Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PRIHAJA!!!!!!!

PRIHAJA!!!!!!!

Njegovo veličanstvo!!!!!!!!!!!

1.SEPTEMBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In mir in spokojnost se bosta spet vrnila v našo hišo(pa še v katero drugo najbrž).
;-)))))))))))))

Ocitno imas res mir..ker se ninas…sam hitro ustannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..cak te zdele zbudim;))..ne bos imel mir pa pika..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Hehe…bi moral biti žalosten, da otrokov ne bo doma, ne da se veseliš ;)))

uffffff…ja mejdun, koga pa potem pokonci spravlja????hihi

ajde sprevžko, tudi te žicata dve pupe, ki sta vredne greha-….ti pa tak…

sofort auffffffffffffffffffffffffff

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

Z užitkom sem se tist cajt obrnil na drugo stran in pomisli,kako lepo je bit SAM v hiši!
😉

Ko boš imela svoje……potem še enkrat repliciraj na ta post!
Čau Poletka!Se ti kaj sexa?
😉

Še to:
Zdaj je počasi čas,da se pospravi bojno opremo,maskirne obleke,orožje in ostale krotilne pripomočke….ko sta ta mala šla v šolo.
sam šit,ko je pa treba denarnico odpret..:-(
Že vidim,kako bo ponosno prinesel domov vse tiste položnice za ta in oni prdec….pa vso tisto poplavo ponudb za raznorazne revije,ki jih potem bere naša centralna kurjava…..pa zavarovalniške poslinjevalce…..pa vse ostalo sranje,ki je namenjeno za nižanju standarda družine!
In ko bomo ta malemu vso to stvar porihtali…..bo čez kak mesec pa starejša nekako priguncala nekaj podobnega,sam da njej se hvala bogu te stvari že jebejo!
🙁

svojih še en lep lep čas ne!

Če ti povem po resnici…nič se mi ne sexa :((((
Poletka je umrla na tem področju…vse mrtvo, nobene želje, nobenega interesa :(((((((((

Ej čaki malo!Se vidi,da te ni bilo poleti nič tukaj!
Boš videla,kako ti zakurimo spodnjo etažo,sam prepusti se malo toku foruma!
Taka lepa deklina….pa da ji to umre?Neverjetno!
Malo nežnosti rabiš…da bi potem enega divjega udarila!
Oj Poletčica……a veš,da si lepa?!
🙂

hehe…ko sem izginila tukaj, sem izginila iz vsega :))) Ja, vidiš kak to pride…da vse umre :(((( Prej pa taka divjost pa želje, potem pa naekrat črta in mir :((((
Ne Sp. ne vem :(((

Ej Poletka!
Pa ne mi tega no!saj sem ti že povedal,da si izredno atraktivna ženska…..pa izkoristi to,bemti!
Z uvod lahko z mano! ;-))))
Glavo pokonci!In poglej me s tistim lepim obrazom v oči……….

opa…zdaj sem pa spet cela rdeča v faco, saj me kaj hitro “polije”
kako to misliš, naj izkoristim? Da je treba uživat, sexat? 😉

Točno tako!!!!!!!!
In vsako minuto,ki jo zamudiš ob tem….boš eno uro starejša!!!!!
😉

New Report

Close