Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pridobitev 6. stopnje izobrazbe

Pridobitev 6. stopnje izobrazbe

Pozdravljeni!

Ima kdo kakšen nasvet kje in kako čimhitreje pridobiti 6. stopnjo izobrazbe? ( se pravi, visokošolsko izobraževanje, visokošolsko strokovno izobraževanje etc…)

Hvala za info!

Lahko tudi na luminozite@gmail.com

Tako se je reklo po starem sistemu izobraževanja, to so bile višje šole, jaz sem jo naredila na Gea College pred nekaj leti, pa je vseeno trajalo 2 leti.
Danes je sistem malo drugačen in mislim, da se ne uporablja več 6.stopnja, vendar nisem seznanjena s podrobnostmi.

sprašujem za očeta, ki bi želel pridobiti licenco za nepremičninskega agenta, vendar ima zgolj 5. stopnjo. ali mogoče obstaja še kakšna druga rešitev za opravljanje tega poklica?

lp

visokošolsko izobraževanje z 6. stopnjo nima nič, višje šolsko pa ja ja. ampak na hitro prit do izobrazbe, brez zamere nima smisla in katera koli stopnja zahteva trdo delo in čas.

Če je ta star pameten, bo mastno plačal, pa bo koj mel diplomo v đepu. Nek pita malo.

pipikoko povej kaj več; lahko tudi na mejl iz prvega posta.

gre se enostavno zato, da je 6. stopnja predpogoj za pridobitev licence za nepremičninskega agenta; sama izobrazba ni tukaj v ospredju.

lp

6. stopnja izobrazbe ne obstaja več

obstaja pa 6/1 nivo – višješolska izobrazba (programi trajajo 2 četi + diploma)
6/2 nivo ali 1. bolonjska – visokošolska oz. univerzitetna izobrazba (3 leta + diploma) oz. (4 leta + diploma)
7 nivo ali 2. bolonjska – magisterij

Kako najhitreje? Tako, da se še tos vpišeš in začneš študirat. Tako bo najhitreje.

pizda vam materna, tako kot ti, razmišlja tudi večina.
en kurc vam je do znanja, zato pač je tako kot je, toliko kao izobraženih z nič ali malo znanja.

balkan pač.

Pogoj za nepremičninskega posrednika je višješolska izobrazba. Nekateri programi za pridobitev izobrazbe Ekonomist imajo tudi smer “nepremičnine”.

En od ponudnikov izobraževanja, če ste iz Lj:
http://www.muchvs.si/index.php?option=com_content&task=view&id=111&Itemid=85

ja no ja, pol pa naj gre k kaki zasebni šolo, kaj vem kaj mate v vašem kraju, npr. Doba, Academija,… oni izobražujejo to stopnjo, ma ne bo pa šlo v enem letu, na to s epa naj pripravi, vedno traja določen sklop določen čas.

… mogoče še kakšen predlog?

lp

žal z nižjo stopnjo izobrazbe učim magistre na mojem delovnem mestu. Boljše plače ne dobim zaradi moje stopnje.

mogoče kdo potrebuje znanje (tudi jaz, ampak ne kar ga študij ponuja), jaz pa potrebujem stopnjo

žal problematika šoljskega sistema, licenc, državnih služb, registra poklicev itd., ne pa posameznika ki želi stopnjo(in v tem primeru ne znanja)

samo ne se jezit 🙂

New Report

Close