Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pri nas doma grmi in bliska…

Pri nas doma grmi in bliska…

Danes ne bi nič več gor pisala, če se ne bi z mojim fajn »zrausala«…. Moški….zaradi mene dejte me popljuvat zdej….sam če ste vsi taki ste vredni en k***!!! Sej v bistvu nisem mislila, da bo teh par besed, ki sem jih izrekla, v mojem možu prebudilo takega razjarjenega vola…sam… Pač…namesto, da bi si vzel nedeljo res za družinico…no….predvsem za otroka in ne zase…se gospod usede na kavč…noge na stolico…in ajmo pred TV. Jebo te sunce milo!!! Primi otroka…hajd v voziček in pelji ga na sprehod!!! Pi*da!!! Šest dni v tednu je moj…pa naj bo vsaj en dan v tednu tvoj… A je treba vsak dan po službi hodit k staršem in prit potem k svoji dužini domov zvečer…??? Saj ne rečem…vem, da ima delo doma…ampak vseeno…bi rada videla, da bi vsaj par dni na teden prišel takoj po delu domov… Se zgodi tudi, da pride…nič ne rečem…ampak je tega premalo…. In iz tega je danes ratal en kažin… pa mi je možek parkrat v fris rekel… »Hodi u ku*ac«!! Pa sem si mislila…zlati moj…bodi tiho, da se ti ne zareče:)) Ma kaj naj si mislim? Eh…bo šlo mimo…sej vem…kot že tolikokrat prej… Vendar pa čutim vseeno veliko olajšanje…ko lahko to zlijem na papir…

The best in life is free

Hodi v kaco!…..teh besed pa res ne maram ne slišat….ne brat!
Stelčka.Pač pridejo dnevi,ko smo vsi malce bolj občutljivi.Zato,ne iz tega delat tragedijo…..vrzi čez ramo….saj jutri boš pa mogoče ti imela slab dan.
Umirita konjičke…..pa bo spet družinica lepo funkcionirala….
d.

aha.Bi rekla moja malenkost,da je nekaj v luftu!
Zvečer ti njemu lepo reči ti,a tisto še drži hodi u****K..
Potem pa mu reci da bi bilo fino,če bi stvar malo obrnila.
a lahko en nasvet,da vam bo lepše;sprejmi stvar tako kot je.Čeprav je težka,se ni vredno non-stop preklat.Je pač tak človek,razpet med ženo-družino in svojimi,ki so ga naredili odvisnika, in ga ne spustijo iz svojih krempeljc.Bodi malo zvita.Itak je treba bit pr moških mal zvitalisička,drgač lahko sam poka.vem,da je težko bit en mal pregnan,a tak je life draga moja.Prej se sprijazniš,lažje je.pa ne me sprašvat zakaj vedno ženske?
Tak je ….žal:(

Ah dej!Kaj ti pa fali!? (razen mene ……;-))))))
;-)))

A se mi ponujaš?
na me že gladna deca kličejo.Prej ko sem pa pospravljala me pa noben boh ni pogrešal.
hehehe spet mi gre na smeh.dans sem jako dobre volje.:)))))))))

…..se ne ponujam!saj na konc koncev vedno pridete same.
Sem tud jaz vesel,da si dobre volje…

sej tud tle je že vse o.k….

The best in life is free

se bliža noč….in moški znate to izkoristit…he,he,he:)))))

The best in life is free

Noč……………………..hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm………;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Pa ja ti sline ne tečejo?hehhe

Danes je taki dan … ne se sekiraj … :))) Moj je tudi danes cel popoldan ležal pred TV-jem, čeprav je bilo full za naredit po hiši … … … …

… sicer pa tudi jaz nisem naredila kolpa … :))) ;))) Sej je jutri še en dan .. .:))

Pa tko ku ti je napisala limonca … Moške je treba spravit na finte … ;)))

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ne nas slačit!!!!
😉

mislim…zvezdika, bugika in ta nova-kisla limonca…grrrrrrrrr

prebiram kaj pišete…….ma pupe, kaj se pa greste……..če povzamem…vse neki načrtujete, da boste svojemu dragemu vrnile zvečer…….zanimivo…le kaj imate za ponudit, ko ste tak samozavestne…ehhehehehehh

mislim, halo….moški se trudi, da lako drži družino skupaj…ve pa jamrate…….verjetno sploh ne veste, zakaj…..kar tako iz navade, da vam ni dolgčaš….grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

mal svoje taščice ali pa mamice povprašajte…kak je bilo v njihovih časih…….pa vam bio takoj jasno ali pa ne…hihiihihihi

me pa res zanima, le kaj bi hotele…še več…..saj imate ljubečega moža, otroke, ki jih je možek naredil…heheh…pa nas na netu…hahaha….

Ja, kaj za boga milega, bi pa še želele???????

dobro jutro

aja sem pozabil, vas nakaj vprašati.

Koliko ste pa občutljive????

…kje je meja, ko vaša občutljivost postane PREobčutljiva?!!
,,kateri faktorji so usodni…….hehe

leta letijo - iščem stevardeso.....

…..”otroke, ki jih je možek naredil”:?????!!!! Ej Razo, Razo…..:)))) Za nekaj narest….sta potrebna dva….in sploh pa…če jih ne bi naredil možek….jih bi pa kdo drug…:))) Komprende šenjor?:)))) Kandidatov se ne zmanjka…he,he,he………….

Factor…..hm…………jaz prisegam na SUN BLOCK….pa konc besed:)))))

The best in life is free

Moški tega foruma delamo najlepše in najbolj smešne otroke.
Zato ragazze…kar v čakalno vrsto!Saj pridete prej ,ko slej na vrsto.
😉

Smešne otroke????:))))

A nisi rekel, da moj je smeško….??? Pa ni imel nihče od vas “prstov vmes”:)))))))))))))))))))

The best in life is free

To pa samo ti veš…;-))))

New Report

Close