Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pri nas je…..

Pri nas je…..

dej dej .. teh 10 km pa res ne more bit take razlike :))) če je vroče pri vas .. je zih tudi pri nas ane :)))

a je sploh še vroče .. hmmmmm

B.

mal je zjutri padal sneg .. pol pa … ja no .. sej veš kaj sneg potegne za sabo .. sam hudič veš .. kljub snegu je blo ful vroče .. tko da res ne vem točno kaj se je dogajalo …

:)))

B.

Hehehehe, Bruce ne mede nam.. medlo je dopoldan.. snega ,, pol metra vse ceste več ali manj zaprte.. mislim tukaj na Gorenjskem…. res poden od vremena.. No kej več, boljšo obnovo, ti bodo spisali naši prijatli in prijateljice, jest jo zdej durham dam :)))))

Jani prau… pol metra snega … za vse!!!! :))))))))))

Aha.. pa spet je skoz bolj vroče :))))))

Jani pošilja Barbari enga…. lubčka ;)))))))

čak… pr nas je vroče :))) kako je pa pri vas… boš pa ti povedala a ne 😉

Jani zdej.. gre na hladno :)))))))))))

je taka ura da že mora bit zmer bol vroče :)))

Jani .. vračam lubčka, pa fajn popoldne ti želim 🙂

B.

Brus je vesel, da vam je bilo vroče.

Hotest is better than coldness.

Končno je prenehalo to noro sneženje !
Božični večer gre h koncu, jutri je nov dan…
Vsem novoletni cmok
zajčekl

yap, Jani :)))) , je bil lep dan danes !!!!

ZTLC!!

Aha.. res.. fulll lep.. s snegom, popoldan pa tolk topel sonček.. jej jej jej :)))))

JTLC

Sem bila cel dan dobre volje :))))) hehe..
Sneg je proti večeru pobral ta močan sonček, tako, da je zdej pa pomlad.
Pa mam rožice tukaj, pa če hočeš ti eno utrgam :)))

Aha.. tud pr nas je neki pomladi ja… lahko mi daš eno rožco ja.. jest ti pa vrnem eno našo….. gorenjsko :))))

Jani ma rožic.. uh :)))) za celo Slovenijo ;)))))

A, mi boš ti tudi dal naslov ?

hehe kompanjola…men se pa smeji danes…..lep dan,čeprav bo deloven se obeta.Preživite ga lepo….*******pa ne pozabite na hladno pjačko in senčico ljubo…..na zdravje….

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Na zdravje muca !

Če se dan po jutru pozna, potem bo danes lep dan :)))))))))

Hja..recimo..jest zjutraj zmeraj tako lepo začnem..potem pa kak mandeljc vse poruši.Pa kljub temu da se opiram z vsemi štirimi..tolk časa teži..da podležem..bemti!!
Pol sem pa žalostna…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Sej vem ):
Najbolje je oglušet, oslepet, pa živet pol v svojem svetu, jebiga….

Ampak, danes, danes se muca ne da !!!

Ja sej živim po svoje..kolkor lahko..sej zato pa..RES SE NE DAM!!!

New Report

Close