Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Približno koliko kalorij ima pizza?

Približno koliko kalorij ima pizza?

Torej, zanima me koliko kalorij ima približno pizza (navadna, sir, šunka..), take velikosti kot jo pač ponavadi strežejo v gostilnah?

Kaj ti bojo številke? Očitno moraš paziti na kalorije, torej pretežni del jej zdravo hrano, ki ne redi. Pizo pa si privošči enkrat na 3 tedne brez slabe vesti, brez da bi te zanimalo, kakšno število vsebuje.

No ja, z gornjim odgovorom si pa res ne moreš pomagati. Meni so enkrat rekli, da ima 100g pice okoli 300 kalorij, potem pa odvisno od velikosti. Ne vem, če povsem drži, je pa vsaj nekakšna orientacija.

Vse je odvisno o količine vsega, kar daš gor. Sicer pa ena klasika tam cca 2300 kalorij.

Odgovor na objavo uporabnika
Paneki, 10.07.2022 ob 17:37

Vse je odvisno o količine vsega, kar daš gor. Sicer pa ena klasika tam cca 2300 kalorij.

Glede na to, da se v picerijah bolj spara s sirom, ima navadna pica tam od 1200 do 1500kcal.

Cim je vec sira, kaksna slanina in ostali visoko kaloricni dodatki, ima vec kalorij, lahko tudi 4000kcal.

Odgovor na objavo uporabnika
dolgčas v nedeljo, 10.07.2022 ob 17:37

No ja, z gornjim odgovorom si pa res ne moreš pomagati. Meni so enkrat rekli, da ima 100g pice okoli 300 kalorij, potem pa odvisno od velikosti. Ne vem, če povsem drži, je pa vsaj nekakšna orientacija.

S tvojim odgovorom je rešena.

New Report

Close