Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pri meni danes dobite gratis…

Pri meni danes dobite gratis…

1- Sladoled ( vežbaljka za lizanje )
2- Sheake ( vežbaljku za sesanje)

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

A je treba prit osebno?

Zame čokomento , prosim lepo !

N.

Ja v stekleničkah nam je zmanjkalo imamo samo še točeno ….hahahaha
zato ……let’s go !

take pa nejjjjjmamo ……, prosim izberi pravo vežbaljko

Ti, a ne bi vso to ponudbo na enajstega prestavil???
Takrat bomo vsi izkoristili ponudbo…:-))) Nas bo še več……:-)))
Pozdravček.

Žverči?
A me imaš kaj…?
Sp

ti imaš tako ali tako takrat to v planu

prijatelj moj, cenim te. Če te pa imam kaj na muhi – jasno, “kurja rit” ni tako daleč. Čof, pa te s fračo v…. no, kamor želiš…..
:-)))

Ti moj(naš) vrabec mali!Radi te imamo!!
Sp

Mi (če se onikam) vas imamo tudi radi.
Vsakega in vse skupaj.
cmoka na lička.

No, če bo čas dopuščal, drugače pa ti pridi na zbirno mesto, da se za naprej domenimo…

A veš, da imamo okoli nas vec malih vrabcev…Bgv, je že ena izmed njih…pa Poletka tudi ni vecja…ja vrabcki mali so…cortani!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

In……….. fante ……….. kaj bi ponudil
meni ……………. za …………………… ???????????

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Mariči…nekaj belega, nekaj sladkega..nekaj, ki spominja na….nekaj ki je res dobro-dobro..in ki paše…ja kaj drugega kot smetanco…tisto na vrhu sladoledka in cisto na vrhu se kroglica…ja višnje ne…cmoka draga moja,

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Cmooooka, SončeK zlati, danes se pozabil
dati baterije notri, a? Pri nas ni SončKa, ampak
ta hip je posijal, ta hipec.

Ja, le čakam vseeno, veš, da mi Štumpi pove,
kaj mi bo dal za lllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzaaaaaaaatttttttttttt!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Mariči…sonček že sveti…ja Štumpi pa ti bo sigurno napisal…kaj boš lizala…jaz najraje ledek…in njegov je dober ta sladoledek…čokoladni je zakon.cmoka obema…

Samo dve varijante imaš: v kornrtu ali po šlafu …..hehheheeh
cmoka marija

Če lahko izbiram še jaz…bom raje v kornetu, trdem, tavelikem…ko se zagrižeš vanj….mmmmmm, tako paše…in ko zaližeš še v ….sladoled, pa je že ene vrste ekstaza…cmoka;))! Si mislil, da bi raje zagrizla kam drugam…kaj…no tudi to bi…bi…bi…nekega dne……še v kakšne druge vrtste tvojih užitkov…naprimer……ja v kakšen dober frape..ne…no samo to bi pa posrkala vase do konca…!!!

kornetu in ne “kornrtu”

no a je kera padla na zastonj ponudbo?????????

hihihi

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ti pridi , ker sam ne sfolgam…….

ja kaj bo šele enajstega?! Ubožček, vse smo zeeeeeloooo zahtevne.

Imam srečo !
Imam namreč na hlačah dve zadrgi , ti si pa misli zakaj ?
cmoka

sporoči::)

New Report

Close