približne cene očala
kje se to dobi, 03.06.2025 ob 16:49
Kje se to dobi? V Ljubljani, kje malo ven iz mesta?
Ivančna pri optiki Markelj, ima pa tudi on očala po + 500€ ampak ne stekla temveč okvirje stekla so poceni, razen če ni kaj specialnega, to so moja druga, ki sem jih dobil pri njih in tudi prva so bila poceni glede na cene v Lj.
kako v praksi, 03.06.2025 ob 16:49
Kako si potem očala menjuješ? Težavo imam v službi, ker nimam očal kje imeti. Vsaj veliko časa ne. Potrebujem pa za na daleč in na blizu. Pogosto je tako, da moram vmes samo nekaj malega prebrati, pol vrstice – in potrebujem očala. Pa čez 5 min spet. Za znoret.
Z lahkoto, za branje jih itak rabim samo takrat, ko berem ali trenutno ko sem na kompu za daleč jih praktično ne rabim ampak me je prepričal, da na daleč tudi ne vidim najbolje, mimogrede trdi etui za oboja sem dobil brezplačno, pa krpo za brisanje tudi
Samo povem, 03.06.2025 ob 17:00
Z lahkoto, za branje jih itak rabim samo takrat, ko berem ali trenutno ko sem na kompu za daleč jih praktično ne rabim ampak me je prepričal, da na daleč tudi ne vidim najbolje, mimogrede trdi etui za oboja sem dobil brezplačno, pa krpo za brisanje tudi
Mene pa to menjavanje konkretno moti.
Moje delo je precej dinamično. Redko sem za računalnikom cele pol ure v kosu. Pa še takrat moram spremljati okolico.
Sploh pa, ko delam nekaj drugega, ko ne rabim za na blizu, potem rabim za 10,30 sekund prebrati in spet dalje, pa čez 5 min spet nekaj prebrati ..splih ne vem, kaj naj z očali. Brez njih ne vidim tiska, a jih nimam kam dati.
Če se pustiš odirati slovenskim optikom pa se daj. Večina optikov naroča na tej spletni strani ,https://www.eyebuydirect.com/