Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka prijatelica vara moža. bi to povedali njemu

prijatelica vara moža. bi to povedali njemu

moja prijateljica vara svojega moža, bi to povedali njemu?

Ma ne, ker se ne vtikam v tuja življenja.
Na koncu bi bila vse jaz kriva.

Ne

Ne

In čigava prijateljica si ti? Njena ali njegova?
Prijatelji niso izdajalci!

NE.

Ne. Je moja bivša prijateljica varala svojega moža in nisem nič povedala,čeprav mi je to nizkotno in sma tudi sedaj zato bivši prijateljici. Že zato je bilo grdo,ker je bila ta bivša prijateljica bolna nekaj časa ,njen mož ji je pa stregel od spredaj in zadaj,ona mu pa natika rogove.

Na koncu je res njuna stvar,kakorkoli je to nespremenljivo. Sem bila že enkrat v podobni situaciji,ko je mojega bratranca varala njegova takratna partnerka in sem mu povedala, ampak je bratranec potem mene jezno gledal. Od tistega časa se ne vtikam v zveze.

Da. Anonimno.
Nakažeš mu kje/kdaj naj preveri, na kaj naj bo pozoren, da jo dobi.
Recimo, jaz za eno vem, da si je z ljubimcem pisala na Whatsappu, sem njenemu možu anonimno sporočila na FB vse opazke, ker je ona to veselo v službi vsem javno razlagala, kako ljubimka okoli. Naj jo nekaj časa opazuje, bo hitro vedel pri čem je.

Od take osebe se takoj distanciram. Kdor vara partnerja verjetno laže tudi meni.

Če bi bila rada z njim, ja.
Če bi bila rada prijateljica, ne.

A zato ob vseh pokvarjenostih najraje stran gledamo ?

Ne. Bi pa njej rekla, da naj razmisli, ker je varanje grdo. Naj bo z možem ali pa naj se loči in bo z ljubimcem.

Tocno tako. Tudi jaz sem taksnega mnenja. Mislim pa, da meni prijateljica sploh ne bi upala povedat, da vara, ker bi ji ze ob prijateljevanju dala vedet, da takih ljudi ne prenesem.

Tistega, ki bi vedel in mi kaj takega zatajil, mi ne more biti prijatelj/sorodnik/nič pozitivnega, ker nosi tudi del krivde. Seveda povej, lahko anonimno! Kako bi pa tebi bilo, da te partner/-ka vara, vsi vedo, ti pa ne?

Če mi tolko zaupa, da mi nekaj takega prizna, valda ne bom nesla njenemu naprej. Saj je ona moja prijateljica, ne on. O moralni neoporecnosti ne bi, ker itak ste tukaj gor sami taki, neoporecni, ki bi za malo dogajanja okol drugih se duso prodali.

Tudi ti bi, samo si predebelo, edino viharno zmešano ti je ostalo.
🙂😂

Tudi ti bi, samo si predebelo, edino viharno zmešano ti je ostalo.
🙂😂
[/quote]
Kaj se hočeš zdaj pokazat, da na suho skačeš po tujih?
Moje kilce pa kar men pust, ne vem zakaj se tolko vsi z njimi obremenjujete, spadajo k mojmu karakterju in so tolk moje, da jih ne dam, tud če jih češ, ne.

Njemu ne bi povedala, se bi pa nehala z njo družiti – isti ptiči skup letajo.

Ker, če si tako moralna, da se ti zdi prav, da bi to morala povedati njenemu možu, bodi moralna tudi tako, da se prenehaj družiti s tako osebo. Onadva pa naj se zmenita med sabo. Mogoče tudi on vara njo.

Kaj se hočeš zdaj pokazat, da na suho skačeš po tujih?
Moje kilce pa kar men pust, ne vem zakaj se tolko vsi z njimi obremenjujete, spadajo k mojmu karakterju in so tolk moje, da jih ne dam, tud če jih češ, ne.
[/quote]

Enkrat si v nekem kvizu nastopala, si povedala (če se prav spomnim). In jaz sem te zgrešila. Grrrrrrr . In zdaj ne vem nič o tvojih kilcah. 🙂

Jebote, kdo rabi sovražnike ob takih prijateljih???

Zanima me, ali ima od vas vseh, ki ste tako moralno neoporečni, da se ne bi niti družili s tako prijateljico, ki vara moža, kdo sploh pravo prijateljico??? Npr. tako super, res dobro, že iz osnovnošolskih let???

Ker jaz jo imam. Lahko ji zaupam vse, ona pa meni tudi. V 30-ih letih, kar se poznava, me ni niti 1x izdala ali razočarala, mi je pa velikokrat pomagala, me tolažila ob mojih izgubah, mi stala ob strani… Obe sva poročeni, pa gotovo obstaja kakšna stvar, ki je njen mož ne pozna in ne ve, jaz pa. In tudi obratno je tako. In zdaj naj bi, če bi mi oba zaupala, da ima afero z nekim drugim, jaz to letela povedat njenemu možu??? A vi veste, kaj prijateljica je? Taka izdajalka skrivnosti gotovo ne!

Seveda bi ji povedala svoje mnenje, saj sva vedno odkriti druga z drugo, nikakor pa se ne bi nehala družiti z njo in ne bi je nehala imeti rada. Do mene je ona še vedno isti človek, tudi, če svojemu možu morda laže oz. prikriva resnico. Gotovo bi ji svetovala tako kot bi se meni zdelo prav, ne bi pa je obsojala, še manj komurkoli izdala.

Zdaj pa dejansko ne vem, a imam res veliko srečo, da imam v življenju tako zelo dobro prijateljico ali pa vas večina žensk tu gor pojma nima, kaj prijateljstvo sploh je.

Zanima me, ali ima od vas vseh, ki ste tako moralno neoporečni, da se ne bi niti družili s tako prijateljico, ki vara moža, kdo sploh pravo prijateljico??? Npr. tako super, res dobro, že iz osnovnošolskih let???

Ker jaz jo imam. Lahko ji zaupam vse, ona pa meni tudi. V 30-ih letih, kar se poznava, me ni niti 1x izdala ali razočarala, mi je pa velikokrat pomagala, me tolažila ob mojih izgubah, mi stala ob strani… Obe sva poročeni, pa gotovo obstaja kakšna stvar, ki je njen mož ne pozna in ne ve, jaz pa. In tudi obratno je tako. In zdaj naj bi, če bi mi oba zaupala, da ima afero z nekim drugim, jaz to letela povedat njenemu možu??? A vi veste, kaj prijateljica je? Taka izdajalka skrivnosti gotovo ne!

Seveda bi ji povedala svoje mnenje, saj sva vedno odkriti druga z drugo, nikakor pa se ne bi nehala družiti z njo in ne bi je nehala imeti rada. Do mene je ona še vedno isti človek, tudi, če svojemu možu morda laže oz. prikriva resnico. Gotovo bi ji svetovala tako kot bi se meni zdelo prav, ne bi pa je obsojala, še manj komurkoli izdala.

Zdaj pa dejansko ne vem, a imam res veliko srečo, da imam v življenju tako zelo dobro prijateljico ali pa vas večina žensk tu gor pojma nima, kaj prijateljstvo sploh je.
[/quote]
Vidiš, ti si velik lepš od mene napisala to kar jaz mislim. In cist v vsem se strinjam s tabo. To je zame prijateljica. Taka oseba, ki ji ne bo zal, da mi zaupa tudi kako necednost, pa naj se jaz strinjam z njo ali ne. Ki je pripravljena tudi slisat mojo kritiko. Enako velja tudi kontra. Zgleda, da nas je malo takih al pa so skriti in na glas pac ne priznajo. Za tiste katerih vse skrivnosti poznajo partnerji,ki so jim tudi najboljsi prijatelji, pa vso srečo, naj se jim nikoli ne zalomi, ker takrat bo pa hudicevo hudo.

Med varanjem in kakšno stvarjo, ki je ne pozna, je pa velika razlika.
Prijateljica, ki vara, je pa lažnivka in p.r.asica.

Vidiš, ti si velik lepš od mene napisala to kar jaz mislim. In cist v vsem se strinjam s tabo. To je zame prijateljica. Taka oseba, ki ji ne bo zal, da mi zaupa tudi kako necednost, pa naj se jaz strinjam z njo ali ne. Ki je pripravljena tudi slisat mojo kritiko. Enako velja tudi kontra. Zgleda, da nas je malo takih al pa so skriti in na glas pac ne priznajo. Za tiste katerih vse skrivnosti poznajo partnerji,ki so jim tudi najboljsi prijatelji, pa vso srečo, naj se jim nikoli ne zalomi, ker takrat bo pa hudicevo hudo.
[/quote]

Res je. Polno žensk je, ki pravzaprav pravih in resničnih prijateljic nimajo. Ki niti ne vedo, kaj pravo prijateljstvo med ženskama je. Z marsikatero kolegico, sodelavko, sosedo ali znanko grem lahko na kofe, na sprehod in čvekam o vremenu, o službi, otrokih ali o politiki, le pravi prijateljici pa bom zaupala, kaj me teži, skrite težave, želje, probleme v zakonu…
In moj mož je moj mož. Je moj partner, moja ljubezen, vsekakor je tudi moj prijatelj in ne le mož ter ljubimec, nikakor pa ni moja najboljša prijateljica (ker jo imam že od otroških let).

[/quote]

Ona razmišlja o tem, da bi njenemu možu rekla, da ga vara, po drugi strani pa pričakuje, da bi bila še vedno njena prijateljica. Draga moja, to je možno samo v mehiških nadaljevankah. Varanje je povezano z laganjem, lažnive prijateljice jaz ne bi imela. Ti jo imaš pa lahko, če imaš nizke kriterije.

New Report

Close