Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Približna cena

Približna cena

Ker sva določila datum poroke in bo treba izbrati bend, me zanima, če ima kdo izkušnje z bendi kot so npr.: Juhu banda, Nuša Derenda, Kingston, Slapovi… in kaj v tem rangu. Zanima me če ima kdo od vas inf. o okvirnih cenah. Hvala za pomoč in lep pozdrav. Lili

Osebnih izkušenj nimam, ampak pravijo da si nad tem rangom lahko v resnici malo razočaran; predvsem kar se tiče kingstonov! Cene pa se gibljejo okoli 3.500 EUR.

Pri Derendi, razmisli, če ti je do tega da bi cel večer poslušala samo en in isti glas. Je pa res, da je zelo dobra. Ampak ponavadi jo imajo na maturantskih pa pravijo da je preveč celo noč poslušati samo njo. Se pa vse cene vrtijo tako kot je Nina rekla.

Če ti je do kvalitete, razgibanih glasov in raznovrstne glasbe, si omisli DeŽur. Mislim, da je pri njih cena od 150,000 naprej… Sicer narodno zabavne glasbe ne igrajo preveč, razen, če je to želja… Imajo pa tudi program za otroke, Country show, Abba show… Štirje vokalisti, dve dekleti in dva fanta. Igrali so tudi v tujini… Telefon pa je: 041/ 892-292 (Janez)

Avtor: mlada ()
Datum: 15-05-03 10:32

Si kaj brala na tem forumu o Export-B?

Bila sem na poroki kjer so igrali – superca!
Še dva para s tega foruma sta jih angažirala, menda tudi v.k., ki je vpogosto tu. Jih je tudi slišala v Mb in bila navdušena.

Če rabiš o njih kaj več podatkov probaj z iskalnikom .

cene se gibljejo od trenutne popularnosti benda. men je bend kontrabant (a kdo sploh pozna ta bend) rekel, da hoče 2000 EUR. sm jih vprašal, če so pijani…

New Report

Close