Prihodnost v letu 2020 ?
Leto 2020 :
V Sloveniji je že okoli 10000 afriških beguncev dodeljenih po kvotah EU in še množica ilegalnih, ki so prišli preko južne meje.
Porast kriminala ( ropi, kraje, prostitucija, umori, posilstva ) je izjemen glede na leto 2015 .
Med obojim je direkna logična povezava.
Referndum proti vsiljenim imigrantskim kvotam je bil zavrnjen.
Policija in sodstvo ne delujeta dovolj za zaščito pred nasiljem.
Ljudje množično jemljejo pravico do zaščite v svoje roke .
Delo, dne 1.junij 2020
“Ustavno sodišče je zaradi objektivne situacije razveljavilo paket med seboj podobnih si sodb, ki se nanašajo na fizične obračune med imigranti in domačim prebivalstvom; med drugim tudi obsodbo Janeza Novaka, ki je bil obsojen na 10 let zapora, ker je truplo Somalijca, ki ga je zalotil pri vlomu v njegovo hišo, po obračunu v samoobrambi, spavil navzdol po Savi . Bil je oproščen. “
Delo, dne 2. junij 2020
” Afričan posilil hči vidnega predstavnika slovenskega Amnesty internationala – se bo morda šele sedaj v slovenski politiki kaj premaknilo v smeri reševanja pereče in vedno bolj neobvladljive situacije z begunci ? “
Delo, dne 3. junij 2020
“Največja družina v Sloveniji šteje 12 otrok. Oče Jusuf Bin Ali Sabah iz Eritreje je sicer brezposelen …”
-;))))))))}))))))
To smo mi.
Navkljub porastu kriminalnih dejanj in najtežjih zločinov policija meni, da je Slovenija še vedno sorazmerno varna država in ni razlogov za skrb.
Nekaj brejndemidžev tukaj bi itak reklo:
bodo stare MONe vsaj vesele, da kdaj še kakšnega fašejo. Zbirat itak ne morejo več.
🙂
no ja … tudi naši predniki so s ku.rci “orali”, da smo se razmnožili in prejšnje iztrebili ☺
Hohoho… Dobra.
Končno spet ena dobra ideja
Finnish politician suggests sterilizing African immigrants ‘to avoid total collapse’ in Helsinki
http://rt.com/news/262757-finnish-politician-sterilising-immigrants/
To bi jaz kar združil da se sterilizirajo pol pa pošlejo nazaj, da se doli več ne bodo plodili!
Forum je zaprt za komentiranje.