Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Pridobite 10 žetonov za prijavo

Pridobite 10 žetonov za prijavo

Jaz sem se danes prijavil. 10 žetov STC prejme vsak, ki se prijavi in 10 jih prejme tisti prek katerga referrala je prijava. Žetoni so takoj po potrditvi vidni v denarnici – pogled kar preko njihovega linka. Prijava je zelo enostavna. Koliko sem na hitro pregledal beli list mislim, da je projekt zanimiv. Najmanjši nakup je 0.001 ETH. Nad 3 ETH je bonus 20 % . Imetniki žetonov bodo še prejemali 15 % provizije, ki ga bo ustvrila platforma, če bodo imeli žetone shranjene v denarnici. Gospod Tomc vi boste verjetno analizirali, pa bi želel vaše mnenje. Vsi,ki vas zanima
se lahko prijavite preko mojega referrala. Tako dobimo vsak po 10 žetonov, tudi,če ne sodelujemo pri nakupu.
https://dimensions.network/airdrop?r=072411229

Jaz nimam nekega mnenja o teh azijskih kripto projektih. Obstajajo skupine na Telegramu, ki vsakih par minut objavijo kakšen airdrop za brezplačne Žetone. Če jim kaj pošljemo je verjetnost, da izgubimo. Podobno kot loterija.

Moje mnenje je, da je menjalnic že sedaj preveč (več mot 500) in jih bo ogronmo propadlo. Vsak dan nastane kakšna nova. Samo v SLO vem, da so trenutno v nastajanju tri nove.

Treba je biti previden komu zaupamo svoje podatke in predvsem katere podatke. S klikanjem na neznano, samo na dobri poti, da dobimo viruse. V azijskih državah je marsikaj tudi prepovdano. Ponavadi se ne da kakovostno raziskat, ker niti google ne ve veliko o tem. Jaz se raje izogibam.

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

New Report

Close