokov za posledice. Na začetku si skupaj za to, ker se počutiš prijetno v družbi nekoga in ga želiš bolje spoznati.

Mene bi zmotilo edino, če partner sploh ne bi imel nikakršnih intimnih izkušenj z ženskami (beri nikoli v nobeni vezi pri recimo 35-ih letih), ker bi potem dvomila, da si tega resnično želi. Pogovor bi kasneje prinesel kvečjemu razumevanje njegove zgodbe, ozadja zakaj je bilo temu tako in zakaj je danes drugače. To pa ne bi spremenilo mojega pogleda o tem, da je takšno vedenje za “razvitega” moškega neobičajno.

Ne, nisem tega napisal. Napisal sem, da bi me to pognalo v dvom in da bi se o tem pogovoril z njo.[/quote]

Pognalo tudi v beg?:)) Ko se na začetku spoznavaš s “potencialnim” partnerjem, si nisi še tako blizu, da mu izpoveduješ osebne zgodbe, morebitne travme in strahove, tudi ni namen skupnega reševanja in iskanja vzrokov za posledice. Na začetku si skupaj za to, ker se počutiš prijetno v družbi nekoga in ga želiš bolje spoznati.

Mene bi zmotilo edino, če partner sploh ne bi imel nikakršnih intimnih izkušenj z ženskami (beri nikoli v nobeni vezi pri recimo 35-ih letih), ker bi potem dvomila, da si tega resnično želi. Pogovor bi kasneje prinesel kvečjemu razumevanje njegove zgodbe, ozadja zakaj je bilo temu tako in zakaj je danes drugače. To pa ne bi spremenilo mojega pogleda o tem, da je takšno vedenje za “razvitega” moškega neobičajno.[/quote]

zlata ribica, ampak si pa zaplankana. resno. no, sej tudi tvoj nick pove velik o tebi.

blinky, goldfish govori realnost. Kar ti govoriš je pa metanje peska v oči.

vidve s goldy nimate potrebne širine, ne sprejemata drugačnih, drugače mislečih, skratka nobenega, ki je izven vajinih kalupov. delujata na črno-belo… vmes je pa mavrica oz. toliko različnih ljudi in narvi.

vidve s goldy nimate potrebne širine, ne sprejemata drugačnih, drugače mislečih, skratka nobenega, ki je izven vajinih kalupov. delujata na črno-belo… vmes je pa mavrica oz. toliko različnih ljudi in narvi.[/quote]

Se tebi zdi, da njiju sprejemaš s svojim neargumentiranim obtoževanjem? Je to tvoja širina?

vidve s goldy nimate potrebne širine, ne sprejemata drugačnih, drugače mislečih, skratka nobenega, ki je izven vajinih kalupov. delujata na črno-belo… vmes je pa mavrica oz. toliko različnih ljudi in narvi.[/quote]

Se tebi zdi, da njiju sprejemaš s svojim neargumentiranim obtoževanjem? Je to tvoja širina?[/quote]

moji argumenti so kratki in jasni.

Blinky, tvoji posti, ki žalijo ljudi, kažejo tvojo širino.

In zakaj jih nihče ne vidi, če so tako jasni?

ne obešaj se na to kar tu govorijo. nobeno žensko tvoja neizkušenost ne bo odbila, če je ženska prava, z resnimi nameni. če boš iskren, kar ženske cenijo, jim povej točno to kar si tukaj in če je prava se bosta imela fajn brez predhodne kilometrine. pa še to, nekatere tukaj omenjajo več partnerjev. zakaj le, če so same tako oh in sploh?

o avtorju, ki je dal ta post ven pa samo tole: nisi zrela oseba, niti ne zmoreš sprejeti ljudi takšne kot so. to, da bi se z njo lahko imel fajn pa nisi pomislil? vsak novi partner je poglavje zase, samo, če ga ti nočeš prebrati je to tvoj problem.

mihc – nikoli ni prepozno, ti pa si v najlepših letih…. vse dobro ti želim :)[/quote]

Tako je, če je ženska “prava”, jo osvojiš “s srcem” in ne s “tičem”. Saj ni “tič” prvi organ, s katerim navežež stik z žensko,a ne? Da mora biti fant izkušen, pravijo tiste, ki so same precej “izkušene” in “zdrilane”.
Na kvaliteto spolnosti ne vpliva število partnerjev, ampak kako se dva razumeta in kako funkcionirata kot par. Spolnost ni neka znanost, da bi morali doktorirati iz tega s čim bolj pestrimi “delovnimi izkušnjami”. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Motiš se, neizkušena ženska ima veliko raje izkušnega moškega kot neizkušenega. Veliko lažje je, če je pri prvem spolnem odnosu ženske, on izkušen, da ve kako stvar izpeljati, da zna nežno pripraviti zadevo. Da ni mlad zaletav bikec.

Jaja, ne upaš pisati pod registiranim nikom? Pogum “izkušenih” pa tak. :)))

Seveda, spolnost je ena sila zapletena reč, kjer je potrebno enciklopedično znanje in polno praktičnih izkušenj s “štanc-mašino”. 😀

Narava je sama poskrbela za to, tako da niso potrebni doktorati, kako kaj, ker tudi vsak partner je različen. Če se v spolnosti ne ujameš z določenim partnerjem, s tem nimajo veze izkušnje, ampak je to bolj pokazatelj, da odnosna dinamika škriplje.

Noben moški si ne želi izkušene, razen če je zelo mlad, npr. 18 in sanja o 40-letni milfici. 😀
In tudi ženska, dvomim, da je presrečna, če je njen imel same takšne, ki jih je lahko vsak imel. 🙂

Registriran nik, le zakaj mi bo?
Ti vidim, da nimaš kaj veliko izkušenj v spolnosti.

In zakaj jih nihče ne vidi, če so tako jasni?[/quote]
Spregledal sem tvoje zgornje sporočilo. Uh, danes že drugič površno berem. Se posipam s pepelom? 🙂

Btw, moja sedanja punca mi je povedala kako je bilo nerodno, ko je bilo zanjo in njenega prvič in kako pojma ni imel. Kako je bilo potem vse preveč grobo, brez prave predigre itd.

Jaja, ne upaš pisati pod registiranim nikom? Pogum “izkušenih” pa tak. :)))

Seveda, spolnost je ena sila zapletena reč, kjer je potrebno enciklopedično znanje in polno praktičnih izkušenj s “štanc-mašino”. 😀

Narava je sama poskrbela za to, tako da niso potrebni doktorati, kako kaj, ker tudi vsak partner je različen. Če se v spolnosti ne ujameš z določenim partnerjem, s tem nimajo veze izkušnje, ampak je to bolj pokazatelj, da odnosna dinamika škriplje.

Noben moški si ne želi izkušene, razen če je zelo mlad, npr. 18 in sanja o 40-letni milfici. 😀
In tudi ženska, dvomim, da je presrečna, če je njen imel same takšne, ki jih je lahko vsak imel. :)[/quote]

Nekaj mi ni jasno. Kako pa veš koliko je kdo imel prej partnerjev? Se kaj znuca?
Jaz ne sprašujem kaj je bilo v preteklosti. Matjazko, ti zaslišiš vsako žensko koliko moških je imela pred tabo? Če jih je bilo 5 je preveč ali premalo? Kake meje imaš?

Spolnost je le en del vsega tega. Ampak če ženska ali moški nikoli nista izkusila nobene partnerske zveze, potem to zame ni običajno in dobra popotnica za naprej. V partnerstvu sklepaš kompromise, se dopolnjuješ, gradiš skupno prihodnost, spoznavaš sebe in druge, se soočaš z različnimi situacijami, se učiš potrpežljivosti, nežnosti, razvijaš svojo osebnost…in si intimen, ljubiš ter si ljubljen, spoznavaš tisto najlepšo plat, ki jo veza prinaša. Veš tudi, kako zgleda, ko se nekomu največ odpreš, mu zaupaš svoje strahove in si hkrati najbolj ranljiv. Te ranljivosti ne moreš spoznati v nobeni drugi korelaciji.
Spolnost je intima dveh, ki vstopata v odnos. Sploh ni point v tem, da bi se moralo graditi na kvantiteti. Ampak tukaj zdaj razpravljamo tudi o najbolj skrajnem primeru, ko nekdo ni imel nikakršnih izkušenj z nasprotnim spolom. In s tem je bil prikrajšan za vse stvari, ki sem jih naštela že zgoraj in še polno drugega, kar partnerstvo, veza prinaša. Zato se ljudje izogibajo “neizkušenim”, ker so le-ti lahko (obstaja večja verjetnost) neprilagodljivi, introvertirani, zelo posebni, nekateri celo agresivni. Ne izključujem pa možnosti, da se takšni najdejo:). Samo pravim, da zase vem, česa si želim in pričakujem od lajfa:).

Ja, če se je lotiš, kot če bi božal kosmato preprogo, vedno z istimi gibi in brez domišljije. :))) Če si slab ljubimec (da nisi pozoren, ljubeč, čustven, nežen, zanesljiv, zaupnja vreden…), boš to z eno žensko ali z desetimi povsem enak. :))

Jaz verjamem, da izključno s “tičem” (torej brez čustev) lahko zadovoljiš samo določen tip žensk – in za take je seveda en tip daleč premalo, ker morajo nabirati “izkušnje”, preden ne “zahaklajo” cepca, ki jih poroči, ker so se postarale – ta moški je nasprotje njih in po možnosti zelo naiven. 😀

Aja, potem tiste ženske, ki so sedaj srečne s partnerjem, je nekaj z zvezo narobe in slaba popotnica za naprej, ker bi morale vsrkati večje število penisov različne debelosti in dolžin? :)))

TO ZATE NI, potem pa urno z nabiranjem izkušenj tja do 40-ega, ker potem v izbor padajo vedno mlajši. 🙂

Se strinjam:). Zagovarjam čustva.

Ampak nekdo, ki se nikoli ni zapletel v čustveno partnerstvo, ni spoznal sebe v tej vlogi. Po moje tudi ni imel neke želje v preteklosti, zakaj bi se potem matral v sedanjosti? Ker to drugi pričakujejo od njega? Hrepenenje po izpolnjenosti te vleče naprej…po tem, da lahko ljubiš in si ljubljen. Če v vseh letih ne najdeš niti enega človeka, s katerim bi se ujel, se podal na ljubezensko pot, polno čustev, topline…ne vem:). To je hrepenenje, ki ga imaš ali pa ne:). Če ga imaš, se ga trudiš izpolnit:).

Aja, potem tiste ženske, ki so sedaj srečne s partnerjem, je nekaj z zvezo narobe in slaba popotnica za naprej, ker bi morale vsrkati večje število penisov različne debelosti in dolžin? :)))

TO ZATE NI, potem pa urno z nabiranjem izkušenj tja do 40-ega, ker potem v izbor padajo vedno mlajši. :)[/quote]

Matjažko, saj ni čisto nič nenavadnega, da tiste ženske, ki imajo pestro spolno preteklost prikazujejo ženske z manj pestro spolno preteklostjo za čudaške oziroma za osebe s travmami iz otroštva. Ampak, ko ujamejo tipa, pa lažejo, da niso imele toliko ljubimcev.

Izkušnje lahko nabereš tudi s samo eno osebo, če je ta oseba “taprava”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close