Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka prijatelica vara moža. bi to povedali njemu

prijatelica vara moža. bi to povedali njemu

A prijateljičinega moža poznaš oz. se pari/družine družite med seboj? V takem primeru jaz ne vem, kako bi njemu mirno gledala v obraz ob znanem dejstvu, da ga vara, jaz pa molčim. Prijateljica gor, dol. Kaj pa prevarani? Če bi šlo za enkratni sex, ok. Da pa to redno počne, pa jaz ne bi imela srca tega zamolčati njenemu partnerju, pa čeprav na račun prijateljstva. Ne bi mogla, res ne. Sploh, če je dobričina in dober ta človek, ker mi je to nekaj najbolj nagnusnega v razmerju. Jaz bi to smatrala za izdajo vseh oseb, ki so vedeli in mi niso povedali.

Do mene ne.

Ali enačiš odnos dveh prijateljic in odnos moža in žene?
Če bi prijateljica prevarala moža in meni to zaupala, to ne pomeni, da je izdala in prevarala mene.
Sem napisala, gotovo bi ji povedala svoje iskreno mnenje, ne bi je pa zmerjala z lažnivko in prassico. V končni fazi je odgovornost za njena dejanja samo njena. Ona bo v zakonu z možem še naprej ali pa morda ne bo več. Morda ga bo zapustila in se čez 3 leta poročila s tem, s katerim je prevarala moža. Morda bo za prevaro izvedel mož in jo bo pustil. Mogoče jo bo pustil tudi ljubimec.
Kakorkoli se bo njena zgodba končala, name se bo lahko še vedno zanesla, tako kot sem se jaz lahko vedno na njeno pomoč in podporo.

Do mene ne.

Če bi prijateljica prevarala moža in meni to zaupala, to ne pomeni, da je izdala in prevarala mene.
Sem napisala, gotovo bi ji povedala svoje iskreno mnenje, ne bi je pa zmerjala z lažnivko in prassico. V končni fazi je odgovornost za njena dejanja samo njena. Ona bo v zakonu z možem še naprej ali pa morda ne bo več. Morda ga bo zapustila in se čez 3 leta poročila s tem, s katerim je prevarala moža. Morda bo za prevaro izvedel mož in jo bo pustil. Mogoče jo bo pustil tudi ljubimec.
Kakorkoli se bo njena zgodba končala, name se bo lahko še vedno zanesla, tako kot sem se jaz lahko vedno na njeno pomoč in podporo.
[/quote]

Ti resnično misliš, da je lahko “prijateljica”, ki laže možu, ki verjame v njeno zvestobo, resnično tvoja iskrena prijateljica? Ti lahko zaupaš taki osebi? Meni bi se mož zdel moja najpomembnejša oseba v življenju. Če do njega nisem iskrena, potem zelo verjetno tudi do prijateljice ne bi bila. Ampak dobro, ti imaš prioritete v življenju drugače postavljene.

Ona razmišlja o tem, da bi njenemu možu rekla, da ga vara, po drugi strani pa pričakuje, da bi bila še vedno njena prijateljica. Draga moja, to je možno samo v mehiških nadaljevankah. Varanje je povezano z laganjem, lažnive prijateljice jaz ne bi imela. Ti jo imaš pa lahko, če imaš nizke kriterije.
[/quote]

Od ene izobražene (baje) pravnice bi pa jaz pričakovala malo več bralnega razumevanja. Kako si sploh lahko iz mojih prispevkov razbrala to, kar pišeš? Čisto narobe si me razumela, medtem ko je Raglja takoj poštekala, o čem pišem.

Ampak, da ne boš ugibala: jaz ne bi imela nikoli prijateljice, ki bi me tako izdala, da bi šla mojemu možu sčvekat skrivnost, ki sem ji jo zaupala (npr. da sem prevarala moža). To zame ni prijateljica!

Ampak tudi sama nisem taka, da bi povedala možu od prijateljice, da ga ona vara. Niti slučajno. Tako si jaz prijateljstva ne predstavljam. In dejansko, kot je nekdo zgoraj napisal, če imaš take “prijatelje” sploh ne rabiš sovražnikov!

Ta prijateljica je pa tudi butara, da take stvari razlaga okoli. Naj nosi posledice za svoja dejanja.

Ti resnično misliš, da je lahko “prijateljica”, ki laže možu, ki verjame v njeno zvestobo, resnično tvoja iskrena prijateljica? Ti lahko zaupaš taki osebi? Meni bi se mož zdel moja najpomembnejša oseba v življenju. Če do njega nisem iskrena, potem zelo verjetno tudi do prijateljice ne bi bila. Ampak dobro, ti imaš prioritete v življenju drugače postavljene.
[/quote]

Od prijateljice, ki me v vseh letih, odkar se poznava, ni razočarala niti 1x, mi je pa mnogokrat pomagala, naj se bojim, da bo tudi mene “izdala in prevarala”, če je npr. prevarala moža? I don’t think so. Ji zaupam precej bolj kot kateri drugi ali kateremu drugemu.
Ne pozabi, da je moje zaupanje utemeljeno in da se je prijateljica skozi leta in leta dokazala kot zame zaupanja vredna oseba.
Odnos s prijateljico je drugačen od odnosa, ki ga imata mož in žena med sabo. Tu ni kaj enačiti.

Slikaj ali posnemi prijateljico in pošlji možu, drugače boš sokriva prevare zaradi tajenja! Res hočeš imeti kaj takega na vesti? Zamisli se nad seboj. V trenutku, ko ti je varanje zaupala, si soodgovrna za tako početje. Ti lahko tako grdo početje prekriješ, vse je v tvojih rokah. Boš lahko mirno spala, če ne boš povedala možu? Očitno, te že razjeda, če to tu sprašuješ. Stori, anonimno.

Pardon, razkriješ**
Povej, avtorica. Prepoznam dobroto in prave vrednote v tebi, ker te je to zmotilo in imaš posledično moralnega mačka. Stori kar ti vest narekuje in anonimno povej možu. Ima pravico to vedeti.

Od prijateljice, ki me v vseh letih, odkar se poznava, ni razočarala niti 1x, mi je pa mnogokrat pomagala, naj se bojim, da bo tudi mene “izdala in prevarala”, če je npr. prevarala moža? I don’t think so. Ji zaupam precej bolj kot kateri drugi ali kateremu drugemu.
Ne pozabi, da je moje zaupanje utemeljeno in da se je prijateljica skozi leta in leta dokazala kot zame zaupanja vredna oseba.
Odnos s prijateljico je drugačen od odnosa, ki ga imata mož in žena med sabo. Tu ni kaj enačiti.
[/quote]

Ne vem, jaz bi se s prijateljico težko pogovarjala o tem, kako ona vara moža. Pa čeprav njenega moža sploh ne bi (dobro) poznala. Meni se take stvari upirajo. Jbg, smo različni.

Vsi ti, ki bi molčali, so tudi sami (prikrite) varalice!

Ti prikrita varalica itak sama poveš, da imaš novega jebacha. Pardon, novo ljubav po neznam koji put već..

Pa saj ne morš verjet :):):):):)

obvezno mu strobezljaj, da se nasaja na ku.cu tvojega tipa … mogoče boš pri možu fasala in boš vedela, zakaj ima prijateljuca drugega za floder ☺

Tisti, ki druge tolk obsojajo so sami največji prevaranti.

Kdo s kom s…. ni in nikoli ne bo moja stvar. Ne bi povedala. Poskusila bi ji svetovati, a na koncu bi se vsekakor morala odločiti sama.

Vsi prej ali slej naletimi na kakšne preizkušnje v življenju ( razen ta fejst grdi odznotraj ali odzunaj). Važno je, da znamo ugotoviti kaj je za nas najbolje in temu slediti.

Tisti, ki druge tolk obsojajo so sami največji prevaranti.
[/quote]
Si se potolažilo zdaj, blesavo multinično ?

Ona razmišlja o tem, da bi njenemu možu rekla, da ga vara, po drugi strani pa pričakuje, da bi bila še vedno njena prijateljica. Draga moja, to je možno samo v mehiških nadaljevankah. Varanje je povezano z laganjem, lažnive prijateljice jaz ne bi imela. Ti jo imaš pa lahko, če imaš nizke kriterije.
[/quote]

Se strinjam.
Tu se vidi kako je narod pokvarjen. Potem pa jokajo nad lažnivimi politiki.

Do mene ne.

[/quote]
Je že Antilopa napisala kar sam mislim. Tako, da nimam kaj .

Si se potolažilo zdaj, blesavo multinično ?
[/quote]
blesav si ti, ker ne dojameš, da se nickom da veliko povedati in !!! , da ni nijna regostracija na MONu, da kaj objaviš, ni obvezna ☺
Vtakni si veliko petardo v svojo rit in jo aktiviraj – predno bo eksplodirala pa moli za uboge na duhu – sebe ☺

Najdi način, prav je da ve.
Mene je mož varal leto in pol, sama sem izvedela, zabolelo je tako močno, še zdaj po 10 letih boli.
Teško je preživeti takšno “svinjarijo”
Čim prej, tem je boljše za prevaranega, če mu že nabija rogove, naj izve.

Zakaj? Takega prijatelja NE MOREŠ imeti, ki vara partnerja. Sorry, samo to pokaže problem, ki ga ima tvoja prijateljica … Zdaj z enim tujcem dolčka, mogoče bo pa nekoč s tvojim partnerjem? Jaz bi takoj povedal. Boli me za vse zamere, ki bi sledile, ampak tako bi začela razmišljati malo s to glavo. Že zaradi tega mu povej, da še ne bo kakšne spb fasal zaradi dveh kurbežov!

Če že hočeš obdržati njene stike, pa mu po ovinku povej, ali pa “blekni” en taki stavek o tem in se potem ugrizni v jezik, ko boš povedala. Potem pa se obema drugače opraviči. Njemu, da si mu to povedala, njej pa, da nisi hotela povedati tega.

Prijatelji nikoli niso večni! Večni so samo starši, bratje, sestre, otroci (mogoče partner/ka) in sorodniki. LP.

Moja bivša me je varala z vsemi po vasi in v okoliških vaseh. Eni takratni frendici je rekla, da bo probala z vsakim seksat, da vidi, kdo je najboljši in ji še zaupala neke stvari. Pol veš … Tisti, ki je nekoč fukal s to mojo bivšo, da me je varala, je potem on še dalje to sranje igral. In ko sem izvedel, sem šel lepo do njegove žene in ji vse povedal. Odvijalo se je tako, da mi je tipson grozil in povsod med folkom govoril, da sem kreten, da še bom prišel na njegovo pest, da to pa ono itd … nikoli ni nič upal,ker je vedel, da ga lahko z enim udarcem spravim natla (nekoč treniral box in atletiko, danes malo brcam po bruce leejevsko v vreče ipd) in je vse ostalo pri besedi in danes je samki. Če je nekoč porival dve naenkrat, pa je po moje danes že ogromno let na suhem, ker se ga izogibajo.

Povej. Bodi poštena do dobrih in poštenih ljudeh.

Zanima me, ali ima od vas vseh, ki ste tako moralno neoporečni, da se ne bi niti družili s tako prijateljico, ki vara moža, kdo sploh pravo prijateljico??? Npr. tako super, res dobro, že iz osnovnošolskih let???

Ker jaz jo imam. Lahko ji zaupam vse, ona pa meni tudi. V 30-ih letih, kar se poznava, me ni niti 1x izdala ali razočarala, mi je pa velikokrat pomagala, me tolažila ob mojih izgubah, mi stala ob strani… Obe sva poročeni, pa gotovo obstaja kakšna stvar, ki je njen mož ne pozna in ne ve, jaz pa. In tudi obratno je tako. In zdaj naj bi, če bi mi oba zaupala, da ima afero z nekim drugim, jaz to letela povedat njenemu možu??? A vi veste, kaj prijateljica je? Taka izdajalka skrivnosti gotovo ne!

Seveda bi ji povedala svoje mnenje, saj sva vedno odkriti druga z drugo, nikakor pa se ne bi nehala družiti z njo in ne bi je nehala imeti rada. Do mene je ona še vedno isti človek, tudi, če svojemu možu morda laže oz. prikriva resnico. Gotovo bi ji svetovala tako kot bi se meni zdelo prav, ne bi pa je obsojala, še manj komurkoli izdala.

Zdaj pa dejansko ne vem, a imam res veliko srečo, da imam v življenju tako zelo dobro prijateljico ali pa vas večina žensk tu gor pojma nima, kaj prijateljstvo sploh je.
[/quote]

Kdor vara zame ni vec posten clovek. S tako osebo nimam potem vec iskrenega stika, torej je prijateljstva konec. Velja tudi za prijateljico iz vrtca.
Za take ljudi nimam lepih besed, velja tudi zanjo. V mojih oceh pade, kar se ne da vec popravit. Nikoli.
Tudi pokaze da ti varanje odobravas,s tem ko jo sprejmes tako kot je.

Kdor vara zame ni vec posten clovek. S tako osebo nimam potem vec iskrenega stika, torej je prijateljstva konec. Velja tudi za prijateljico iz vrtca.
Za take ljudi nimam lepih besed, velja tudi zanjo. V mojih oceh pade, kar se ne da vec popravit. Nikoli.
Tudi pokaze da ti varanje odobravas,s tem ko jo sprejmes tako kot je.
[/quote]

Saj, kako se sploh lahko nekdo pogovarja z varajočo osebo? Ji prisluhne, daje podporo, se zgraža oziroma ne odobrava? Čim takega početja ne odobravaš, s tako osebo več ne moreš biti prijatelj, ker te varajoča oseba avtomatično izloči, saj ne želi imeti “moralistke” ob sebi. Varajoča oseba je lažniva oseba in ne le do moža, tudi do drugih. Ne obstajajo lažnivci z “omejenim laganjem”.

Daj mu to za prebrat

https://onaplus.delo.si/dr-veronika-podgorsek-vedno-vec-porocenih-slovenk-isce-moske-za-seks

Zanima me, ali ima od vas vseh, ki ste tako moralno neoporečni, da se ne bi niti družili s tako prijateljico, ki vara moža, kdo sploh pravo prijateljico??? Npr. tako super, res dobro, že iz osnovnošolskih let???

Ker jaz jo imam. Lahko ji zaupam vse, ona pa meni tudi. V 30-ih letih, kar se poznava, me ni niti 1x izdala ali razočarala, mi je pa velikokrat pomagala, me tolažila ob mojih izgubah, mi stala ob strani… Obe sva poročeni, pa gotovo obstaja kakšna stvar, ki je njen mož ne pozna in ne ve, jaz pa. In tudi obratno je tako. In zdaj naj bi, če bi mi oba zaupala, da ima afero z nekim drugim, jaz to letela povedat njenemu možu??? A vi veste, kaj prijateljica je? Taka izdajalka skrivnosti gotovo ne!

Seveda bi ji povedala svoje mnenje, saj sva vedno odkriti druga z drugo, nikakor pa se ne bi nehala družiti z njo in ne bi je nehala imeti rada. Do mene je ona še vedno isti človek, tudi, če svojemu možu morda laže oz. prikriva resnico. Gotovo bi ji svetovala tako kot bi se meni zdelo prav, ne bi pa je obsojala, še manj komurkoli izdala.

Zdaj pa dejansko ne vem, a imam res veliko srečo, da imam v življenju tako zelo dobro prijateljico ali pa vas večina žensk tu gor pojma nima, kaj prijateljstvo sploh je.
[/quote]tole pa podpišem!Prijatelj je tudi v slabih časih.

New Report

Close