Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Pridobivanje kripto kovancev na telefonu, Kriptovaluta Pi

Pridobivanje kripto kovancev na telefonu, Kriptovaluta Pi

PI kriptovaluta se vbistvu kalkulira na oblaku. Potrebno je le potrditi vsakih 24h da se proces nadaljuje.
Pi kriptovaluta je še v razvoju. Razvija pa jo ekipa iz Stanford univerze (torej gre za resen projekt! ). PI valuta bo dobila konec leta 2021 vrednost, ko bo projekt končan in bo prišla valuta v menjalnice in kasneje na borzo. Če se zadeva konkretno prime bo imela čez nekaj let tudi konkretno ceno saj gre po stopinjah Bitcoina.

Stane nič tako da se splača poskusiti.
Pri PI Networku je zadeva nekoliko drugačna. Aplikacija porabi komajda kaj baterije, procesorja pa ne obremenjuje. Na prvi pogled gre za sistem mrežnega marketinga “Vpiši se pod mene in povabi čimveč prijateljev”. K sreči pa je osnovna naloga in ideja treh strokovnjakov na kripto področju precej drugačna.
Ustanovitelji v prvi vrsti stremijo k varnosti (ne želijo, da bi kovance rudarili računalniški programi) zato se pri tem zanašajo na svoje uporabnike. Da jih želijo čim več povabiti medse pa tako ali tako ne čudi, saj kriptovalute zaživijo prav zaradi množice, ki jo uporablja. In, ko je množica dovolj velika, je ne more več spregledati niti kripto borza. Takrat pa se zabava šele prične!
Potrebno je potrditi, da smo resnična oseba in ne kak računalniški program. To storimo s pomočjo pridobljene varnostne kode, ki jo prejmemo kot SMS, svoje prijatelje pa dodamo v svoj varnostni krog in na ta način prispevamo k večji varnosti same mreže. Ker smo tako dobri, nas PI Network nagradi z višjo stopnjo pridobivanja kovancev, na kar vpliva še nekaj drugih reči. Enkrat na dan je potrebno klikniti na ikono na desni strani zaslona in s tem potrditi, da smo resnične osebe in ne računalniški bot. Trenutno je preko miljon PI uporabnikov.

Kako se registriram?

Ker vas mora v mrežo nekdo povabiti, je na vseh povezavah v tem članku dodan tudi moj nickname TECKOW katerega vpišete, ko je to zahtevano in že lahko pričnete s služenjem PI kriptovalute.

https://minepi.com/teckow

SREČNO

Hahaha…me zanima koliko naivcev bo kliknilo na ta nateg…

Zakaj pa bi bil nateg? Saj nič ne izgubiš! Imaš pa šanso, da nekoč bo nekaj iz tega.
Tudi za ostale kriptovalute so govorili in govorijo enako kot vi…

Torej res je najbolje okopavati tisto njivo in saditi krompir, saj kaj drugega novega ne obstaja ali pa vas je strah novitet…

L.p.

No, morda ni nateg, ampak v zameno za PI moraš dati svoje podatke na razpolago – če ti je to okej, potem go for it.

Drugače pa, stari moj, glede na to, da sem v kriptu od 2014 – predvidevam, da dlje kot ti, se ne ukvarjam s takimi valutami, ki so nepomembne v blockchainu.

A ni lažje kupiti ETH, ki je močno podcenjem in skoraj siguruno naredit 3x do konca tega leta?

Zaenkrat PI aplikaciji ne daš podatkov. Bo pa potrebna KYC kot je povsot ,če želiš kripto dati v fiat… in za to so posebni protokoli in ne kar nekaj da bi šlo za posredovanej OS naprej itd… PI network ni nepomemben v blockchainu gre zgolj za novejši blockchain in drugačen.
NImajo vsi nekaj €€€ na banki ali v nogavici da bodo vložili v nekaj kar zelo niha in lahko veliko izgubijo kakor tudi veliko dobijo…
Zato pa za rudarjenje na telefonu ni potrebno nobenega vložka. Prav tako zaenkrat ne daš nobenih os. Podatkov ti ne obremenjuje telefona itd… Torej nič ni za izgubiti in zakaj nebi nekaj probal kar morda en dan zaživi in se kasneje morda tudi oreng prime in gre cena krepko gor.
Glede na to da ste v kripto že zelo dolgo bi pa lahko vedeli koliko kovancev in protokolov se je ustvarilo od takrat in kar nekaj od teh so šli nekaj tisočkrat gor…

l.p.

New Report

Close