Pri 35ih skoraj neizkušena?
Slabše, kot si mislimo. 🙂
Zdrravo Marko,
ja trudimo se.
Tudi v tem je lahko čar, ker odrekanje in obvladovanje vzbudi (ponavadi) še večjo strast……po tem. 🙂
lp,D
No ja, odkrito povedano, ne rečem, če je govora o tednih, mesece pa te vsaj jaz osebno ne bi čakal. Ker »dolga čakalna doba« velikokrat kaže tudi na odnos do spolnosti, zavrtost in posledične težave tudi v poznejših letih zveze in ponavadi taki ljudje, namesto da bi si priznali, da imajo (tudi) sami težavo, vso krivdo potem valijo na partnerja.
Da bi mesece čakal, če bo kaj? Sej nismo stari 18 let. Meni so take zavrte ženske groza. Jaz sem mnenja, da je treba s seksom začet čimprej, da vidimo pri čem smo. Tako spoznavanje tudi poteka v prijetnejšem vzdušju.
Kaj pa, če ima ženska (ali moški) težavo v spolnosti (ženska se ne vzburi dovolj, tipu ne vstane do konca oz. ni izliva), vseeno pa se veliko božata, ljubkujeta, masirata in uživata?
Kaj pa, če ima ženska (ali moški) težavo v spolnosti (ženska se ne vzburi dovolj, tipu ne vstane do konca oz. ni izliva), vseeno pa se veliko božata, ljubkujeta, masirata in uživata?[/quote]
To mi ravno ne deluje kot čakanje. (skoraj) do poroke na roke press.
In kot pravim, težave (si) je treba priznati,in se z njimi spopasti ne pa zanje izključno na nekoga valiti krivdo.
Spider, če ona omahuje oz ni odločena, da si res želi…. boš v najboljšem primeru ugriznil v kislo sadje….
Lahko se pa moški vpraša kakšen moški sploh je, da ni sposoben pripravit ženske do tega, da bi si sama želela, predlagala tisto kar si (ponavadi) oba želita le da pod različnimi (pred)pogoji.
Zakaj ji ne bi prisluhnil in raje navalil kot bik? Kar je to krajša pot, bližnjica? Do česa že? :/
Če ženski nisi všeč, ji tudi čez pol leta ne boš všeč. Torej je čista zguba časa pripravljati jo na nekaj.
Če pa je ženska zavrta, pa isto, zavrta bo celo življenje.
Ne vem, kaj ti mene sploh prepričuješ, ne branim ti, da se sam ukvarjaš s takimi ženskami.
Ženske, ki so normalne, gredo hitro seksat z moškim, ki jim je všeč. Ker v seksu uživajo in so tudi nerade brez. No, take zasanjane, mogoče celo verne, pa seks mitizirajo.
Če ženski nisi všeč, ji tudi čez pol leta ne boš všeč. Torej je čista zguba časa pripravljati jo na nekaj.
Če pa je ženska zavrta, pa isto, zavrta bo celo življenje.
Ne vem, kaj ti mene sploh prepričuješ, ne branim ti, da se sam ukvarjaš s takimi ženskami.
Ženske, ki so normalne, gredo hitro seksat z moškim, ki jim je všeč. Ker v seksu uživajo in so tudi nerade brez. No, take zasanjane, mogoče celo verne, pa seks mitizirajo.[/quote]Če ga ene mitizirajo ga druge….. kaj?
Oz te druge po tvoje ne obstajajo?
Mogoče pa katera rabi nekaj več časa, da se prepriča o tvoji všečnosti in ji ni dovolj, da začne seksat, le tvoja všečna zunanjost? Misliš da je možno, da obstaja tudi kakšna taka? 😉 :)))
Če ga potrebuje, ji ga boš že naklonil recimo ti. zakaj bi jaz moral biti tak, kot si ti?
Če ga potrebuje, ji ga boš že naklonil recimo ti. zakaj bi jaz moral biti tak, kot si ti?[/quote]In to je kak argument, ki bi lahko podkrepil tvoje besede, jim daj v tej debati neko vrednost? :/
Spider tam na ljubezenskem si se zgražal nad dekleti, ki so se do 30ih razdajale užitkom in jih označeval z ne vem kakimi pridevniki, tu pišeš, da ne maraš onih, ki prec ne dajo……
Hočeš povedat, da naj bodo poštene samo če ti hočeš naj pa prec dajo…..
Daj ne delaj…… ne vem koga iz sebe in iz vseh tistih, ki jim namenjaš svoje komentarje. :/
On_, veš kako je s tem; kurba je tista ženska ki da noge narazen vsem, le meni ne.
Nič se nisem zgražal, ma daj nehaj nakladat.
Razložil sem jim, zakaj pri 30+, zdaj ko so samske, več nimajo glih izbire med samskimi 30+ tipi. Nato si vskočil ti in začel mojo teorijo relativizirati.
Nisem jaz kriv samskim 30+ bejbam, da so v lajfu menjale ne vem kolk tipov in očitno vse “napačne”. Če bi bili pravi, bi zveze vzdržale, kajne.
Torej verjameš v eno in edino vezo, ki traja do smrti?
Izhajam iz SEBE. Tukaj v tej debati. ne iz tebe, ne iz tistih bejb tam na ljubezenskem, iz sebe. Si zmožen to razumeti?
Izhajam tako: če sem ženski všeč, bo šla hitro seksat z mano. Če ji nisem, tudi čakal ne bom, ker nima smisla. Če odlašuje s seksom, ga najbrž niti ne mara, torej ni kompatibilna z mano, jaz seks maram.
Ljudje, pa od kod vam taka vprašanja?
Če je zveza prava, ne razpade. Mislim, a ni logično? Če bi bila prava, ne bi razpadla.
Zveze, ki jih več ni, so bile slabe in napačne in so temeljile na zablodah. Prava zveza se konča edino s smrtjo.
Spider, zakaj se potem tiste najstniške veze ne obdržijo dokler ju smrt ne loči?
Glede tega kako hitro naj bi ženska šla s teboj seksat; še veliko se imaš za naučiti o življenju, če se sploh boš.
Nič se nisem zgražal, ma daj nehaj nakladat.
Razložil sem jim, zakaj pri 30+, zdaj ko so samske, več nimajo glih izbire med samskimi 30+ tipi. Nato si vskočil ti in začel mojo teorijo relativizirati.
Nisem jaz kriv samskim 30+ bejbam, da so v lajfu menjale ne vem kolk tipov in očitno vse “napačne”. Če bi bili pravi, bi zveze vzdržale, kajne.[/quote]:)))) Če bi bili tipi pravi bi se potrudili tudi s kaj več, ne pa da jo samo naskoči in gremo dalje, one pa kot putke počeplejo naslednjemu in naslednjemu in upajo, da en bo pa že pravi.…..
Pravi je tisti, ki si želi, zmore, hoče… potrudit zanjo, jo počakat, pripravit do tega, da si sama zares želi.
Veš to vse vidim danes nekoliko bolj jasno, ko sem bil mlajši sem tudi podobno razmišljal kot ti…. no pa so me izšolale…. mogoče bodo tudi tebe , nekoč…. he,he,he…
Ker so napačne! ker so zablode!
Sem že napisal zgoraj, eni očitno slabo berete.
Ribero, če tebe veselijo frigidne ženske, ki pozno gredo seksat..kar..
Saj tud večina žensk pred 30-tim letom starosti je delovala točno tako, po tvojem principu (čimprej v postlo, ker mi je všeč) in ravno njih najbolj obsojaš.
Ne more ti bit nekdo všeč, če ga niti ne poznaš dobro. Lahko ti je všeč vizualno ali pa ti je lahko všeč podoba, ki si jo namisliš v svoji glavi, ne more pa ti bit všeč kot oseba tako, da bi lahko zagotovo vedel, da želiš z njo ostati. Potem pa punce postanejo malo bolj previdne, celo preveč nekatere.
Torej si ti napačen.
Zakaj si samski?
Zakaj nimaš ženske?
Se ti ne da potrudit? Interent je poln samskih žensk, ki komaj čakajo, da se nekdo iskreno potrudi za njih.
On_, zakaj svoje teorije ne spraviš v prakso?
Ne, niso delovale po moje principu.
Delovale so po principu: čimvečji frajer je, bolj mi je všeč. Nikoli niso iskreno same sebe vprašale, kaj res potrebujejo. To se sprašujejo šele zdaj.
Spider poročen sem že 20 let …..
Koliko si pa ti star? 😉
On_:Če ga ene mitizirajo ga druge….. kaj?
Oz te druge po tvoje ne obstajajo?
Mogoče pa katera rabi nekaj več časa, da se prepriča o tvoji všečnosti in ji ni dovolj, da začne seksat, le tvoja všečna zunanjost? Misliš da je možno, da obstaja tudi kakšna taka? 😉 :))) ….
Točno tako. Ženske, ki ‘ne damo prec’ pač še nismo zavrte. Rabimo malo več časa, da skočimo med rjuhe. Pa kaj? Zakaj? Ker ne ‘seksamo’ ampak, se LJUBIMO.
V tem je bistvena razlika. Jasno, taki kot ‘spider’ in njemu podobni prej odpadejo, kar sami. Sploh ni treba ‘nam’ selekcije delat. Sploh se ni treba trudit. Za tipa pa, ki mu je to tudi všeč, to ni problema. Bo počakal, brez skrbi.
Pa nisem 18, ne…. Samo z leti se naučiš, da ‘sladek bonbon’ ližeš počasi….Uživaš pač.
Ker če ga prehitro ližeš, se ti bonbo zaleti, pa še prekratko traja….
lp,D
Forum je zaprt za komentiranje.