Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pričakujem deklico – ime

Pričakujem deklico – ime

Kaj pa Sinja? Lepo, staroslovansko ime s pomenom. Redko ime.

Inja ali Iris…sta všečni …Lara je tako zlajnano- mogoče -Klara…tudi Monika je okej… ali Lili…klasično, povsod po svetu izgovorljivo …

Gleda se pa ime -kako zveni v kombinaciji s priimkom in tako dalje , o imenih smo pa tukaj skoraj vsakodnevno že razpravljali, ravno zadnjič od tiste- Ether pa Elmire ali nekaj tacga…

Nikita

Pedra

1.Lara/Pika/Ronja

2.Polona/Živa

3.Inja

4.Iris

METKA

Ps:Obožujem imena Astrid Lindgren.

Pika in Piki sta res imeli za živalce. Kaj pa Pia ?

Meni iz seznama ni nobeno ime lepo. Svoji hcerki pa bi dala ime Valentina ali Nina.

Odgovor na objavo uporabnika
Lunai, 26.12.2024 ob 08:19

Sicer nisem še povedala za spol partnerju, ker pravi, da si želi presenečenje, jaz pa sem enostavno morala vprašati.

Ze od začetka sva dogovorjena, da iz seznama imen on izbere za fantka, jaz za punčko.

Torej izbirala bom jaz. Jupi.

Inja

Lara

Iris

Polona

Živa

Pika

Ronja

In mene mika Pika.  Tega imena on sploh ni hotel dati na seznam, ker naj bi to bilo ime za mačko.

Pika je bila naša psica. Zdaj je že par let pokojna.

Pika je bila moja sošolka na faksu Super punca. Je bilo pa tudi meni na začetku čudno ker nisem bila navajena takih imen. Pri nas doma je bila Pika mačka 😉

Meni je pa iz izbira najbolj všeč Živa, kar bi bilo v mojem primeru, če bi se nama rodila punčka. Lepo slovansko ime, za razliko od novodobnih spakedrank.

Jelka, Urška. Eva mi je bilo všeč, od letos mi ni več.

Tudi jaz glasujem za Ether, da ne bo tista prva sama samcata v naši deželi

Pika sicer ni grdo ime, postane pa hitro smešno, če ima nosilka tega imena kako kilo preveč. Tako da ga raje črtaj. Saj imaš še cel seznam drugih, ki so prav lepa.

V Sloveniji je 836 zensk z imenom Pika.

Pika je bila naša psica. Zdaj je že par let pokojna.

Naša pa Brina. Mačka pa Peter in Korl.

New Report

Close