Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka priča sestra kolegica

priča sestra kolegica

Mogoče mi tukaj lahko pomagate. Imam veliko dilemo in sicer ne vem, ali naj za pričo vzamem sestro ali res dobro prijateljico. S sestro se sicer razumem, samo si nisva tako blizu. Doma kar malo pritiskajo, naj bo priča sestra, jaz pa ne vem. Ne zaupam ji toliko. Morda pa je vseeno to dobra priložnost, da se zbližava. Ker si pa želim bolj toplih odnosov. Tudi ko bova čez čas imeli otroke, bi rada, da se bratrančki družijo in razumejo. In razmišljam, da bi to lahko bil korak v pravo smer.

Kolegica je pa res super dobra, sva si dobri že od začetka srednje šole, sva marsikaj dali čez. Ampak imava vsaka svoje življenje, ona ima majhnega otroka in ne vem, če ima toliko časa, da se bo še intenzivno z mojo poroko ukvarjala. In tudi za botrico otroku je ona svojo sestrično izbrala, ne mene, pa sem tudi verna.

Ne vem. Na pomoč, odločiti se moram v kratkem!

Sestro izberi, sicer ti bo zamerila in bodo odnosi že bolj hladni, kolegica pa bo povsem razumela, da ima sestra pred njo prednost.

jaz tudi za sestro glasujem 🙂

Jaz ti bom rekel samo, da poslušaj svoje srce, ne pa sorodnikov.

Sam žal nisem mogel imeti željene priče, ker ni poslovno sposobna.

Drugače pa ne vem, kaj ima zaupanje kaj dosti tukaj. Razen če se bojiš da je na dan poroke sploh ne bo?
Sestra ali kolegica lahko pri poroki pomagata tolikor kolikor želita, ne glede na to katera je priča.
Razlika je samo v tem, kdo se podpiše poleg tebe v listino.

Jaz sem za pričo pri civilni poroki izbrala zelo dobro prijateljico, na cerkveni bo pa priča sestra. Koza cela in volk sit 😀

regratka, to mi je pa dobra ideja. Super! Bom malo potipala kako je katera za to možnost. Če ima pa še kdo kakšno idejo pa le na plan. Hvala vsem!

Jaz sem pa firbčna in bom samo MIHAc vprašala, zakaj ni šlo z izbrano pričo. Kako ni poslovno sposobna? Ali je še mladoletna ali kako?

Jaz pa mislim, da bi morala izbrati prijateljico, ker ti je bližja.

Stric je celo starejši kot jaz. Odvzeta mu je bila poslovna sposobnost, ker je umsko zaostal.

Škoda, da se nisem spomnil naredit tako, kot je regratka predlagala. Cerkev manj komplicira, saj je stric brez težav bil kasneje krstna priča.

MihaC, hvala. Moja radovednost je zdaj potešena. 😉

Se mi zdi pa zelo zelo lepo, da si se na strica potem za botra spomnil. Lepa gesta, ki verjetno njemu pomeni vsaj toliko če ne več kot vam.

Vzemi obe, jaz sem bila pred podobno dilemo in sm potem imela kar obe prijateljici za priči, bilo je super!!

New Report

Close