Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PRI MARTINU Kranjska gora

PRI MARTINU Kranjska gora

Iscem mnenja o gostilni Pri Martinu v Kranjski gori – nismo se bili tam, slisali smo pa je super,
pa tisti ki ste ze bli, kako je, se splaca? Ali je res da je vedno guzva ? Pa hrana?

hrana super, ne narocit prevec, ker so ogromne porcije, je ugodno, guzva je skor vedno, sam so zelo dobro organizirani in se ne caka dolgo, max 20 min
priporocam

pa smo mi slisali, da so zamenjali kuharje in da tam ni vec OK, pa ne vem tocno povedat, ali kdo kajvec ve o tem?

Jaz sem tudi že pohvale slišala…ne vem pa točno, kje v Kranjski G. je ta gostilna? MI kdo lahko razloži?

vse kar je dobro je: hitra postrežba, dovolj prostora, zelo prijetno domače opremljeno (res 5*)
slabo: hrana je postala katastrofalno slaba, vse ima enak okus. če naročite pohanca in pomfri še nekako gre, vse ostalo je porazno. preveč pogrete hrane, preveč mikrovalovke, preveč vegetast okus.
smo večkrat v kranjski, pa k martinu ne gremo več.

gostilna je na borovški cesti, če prideš mimo dvorane vitranc oz. če gledaš hotel kotnik oz. picerijo pino (ki ima res dobre pice) greš na levo.

aha, 131313, pa so res zamenjali kuharje, kot je nekdo ti zgoraj povedal?

pa kaksno drugo dobro gostilno poznas prosim, pa da ni je sam pomfri…..,?

V Kranjsk gori se najbolje je v hotelu Miklič.

kaksne so pa cene pri Miklicu?

Niso ravno nizke, prav drago pa tudi ni. Sem šla prav pogledat: nazadnje, ko sva bila z možem sama tam, sva plačala 28,00 EUR (ne vem točno povedati, kaj sva jedla, zagotovo pa je zraven vino in kava, mogoče še aperitiv, sladica), ko smo bili vsi trije, pa 48,40 EUR. Se pravi v povprečju priblližno 15 EUR na osebo (s pijačo vred).

Pri Martinu gužva, pa histerične, neprijazne natakarice, postana solata. Smo bili večkrat, pa ne gremo več.

RES hvala za vase mnenje! potemtakem se bomo kar odlocili za Miklica.

meni je pa najbolj všeč v LIPI. ceneje od Mikliča, pa nimajo tako zoprnega kelnarja. pri Milič so mi tako vsiljivi. cenovno se mi zdi Miklič zelo drag, če ješ kaj od mesa ali ribe. preverite pa sami.

Se res splaca it! Odlicna hrana, urejena gostilna, prijazno osebje. V glavnem odlicno! PRIPOROCAM!

A to o Martinu govoris? Včasih so bili ok, zadnja leta katastrofa. Neprijazni, prti umazani… hrana pa nič posebnega.

Meni se je zdela hrana kar v redu, tudi postrežba solidno hitra. Niso pa glih prijazni.

New Report

Close