Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pribor za šivanje iz Hoferja – uporaba

Pribor za šivanje iz Hoferja – uporaba

Ali je še katera v Hoferju kupila šiviljski pribor, ki ga prodajajo od včeraj dalje. Poleg velikih škarij so notri še ene manjše, pri katerih se lahko rezili stisne le, če direktno stisneš rezili. Zakaj se te škarjice uporabljajo. Kaj pa zobato kolesce? Se uporablja pri risanju krojev ali za kaj drugega. Potem sta še 2 beli sponki, za kateri tudi ne vem, kaj z njima.

mislim d aje to pribor za šivanje pri šivalenm stroju. vsekakor je zobato kolesce za rezanje gumbnic, ostalega pa ne vem ker nisem videla.

Ta pribor ne spada k šivalnemu stroju, ampak se kupi posebej. Stane malo manj, kot 5 eurov.Vsebuje škarje, bucike, igle, meter, svinčnik, naprstnik in tisto, kar sem naštela zgoraj. Ne vem, če je zobato kolesce za rezanje gumbnic, si ne predstavljam, kako bi jih prerezala z njim.

No, če je katera videla ta komplet ali če ga ima, jo lepo prosim za razlago.

Nimam sicer tega kompleta, a škarje, ki jih opisuješ, uporabljam pri paranju in za rezanje nitk pri šivanju na stroj – ko končam šiv.

Ko se jih naavadiš, so zelo uporabne.

Sem kupila ta komplet. Škarje so za kakšno paranje super, sponke so pa zato, da spneš blago (2 dela), pripneš kroj na blago ipd. A si škarje kaj sprobala? Jaz še nisem a že samo šiviljske škarje stanejo več kot 5 €.

Hvala. Škarje se na hitro sprobala in se mi za moje potrebe zdijo v redu.

Zobato kolesce je za jemanje krojev ven iz krojnih pol (recimo burda). Spodaj daš papir za kroj (jaz sem včasih uporabljala kar cajteng, drugače je en tak bolj tanek, bel), zgoraj krojno polo (Burda, ali kaj podobnega) in s kolescem voziš po obrisu kroja.Spodaj pa se na papirju pozna obris iz luknjic po katerem potem kroj obrežeš.

No, zdaj pa vem vse. Hvala punce!

Jaz sem sicer prejšnjič kupila ta komplet, vendar mi tisti nastavki, ki gredo v čolniček, ne pašejo v moj čolniček:((((((((((, tko da si jih zdaj previjam na originalne.

Ja, to je odvisno od šivalnega stroja. Jaz sem jih takoj preizkusila in pašejo. Imam pa Toyotin šivalni stroj.

New Report

Close