Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prihodnost je MGTOW

Prihodnost je MGTOW

Kot kaže se jo poslužuje vedno več moških😀

ne, žensko je treba obravnavati kot moškega. Jaz vzamem tabletko pa naj dela in akrobira, medtem ko jaz gledam poročila. Nagon je vseeno treba dat iz sebe.

Kaj je to mgtow?

Men Going Their Own Way.

Nič posebnega to ni.

To je gejevsko gibanje. Nočejo žensk, hočejo moške.

Na monu jih je kar nekaj. Nič posebnega, geji pač.

Odgovor na objavo uporabnika
anonimno5768, 11.03.2025 ob 08:54

Kot kaže se jo poslužuje vedno več moških😀

Zanimivo. Kaj pa je cilj tega, da gredo po svoje? 🤔

Ja, cilj je, da se moški med sabo poseksajo. Seks brez žensk.

Ehjaja, 11.03.2025 ob 09:16

Ja, cilj je, da se moški med sabo poseksajo. Seks brez žensk.

Praviš, da je cilj moških, ki gredo po svoje, več spolnega užitka, ki ga bodo našli v spolnem občevanju med seboj? 🤔

Seveda. Dnevno izlivajo greznico po ženskah. Neizmerno sovražijo ženske. Hočejo pa seks in zato gredo moški po svoje.

Poleg sovraštva do žensk imajo še en razpoznavni znak. Pišejo, da nosijo oprijete majčke, recimo Jahman. Hetero moški nosi majice, majčke pa tile, ki gredo po svoje.

Ehjaja, 11.03.2025 ob 09:25

Seveda. Dnevno izlivajo greznico po ženskah. Neizmerno sovražijo ženske. Hočejo pa seks in zato gredo moški po svoje.

Poleg sovraštva do žensk imajo še en razpoznavni znak. Pišejo, da nosijo oprijete majčke, recimo Jahman. Hetero moški nosi majice, majčke pa tile, ki gredo po svoje.

Tebe mora pa zelo bolet, ker te nihče ne povoha 😀 Ker to namreč GTOW pomeni. Da moški  noče imet nič s teboj in tebi enakimi.. Pa se lahko tolažiš s toplovodarstvom kolikor hočeš.

Bo več žensk ostalo za nas ostale moške.

Vi kar idite po svoje. Manjša konkurenca za ostale moške.

Praviš, da sovražijo ženske? Kako pa se konkretno kaže to sovraštvo? 🤔

Desi, beri njihove neskončne lajne na monu.

Spet imajo nedonošenčki zbor. A je zmanjkalo denarja za pocestnice pa vas bolijo polna jajca?

Mene ne  bi motili, če ne bi bili tako kontradiktorni.

Ne rabijo žensk, ne marajo žensk, nočejo žensk, oni bodo sami,  blablabla…

…. a istočasno se NOČ IN DAN ukvarjajo SAMO z ženskami  in nekem histeričnem bojevanju proti ženskam.

Pustite nas na miru, pejte svojo pot, pa srečno.

Ehjaja, 11.03.2025 ob 09:38

Desi, beri njihove neskončne lajne na monu.

Če prav razumem, ti nisi v stanju konkretizirati, kaj točno naj bi bila sovražnost, o kateri pišeš? 🤔

Jao, samo pojdite. Nihče vas ne zadržuje. Sploh ženske bomo vesele, če boste res odšli.

daisycutter, 11.03.2025 ob 09:50

Mene ne  bi motili, če ne bi bili tako kontradiktorni.

Ne rabijo žensk, ne marajo žensk, nočejo žensk, oni bodo sami,  blablabla…

…. a istočasno se NOČ IN DAN ukvarjajo SAMO z ženskami  in nekem histeričnem bojevanju proti ženskam.

Pustite nas na miru, pejte svojo pot, pa srečno.

Tebe stara in odvratno nora ziher vsi pustijo pri miru. Se ne rabim sekirat.

Če sodimo po tem forumu ne. Ker MGTOW pač ni javkanje in bevskanje čez ženske po internetu in tuljenje kako se morajo spremenit da jih boste hoteli in grozit da če se ne bodo bo civilizacija propadla 😀

Dokler nonstop o ženskah razmišljaš, katere so ti všeč, katere ne, katere bi ti bile če bi bla bla bla….plačuješ kurbe ker ne zmoreš brez žensk…..javkaš o njih…..si ravno toliko MGTOW kot je zajec volk 😀

ne mončki, 11.03.2025 ob 10:13

Če sodimo po tem forumu ne. Ker MGTOW pač ni javkanje in bevskanje čez ženske po internetu in tuljenje kako se morajo spremenit da jih boste hoteli in grozit da če se ne bodo bo civilizacija propadla 😀

Dokler nonstop o ženskah razmišljaš, katere so ti všeč, katere ne, katere bi ti bile če bi bla bla bla….plačuješ kurbe ker ne zmoreš brez žensk…..javkaš o njih…..si ravno toliko MGTOW kot je zajec volk 😀

To ni MGTOW, ampak so biseksualci. Bi, pa nimajo s  kom. Velja za oba spola.

Anonimno 6649, 11.03.2025 ob 10:00

Tebe stara in odvratno nora ziher vsi pustijo pri miru. Se ne rabim sekirat.

No evo tlele krasen primerek. Ne mara me, grozna sem mu, ampak me s peno na ustih zasleduje po monu noč in dan in če le more vsak dan spusti kakšno “nežno”…ali dve, ali tri.

Si ne more pomagat, tegale po mojem niti prisilni jopič ne bi ustavil…

👍

Prvič slišim za MGTOW

daisycutter, 11.03.2025 ob 12:56

No evo tlele krasen primerek. Ne mara me, grozna sem mu, ampak me s peno na ustih zasleduje po monu noč in dan in če le more vsak dan spusti kakšno “nežno”…ali dve, ali tri.

Si ne more pomagat, tegale po mojem niti prisilni jopič ne bi ustavil…

Jah če si pa tko hoch, no. Če bi bla navadna kosilnica, ne bi 😀

Ne vem no, to ste bolj ve neumne pa motene, ker mislite, da se “ukvarjamo” z vami. Jaz samo ne prenesem, da me kdo blati na forumu, ne glede na spol. Ce pa kdaj tukaj gor sodelujem je pa iz cistega dolgcasa. Svoboda govora pa to.

Bo več

Ja ti kar. Javi mi cez par let, ko bo locitev, prokleti simp.

New Report

Close